• Neptun Constanţa – SCM Gloria Buzău, sâmbătă, de la ora 14,00

Returul Diviziei A de handbal feminin începe în forţă, cu un meci care poate stabili încă de pe acum echipa care va promova direct în Liga Naţională. Sâmbătă, cu începere de la ora 14,00, în Sala Sporturilor din Constanţa, Neptun şi SCM Gloria Buzău vor sta faţă în faţă în cel mai important joc al sezonului.

Lidere ale seriei cu punctaj maxim după prima ju­mătate a campionatului, handbalistele buzoiene joacă pe terenul singurei echipe care le-ar mai putea ameninţa accesul direct în Liga Naţională, la finalul stagiunii. Neptun Constanţa ocupă, la finalul turului, locul 2 în clasament, la 6 puncte în spatele formaţiei buzoiene şi nu are la dispoziţie decât varianta victoriei pentru partida de sâmbătă.

În cazul unui succes, elevele lui Romeo Ilie se vor distanţa la 9 puncte şi, practic, lupta pentru promovarea directă se va încheia chiar din startul returului. În tur, la Sala Sporturilor, SCM Gloria s-a impus la o diferenţă de 3 goluri, 28-25.

Cu suporterii alături la Constanţa

Dată fiind importanţa partidei de mâine, conducerea SCM Gloria Buzău a decis, la începutul săptămânii, să asigure suporterilor, gratuit,  deplasarea la Constanţa. Astfel, mai multe autocare, puse la dispoziţie de o firmă locală în baza unei sponsorizări, îi vor prelua pe fani din faţa Sălii Sporturilor „Romeo Iamandi” sâmbătă dimineaţă, plecarea spre Constanţa fiind programată la ora 8,00.

Divizia A, Etapa a 16-a, program:

Danubius Călăraşi – CSU Târgovişte

CNOT Iaşi – Ştiinţa Bacău

Şcoala 181 Bucureşti – Spartac Bucureşti

Activ Plopeni – Ştiinţa Bucureşti

HCF Piatra Neamţ – Dinamo Bucureşti

Neptun Constanţa – SCM Gloria Buzău

CSS Tulcea – Steaua Bucureşti

CSM II Bucureşti stă

Clasament

 1. SCM GLORIA 42 p.
 2. Constanţa 36 p.
 3. Ştiinţa 33 p.
 4. Piatra Neamţ 33 p.
 5. CSM II Bucureşti 33 p.
 6. Tulcea 27 p.
 7. Bacău 21 p.
 8. Steaua 19 p.
 9. Dinamo 18 p.
 10. Iaşi 13 p.
 11. Plopeni 9 p.
 12. Spartac 8 p.
 13. Şcoala 181 7 p.
 14. Călăraşi 6 p.
 15. Târgovişte 4 p.

DISTRIBUIȚI
loading...