27 de ani
de presa libera
Vineri, August 18, 2017 08:10 AM

Sport

De la ora 17,30, pe Stadionul „Gloria“ / FC Buzău–Zimbrul Slobozia Conachi, în primul tur al Cupei României

de Andreea STROE
Sport  |
09.08.2017, 00:00
366

   FC Buzău este prima echipă din fotbalul buzoian care păşeşte, oficial, în noul sezon. În această după amiază, începând cu ora 17,30, pe Stadionul „Gloria”, formaţia buzoiană întâl­neşte, în primul tur al fazei naţionale a Cupei României, ediţia 2017-2018, gruparea gălăţeană Zimbrul Slobozia Conachi.

   Cele două echipe au câştigat trofeul acordat pe plan judeţean, FC Buzău după o finală câştigată, în urmă cu aproximativ două luni, în faţa Voinţei Lanuri (2-1). Partida se dispută într-o singură manşă, eliminatorie. Potrivit regulamentului, în caz de egalitate după 90 de minute de joc, se dispută prelungiri şi, dacă egalitatea persistă, se execută lovituri de departajare.

   În această primă etapă a fazei naţionale intră în competiţie cele 42 de câştigătoare ale fazei judeţene şi zece echipe care au evoluat în ediţia precedentă a Ligii a 3-a, urmând să se dispute, în total, 26 de jocuri. Alături de FC Buzău, în prima etapă a Cupei României mai sunt angrenate echipe precum Universitatea Cluj şi Petrolul Ploieşti, formaţii de tradiţie, care s-au reorganizat între timp şi, în această vară, au promovat în eşalonul al treilea.

Din etapa a 2-a intră şi Olimpia Rm. Sărat

   Dacă va trece de Zimbrul Slobozia Conachi, FC Buzău o va avea printre posibilele adversare în faza a 2-a a Cupei României pe Olimpia Rm. Sărat. Faza a 2-a a competiţiei, la care vor participa cele 26 de echipe calificate din faza I plus 32 echipe participante în ediţia precedentă a Ligii a 3-a, este programată să aibă loc miercuri, 23 august, de la aceeaşi oră, 17,30.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Aretha Franklin vrea să deschidă "un mic club" la Detroit
Vineri, August 18, 2017 07:51 AM

Legenda muzicii soul Aretha Franklin, care a anunțat la începutul anului că se retrage, se gândește serios să deschidă un club de noapte la Detroit, unde ar putea "cânta din când în când", a declarat artista ziarului local Detroit Free Press citat de AFP.

Un nou film din seria 'Star Wars', dedicat lui Obi-Wan Kenobi, este în pregătire (presă)
Vineri, August 18, 2017 07:34 AM

Regizorul Stephen Daldry, cunoscut pentru filmul 'Billy Elliot', ar urma să realizeze viitorul lungmetraj din seria 'Star Wars' care îl va avea ca erou pe maestrul Jedi Obi-Wan Kenobi, a anunțat joi publicația Hollywood Reporter citată de AFP.

ALERTĂ UPDATE MAE: O a doua victimă de cetățenie română rănită în Barcelona; a fost transportată la spital, starea sa fiind stabilă
Vineri, August 18, 2017 07:15 AM

O a doua victimă de cetățenie română a fost identificată printre persoanele rănite în urma atacului terorist din Barcelona, potrivit ultimelor informații obținute de către Ambasada României la Madrid și Consulatul General al României la Barcelona.

Doi clujeni străbat cu bicicletele 1.800 de km pentru a organiza o tabără pentru copiii cu probleme grave de sănătate
Vineri, August 18, 2017 07:02 AM

Doi clujeni vor pedala 1.800 de kilometri, prin cinci țări, până pe vârful Mont Blanc, pentru a strânge bani pentru organizarea unei tabere dedicate copiilor cu diferite boli grave.

VACANȚA DE VARĂ ÎN IMAGINI
Vineri, August 18, 2017 07:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
18 Aug, 07:35 Cifre goale
Pixelu observator a comentat pentru articolul Cum vede vicepremierul Marcel Ciolacu creşterea economică a României, care se împiedică în ruinele infrastructurii:
Numai că statisticile astea sunt făcute la grămadă. Nu sunt defalcate. Ce creștere a avut capitalul străin și ce creștere a avut capitalul autohton? Mă tem că doar capitalul străin a înregistrat creștere economică. Dezvoltarea pe baza investițiilor străine este o iluzie. Pentru simplul fapt că nu este treaba lui. Treaba lui este să facă profit și să-l împartă acționarilor. Nu există în lume vreun exemplu de țară acum dezvoltată care să se fi dezvoltat numai prin investiții străine. Creșterea asta nu este un lucru rău dar nu în folosul românilor. Cum nu este nici trecerea CAS-ului și CASS-ului de la angajator la angajat. Va genera scăderea veniturilor salariaților și un cadou neașteptat pentru capital.
17 Aug, 23:34 kioveanu
john a comentat pentru articolul A murit fostul prim-secretar de Buzău Tudor Postelnicu, ,,dobitocul“ care a condus Securitatea comunistă:
I l-a aruncat pe nicu Ceausescu in bratele kiovencei!Dragoste si recompense pe bune!
17 Aug, 17:50 lsfjsal;
klgfjd a comentat pentru articolul Registrul Auto Român lucrează cu publicul vineri, cu program prelungit, şi sâmbătă, pentru recuperarea zilei libere de luni:
si cine "s a programat"? sambata ca sa lucreze si ai nostri bugetari?
Google PageRank Checker