Încă un aviz este necesar pentru ca locuitorii satelor Vadu Pașii, Stăncești și Scurtești, din comuna Vaduu Pașii, să poată parcurge traseul până la Buzău și retur cu autobuzele operatorului municipal de transport în comun Trans Bus. Acest aviz ar putea veni imediat după ședința Consiliului Județean de miercuri, când deliberativul județului a fost convocat în ședință ordinară, pe a cărei ordine de zi se află și această problemă. În aceste condiții, autobuzele Trans Bus vor putea circula până la Vadu Pașii de săptămâna viitoare.

Cel puțin așa speră primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, care a declarat, luni, după ședința Consiliului Local, că operatorul municipal de transport în comun este pregătit pentru a prelua cursele până la Vadu Pașii: ,,Sper să fie aprobat și la Consiliul Județean miercuri, noi suntem disponibili, au venit 15 autobuze și am putea începe transportul de săptămâna viitoare. Avem o legătură foarte bună și cu Consiliul Județean și cu Primăria Vadu Pașii; se va merge pe la Mărăcineni, Podul Câlnău, Vadu Pașii, Stăncești și Scurtești. Totodată, avem o echipă de la Trans Bus plecată în Olanda pentru a recepționa autobuzele cu burduf care vor ajunge a Buzău și vor fi introduse în special pe rutele suburbane”, a declarat primarul Constantin Toma.

Consiliului Județean va dezbate, miercuri, două proiecte de hotărâre legate de extinderea activității Trans Bus în afara municipiului, respectiv cele privind exprimarea acordului ca autobuzele operatorului de transport din municipiul Buzău să circule pe DJ203K, până la Săpoca, dar și până la Vadu Pașii, Stăncești și Scurtești.

DISTRIBUIȚI
loading...