Deputatul ALDE Adrian Mocanu a rămas iar fără permis, de această dată pentru coducere cu viteză excesivă. S-a întâmplat miercuri, nu o dată, ci de două ori. Mașina condusă de Mocanu a fost surprinsă de un radar care acționa pe DN2E85, în zona Spătaru, în timp ce circula în localitate cu peste 100 km/h, mult peste limita legală pe tronsonul de drum respectiv. Adrian Mocanu a fost sancționat contravențional cu amendă și cu suspendarea permisului de conducere pentru 90 de zile. Surpriza pentru polițiștii buzoieni a fost când a fost verificat în baza de date. În acceași zi, cu puțin timp înainte, Adrian Mocanu rămăsese fără permis și în Ilfov, tot pentru viteză peste limita legală în localitate.

Deputatul ALDE Adrian Mocanu a rămas fără permisul de conducere după ce, în februarie 2019, a accidentat o tânără pe o trecere de pietoni din Buzău. A fost cercetat atunci pentru părăsirea locului accidentului însă procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a dispus neînceperea urmăririi penale în cazul său.

DISTRIBUIȚI
loading...

5 COMENTARII

  1. Asta înseamnă că a doua oara era conducere fără permis! Dosar penal!
    Lasă că rezolva tata! Nu i-a venit mintea la cap nici la vârsta asta. A rămas tot beizadeaua lu’ tata!

    • O fi avand capul mare dar aici mai spre falci, ptr. ca acolo la cipilica poarta cel mult 55. Puterea lui de judecata este f. mica si numai taicasu cu bani multi, la propulsat si la pus pe liste si buzoienii in „intelepciunea” lor, au fost f. usor de pacalit, l-au votat si a ajuns parlamentar.

    • O lege a naturii spune ca organul nefolosit se atrofiaza.La el sunt mai dezvoltate falcile decat cutia craniana.Concluzia : foloseste mai mult falcile(mananca, vorbeste, etc) decat creierul ! Baiatu’ lu’ tata !

Comments are closed.