Întâlnire informală, la finele săptămânii trecute, între primarii social-democraţi din judeţ şi conducerea organizaţiei PSD Buzău. Primarii buzoieni au avut ocazia să-şi spună problemele în faţa condu­cerii organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat, dar şi a parlamentarilor PSD de Buzău, în cadrul unei întâlniri care a avut loc pe Litoral, în staţiunea Jupiter, la care au participat şi primari din judeţul Ialomiţa. S-a discutat des­pre recenta rectificare bugetară, dar şi despre problemele punctuale cu care se confruntă aleşii locali social-democraţi buzoieni.

„Comunicarea permanentă cu autorităţile locale este cheia unei administraţii publice eficiente pentru judeţ şi în beneficiul cetăţenilor noştri. Acesta este motivul pentru care, alături de parlamentarii PSD de Buzău, am dorit să avem o discuţie deschisă, într-un cadru informal, cu primarii din judeţ, cu preşedintele şi vicepreşe­dinţii Consiliului Judeţean. Ei sunt cei care iau contact zi de zi cu problemele oamenilor şi care ştiu cel mai bine care sunt soluţiile pentru dezvoltarea comunităţilor pe care le reprezin­tă. Le-am ascultat cu mare atenţie opiniile şi mai ales nemulţumirile şi le-am promis că, alături de toţi colegii mei din Parlament şi de la nivel central, vom continua să ne zbatem pentru prosperitatea judeţului nostru. Am profitat de prezenţa colegilor de la PSD Ialomiţa şi a preşe­dintelui organizaţiei, domnul Marian Neacşu, pentru a avea un <schimb de experienţă> foarte util şi interesant; mă bucur să văd că şi în alte judeţe se întâmplă lucruri foarte bune şi există determinare pentru a continua toate proiectele de dezvoltare”, a scris preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat, deputa­tul Marcel Ciolacu, pe pagina sa oficală de Facebook.

DISTRIBUIȚI
loading...

2 COMENTARII

  1. De ce? De ce? Să mai prindă și ei un week pe litoral. Marea-i caldă, nu -i costă nimic, prostimea , adică noi, !!Acolo nu e ca la turci, „turcu bea, turcu plătește”, ci ca laTeleorman, „bem noi , plătiți voi!”Nu era mai aproape la Urziceni?

    • Eee, alta era treaba dacă libertarienii se dedulceau la ultraviolete! Bem noi, Soros plătește! Dar grijulii cu banii miliardarului au preferat litoralului, Piața Victoriei!

Comments are closed.