27 de ani
de presa libera
Luni, Octombrie 23, 2017 11:10 AM

Sport

Derby adjudecat la scor!

de Andreea STROE
Sport  |
09.10.2017, 00:00
371
  • Ştiinţa Bucureşti – SCM Gloria Buzău 22-32 (10-14)

   Handbalistele de la SCM Gloria Buzău nu le-au lăsat nicio şansă bucureştencelor de la Ştiinţa în ceea ce se anunţa a fi cel mai greu meci al începutului de sezon, partidă care s-a desfăşurat sâmbătă dimineaţă, în Sala „Iris” din Capitală. La finalul unui meci controlat din primul şi până în ultimul minut, handbalistele buzoiene s-au impus la o diferenţă impresionantă, 32-22 (14-10). După cum o arată şi scorul, doar prima repriză a fost ceva mai echilibrată, când gazdele au încercat să ţină pasul cu elevele lui Romeo Ilie. După pauză, şi acel fragil echilibru s-a rupt, iar SCM Gloria a marcat gol după gol. De remarcat ar fi că antrenorul Romeo Ilie a decis să folosească rezervele abia în minutele de final, pentru a păstra o diferenţă cât mai mare de scor, în eventualitatea în care acest aspect ar putea conta atunci când se va trage linie. Pentru echipa buzoiană au marcat Alina Horjea – 10 goluri, Cristiana Ciuplea  - 9 goluri, Nicoleta Vlad – 8 goluri, Mădălina Mureş şi Anca Ionescu – câte 2 goluri şi Gabriela Drugău – 1 gol. Au mai evoluat portăriţele Laura Bujoiu şi Ana Maria Micu, Alexandra Vrabie, Alina Dragu şi Elena Casian. Următoarea etapă, a 5-a în Divizia A de handbal feminin, este programată miercuri, când SCM Gloria va sta. Următorul joc al buzoiencelor va fi sâmbătă, la Sala Sporturilor, cu Steaua Bucureşti. Alte rezultate din etapa a 4-a: Neptun Constanţa – Ştiinţa Bacău 37-24, Activ Plopeni – CSU Târgovişte 44-26, CNOT Iaşi – Şcoala 181 Bucureşti 24-20, Danubius Călăraşi – Spartac Bucureşti 31-22 şi CSS Tulcea – Dinamo Bucureşti 29-19. HCF Piatra Neamţ a stat.

Clasament

1. SCM GLORIA 12 p.

2. Constanţa       9 p.

3. Piatra Neamţ    9 p.

4. Tulcea              9 p.

5. Steaua             6 p.

6. CNOT Iaşi        6 p.

7. Bacău               6 p.

8. Spartac            4 p.

9. Ştiinţa               3 p.

10.Călăraşi           3 p.

11. CSM 2 Bucureşti  3 p.

12. Plopeni          3 p.

13. Dinamo         3 p.

14. Târgovişte    3 p.

15. Şcoala 181    1 p.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Muzicianul australian George Young, 'mentorul' trupei AC/DC, a murit la 70 de ani
Luni, Octombrie 23, 2017 11:02 AM

Muzicianul australian George Young, cunoscut ca 'mentor' trupei AC/DC, a murit la 70 de ani, potrivit unui anunț difuzat luni de legendara trupă de hard rock, citat luni de AFP.

MDRAPFE: AM POIM - proiecte de 69 milioane euro referitoare la ocrotirea ariilor naturale protejate
Luni, Octombrie 23, 2017 11:00 AM

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructura Mare (AM POIM) a primit, până la 16 octombrie, 62 de proiecte, în valoare totală eligibilă de 69 milioane de euro, care vizează elaborarea planurilor de management, seturilor de măsuri de conservare, planurilor de acțiune pentru ariile naturale protejate, informează un comunicat al MDRAPFE transmis luni AGERPRES.

Tenis: Clasamentul ATP - Marius Copil a coborât pe locul 78
Luni, Octombrie 23, 2017 10:56 AM

Tenismanul român Marius Copil a coborât patru locuri și se află pe poziția a 78-a în clasamentul mondial al jucătorilor profesioniști de tenis (ATP), dat publicității luni.

PORTATIV ROMÂNESC: Bianca Ionescu
Luni, Octombrie 23, 2017 10:53 AM

Soprana Bianca Ionescu s-a născut la 20 mai 1961. A absolvit Liceul de muzică nr.1 din București în 1978, apoi a urmat cursurile Conservatorului de muzică "Ciprian Porumbescu", la clasa de canto a Artei Florescu, absolvind facultatea în 1983, potrivit site-ului www.opereta.ro.

Auto: Verstappen a calificat drept "stupide deciziile care ucid Formula 1" după penalizarea sa
Luni, Octombrie 23, 2017 10:53 AM

Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a denunțat, duminică, decizia juriului Marelui Premiu al Statelor Unite care l-a penalizat cu cinci secunde și a fost privat de locul al treilea pe podium, apreciind că "aceste decizii stupide ucid Formula 1", a spus el cu regret.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Oct, 08:50 Scutirea populaţiei de la plata apei meteorice este „apă de ploaie”!
Pixelu cu prosteli a comentat pentru articolul Buzoienii, deschizători de drumuri? Scutirea populaţiei de la plata apei meteorice ar putea deveni lege:
UAT Municipiul Buzău (Primăria Municipiului Buzău), acționarul majoritar al Companiei de Apă Buzău S.A., dă dovadă de maximă ipocrizie. Dacă Toma ar dori ca buzoienii să beneficieze de tarife mai mici atunci ar renunța la redevența de 1% pe cifra de afaceri pe care trebuie să o plătească operatorul acționarilor și care este parte integrantă în algoritmul de calcul al tarifului perceput de operator. Peste tot, în țările suverane, se adoptă principiul non-profitului în administrarea utilităților publice. Doar în țări asociate neocolonialismului se mai întâlnesc contracte de parteneriat public privat sau contracte de concesiune. În cazul nostru, ca să nu bată la ochi, le-au botezat contracte de delegare.
În Contractul de Delegare la Art. 39-2. (pag.34) găsim un text legat de redevență. Ce caută redevența de 1% pe cifra de afaceri? Chipurile primăria se luptă pentru tarife mai mici pentru populație dar vrea o parte din profitul operatorului unde este acționară, profit care se obține tocmai de la populație. Ce dovadă mai clară de prosteală vreți!
23 Oct, 02:09 Actuala stagiune - revitalizare teatrală sau menţinerea aceluiasi fundal cenuşiu?
Nik Şimandan a comentat pentru articolul „Tele-Encounters”, proiectul Teatrului „G. Ciprian”, o premieră mondială lansată în prezenţa partenerilor din Spania şi Portugalia:
Dar mai mult teatru, la nivel de institutie profesionistă de spectacole, când o sa avem? Stie cineva, la aceasta oră , ce proiecte ne oferă Teatrul "George Ciprian"în actuala stagiune? Vom asista la vreo premieră...proprie? Când? Că doar stagiunea s-a deschis demult - cel puţin la celelalte teatre similare din ţară. Nu există niciun panou sau afişier care să menţioneze măcar un spectacol teatral pe săptămână, ca ofertă pentru marele public -aşa cum s-ar cuveni din partea acestei importante instituţii cu profil educaţional expres!
22 Oct, 16:24 Sigur
Eu a comentat pentru articolul Catedrala Arhiepiscopală, prădată de hoți. Ce sumă au sustras:
Sigur e unul școlit la pușcăriile țării, trăit în mizerie, eliberat înainte de termen și care are ceva habar de furtul bine acoperit...
Google PageRank Checker