27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 07:42 AM

Sport

De la ora 17,30, pe Stadionul „Gloria“ / FC Buzău–Zimbrul Slobozia Conachi, în primul tur al Cupei României

de Andreea STROE
Sport  |
09.08.2017, 00:00
426

   FC Buzău este prima echipă din fotbalul buzoian care păşeşte, oficial, în noul sezon. În această după amiază, începând cu ora 17,30, pe Stadionul „Gloria”, formaţia buzoiană întâl­neşte, în primul tur al fazei naţionale a Cupei României, ediţia 2017-2018, gruparea gălăţeană Zimbrul Slobozia Conachi.

   Cele două echipe au câştigat trofeul acordat pe plan judeţean, FC Buzău după o finală câştigată, în urmă cu aproximativ două luni, în faţa Voinţei Lanuri (2-1). Partida se dispută într-o singură manşă, eliminatorie. Potrivit regulamentului, în caz de egalitate după 90 de minute de joc, se dispută prelungiri şi, dacă egalitatea persistă, se execută lovituri de departajare.

   În această primă etapă a fazei naţionale intră în competiţie cele 42 de câştigătoare ale fazei judeţene şi zece echipe care au evoluat în ediţia precedentă a Ligii a 3-a, urmând să se dispute, în total, 26 de jocuri. Alături de FC Buzău, în prima etapă a Cupei României mai sunt angrenate echipe precum Universitatea Cluj şi Petrolul Ploieşti, formaţii de tradiţie, care s-au reorganizat între timp şi, în această vară, au promovat în eşalonul al treilea.

Din etapa a 2-a intră şi Olimpia Rm. Sărat

   Dacă va trece de Zimbrul Slobozia Conachi, FC Buzău o va avea printre posibilele adversare în faza a 2-a a Cupei României pe Olimpia Rm. Sărat. Faza a 2-a a competiţiei, la care vor participa cele 26 de echipe calificate din faza I plus 32 echipe participante în ediţia precedentă a Ligii a 3-a, este programată să aibă loc miercuri, 23 august, de la aceeaşi oră, 17,30.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: 135 de ani de la moartea pictorului Ion Andreescu
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:01 AM

Pictorul Ion Andreescu s-a născut la București, la 15/27 februarie 1850.

Baschet: Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă îl va invita președintele Trump
Duminica, Octombrie 22, 2017 04:01 AM

Fostul baschetbalist american Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă președintele SUA, Donald Trump, îl invită, a afirmat el sâmbătă, în timpul unei călătorii în Franța în legătură cu o operațiune de comunicare cu unul dintre sponsorii personali.

CITATUL ZILEI
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:30 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:19 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:03 AM

Este a 295-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker