Nu-l cunosc personal pe comisarul Radu Gavriş, poliţistul căruia madam ­mi­nistru i-a cerut deunăzi ,,un pas în spate”. Aşa cum nu-l cunosc personal nici pe ­Ma­rian Godină, agentul devenit celebru pe reţelele sociale, care a lansat această campanie de solidarizare cu colegul său de breaslă. Îmi fac însă impresia unor oameni de ispravă, a unor profesionişti în domeniul lor.

Citesc nişte statistici care arată că Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei este printre cele mai performante unităţi poliţieneşti din ţară. Cu toate că, aşa cum aflăm din mărturia unui poliţist criminalist, nu există nici bază de date ADN şi nici program de recunoaştere facială.

Mai aflu de la procurori că problema cu antecedentele pedofilului de la Poliţia Rutieră s-a împotmolit la o Secţie din Capitală, nu la Serviciul Omoruri care anchetează acum cazul.

Şi atunci care ar fi faptele imputate domnului Gavriş?! Păi, în primul rând, faptul că dumnealui a îndrăznit să cri­tice recent aberaţiile legislative propuse de majoritatea pesedistă. A făcut-o, de altfel, pe un ton extrem de decent şi doar din punctul de vedere al criminalistului.

A doua “pată” la dosarul comisarului Gavriş este că a participat la anchetarea morţii poliţistului Bogdan Gigină. Vi-l mai aduceţi ami­nte pe tânărul motociclist care a sfârşit mort într-o groapă din cauza vitezei cu care circula coloana ilegală a fostului ministru de interne Gabriel Oprea. Ei bine, imediat după declanşarea anchetei, Serviciul Omoruri s-a trezit cu trei controale pe cap. Una dintre reclamaţii fiind că… nu are programul de lucru afişat pe uşă!

Cam astea sunt “vinile” comisarului Gavriş, în ­vi­ziunea politrucilor care conduc azi ţara.

Sper ca toţi poliţiştii cinstiţi să lase teama deoparte şi să se solidarizeze cu dumnealui. Pentru că, altminteri, mâine ar putea să cadă ei victime pixului secretarei din Teleorman!

DISTRIBUIȚI
loading...

2 COMENTARII

  1. Gavris trebuie sa dispara din orice functie publica de conducere pentru ca a mintit cu nerusinare in media cum ca, conform noilor legi ale justitiei, camerele video nu vor mai putea fi folosite drept probe. Simplu! La gunoi cu el, nimic nu poate fi spus in apararea lui.

  2. Corect domnul Orcan! Cu o MICA completare! Ghici cine i-a trimis controalele pe cap lui Gavris. Va dau si raspunsul…Despescu, probabil sa faca pe plac secretarei de care amintiti. Acum spuneti dvs….cu Despescu cum ramane si daca in actuala, fosta ori probabil viitoarea conjunctra politica un om precum Gavris ar putea ocupa o functie ca cea a lui Despescu.

Comments are closed.