Esti antreprenor online?  Daca raspunsul este DA, cu siguranta cauti noi si noi metode sa iti promovezi afacerea, sa cresti brand awareness-ul companiei tale si sa ajungi la categorii diverse de public, totul cu scopul de a creste vanzarile si, implicit, profitul. Una dintre cele mai eficiente metode de a face acest lucru este reprezentata de optimizarea SEO. Scopul acesteia este obtinerea unor pozitii de top in motoarele de cautare, pe cuvinte cheie specifice domeniului de activitate al afacerii tale.

Multi antreprenori online, desi nu au cunostintele si experienta necesare in acest domeniu, considera ca stiu „sa faca SEO” pe cont propriu. Adevarul este ca, in prezent, activitatea de optimizare SEO presupune actiuni mult mai complexe decat introducerea unor cuvinte cheie in paginile site-ului. In plus, avand in vedere ca acest domeniu este unul aflat in continua schimbare, iar Google isi modifica zilnic algoritmii, solutia ideala este sa apelezi la specialisti.

In functie de marimea business-ului tau si de concurenta specifica domeniului in care activezi, ai la dispozitie doua variante: fie apelezi la o agentie SEO, fie, pentru inceput, te inscrii si participi la un curs SEO. Daca alegi sa beneficiezi de serviciile unei agentii profesioniste, aceasta va analiza pentru inceput site-ul tau, va descoperi si corecta eventualele erori, dupa care va implementa o strategie pe termen lung, atat on-page, cat si off-page, pe o lista de cuvinte cheie relevante, stabilite alaturi de tine.

Totusi, costurile contractarii unei agentii SEO pot fi inaccesibile pentru un business de mici dimensiuni sau aflat la inceput de drum. Daca si tu te afli in aceasta situatie, solutia ideala pentru tine este sa te inscrii la un curs SEO. In cadrul unui astfel de curs, nu numai ca iti vei insusi notiunile importante legate de acest domeniu, ci vei cunoaste si oameni cu reputatie in SEO si  marketing online. Astfel, iti vei deschide multe usi si poti pune bazele unei viitoare colaborari cu o agentie SEO.

Singurul curs SEO complet din Romania la ora actuala este JediSeoSchool, prima scoala de SEO din tara noastra. Acest curs SEO este sustinut Ovidiu Joita, fondator si CEO iAgency,  una din cele mai cunoscute agentii SEO din Romania. De-a lungul celor doua luni de curs, participantii vor beneficia de peste 50 de ore de lectii despre optimizare SEO si marketing online. Prima „promotie” a inceput cursurile in luna februarie si le va absolvi in luna aprilie, la sediul companiei iAgency din Bucuresti.

Acest curs SEO este structurat in patru mari parti: optimizare SEO on-page, off-page, indicatori de User Experience si valoarea brandului in SEO. In ciuda parerilor neavizate ale celor care, fara a merita neaparat aceasta titulatura, se auto-proclama „experti SEO”, toate aceste patru aspecte au o importanta deosebita si constituie piatra de temelie pentru o strategie SEO care da rezultate in anul 2019.

„Vreau ca piata online autohtona sa creasca prin aparitia unor specialisti SEO si marketeri, care sa faca diferenta pentru business-urile online de care se vor ocupa si sa implementeze cu succes noile concepte de SEO la cele mai importante branduri”, spune Ovidiu Joita, care conduce de peste 10 ani iAgency si are o experienta de peste 15 ani in optimizarea SEO. Asadar, inscrie-te la cursul SEO JediSeoSchool si invata cum sa folosesti „forta” Google in beneficiul business-ului tau!

DISTRIBUIȚI
loading...