Mai e putin pana vin Sarbatorile, momentul prielnic in activitatea hotilor. Sa nu uitam ca majoritatea dintre noi plecam in concediu, iar hotii fileaza pentru a prinde momentul oportun. Nu astepta ca hotii sa iti demonstreze ca ai nevoie de un sistem de securitate si achizitioneaza-ti, din timp, acele camere de supraveghere la cele mai bune preturi, care se potrivesc nevoilor tale.

Daca vrei sa fii ferit de hoti, te sfatuim sa alegi camere de supraveghere de calitate, cu montaj autorizat, astfel incat sa te bucuri de eficienta maxima si o investitie de lunga durata. Cu cat modelul ales este de mai buna calitate, iar montajul a fost realizat cu simt de raspundere, cu atat scopul acestei camere este sa te protejeze mai bine.

In Romania vei gasi o multitudine de magazine fizice si online care comercializeaza camere de supraveghere si sisteme de securitate moderne, la preturi convenabile. Evident, toate aceste produse sunt conforme cu legislatia actuala, au certificate de garantie si conformitate si pot fi folosite in orice proiect (fie el personal, rezidential sau de companie), fara a incalca legea.

Pe piata din Romania vei gesi doua tipuri de camere de supreveghere. Cele pentru exterior sunt o buna solutie de monitoriza tot ce se petrece in curtea si in exteriorul casei, atunci cand esti plecat. De retinut este ca aceasta camera trebuie montata cat mai sus, pentru a preveni vandalizarea ei. Sau poti rezolva aceasta problema prin achizitia unei carcase de protectie sau sistem care sa ii tina pe atacatori la distanta. In plus, o buna camera de supraveghere exterioara trebuie sa reziste la variatiile de temperatura, umiditate, socuri si alti factori externi.

Camerele de supraveghere de interior sunt o metoda prin care oamenii vor sa se simta in siguranta acasa, la serviciu sau sa vada, mai nou, cum se comporta bona cu cel mic. Acestea sunt foarte importante cand vrei sa maresti nivelul de securitate al casei in care locuiesti, putand fi orientate catre orice unghi.

Indiferent de tipul de camera de supraveghere ales, trebuie luata in considerare alegerea lentilei. Cu cat aceasta este de mai buna calitate, cu atat va oferi o imagine mai clara, cu un unghi mai larg. Vei gasi in caracteristicile camerei ceva numit distanta focala a lentilei, masurata in milimetri: 2.8 mm, 3.6 mm.  Acel numar va determina unghiul de deschidere al camerei. O distanta focala mica va oferi un unghi mare, iar cu cat distanta focala este mai mare, cu atat va fi unghiul mai mic.

Un sistem de supraveghere si securitate bine gandit garanteaza protectia locuintei. Specialistii in montajul camerelor de supraveghere recomanda alegerea unor kituri care sa contina toate elementele si accesoriile incluse necesare pentru instalare si monitorizare

Preturile acestora sunt dictate in functie de tipul camerelor alese (de interior sau de exterior),  tehnologie, numarul de camere necesar, modele cu rezolutie mai mica sau mai mare, camere cu lentila fixa sau varifocala.

 

DISTRIBUIȚI
loading...