Un nou consilier judeţean a depus, luni, jurământul de credinţă şi a fost învestit în funcţie, după demisia social-democratului Doru Muzgoci. Este vorba de Alexandru Buşcu, membru supleant pe lista consilierilor PSD ales la scrutinul  din vara anului 2016.

Alexandru Buşcu, fost pilot şi instructor de zbor la şcoala Militară pentru Aviaţie de la Boboc, este pensionar, iar în calitate de ales judeţean va fi membru al Comisiei pentru activităţi ştiinţifice, învăţământ, sănătate, cultură, protecţie socială, sportive şi turism, dar şi reprezentant al Consiliului Judeţean în Consiliul de Administraţie al Teatrului „George Ciprian” Buzău.

Potrivit presei centrale, Alexandru Buşcu, în vârstă de 57 de ani, a fost numit, în luna octombrie a acestui, an administrator provizoriu al Romaero Băneasa, companie de stat specializată în întreţinerea şi repararea avioanelor de transport de pasageri sau cargo, până la data întrunirii Adunării Generale a Acţionarilor societăţii şi numirii unui administrator, se arată într-un raport al companiei.

Alexandru Buşcu este eco­nomist, dar şi pilot militar, şi a fost numit membru interimar vara aceasta în CA al Romaero. Mandatul său a expirat în octombrie. De asemenea, acţio­narii companiei l-au numit pe Ştefan Paraschiv membru în Consiliul de Administraţie cu un mandat de patru ani, începând cu 28 octombrie.

DISTRIBUIȚI