27 de ani
de presa libera
Duminica, Aprilie 30, 2017 11:50 AM

Opinii

De ce îl lasă Dragnea pe Ponta să se dea în bărci?

de Călin BOSTAN
Opinii  |
10.03.2017, 00:00
361

   Cu ce l-o fi având Victor Pon­ta pe Liviu Dragnea la mână, de acesta din urmă îi suportă toate fasoanele de dom­nișoară bătrână care face sce­ne în public amorezului ce nici măcar în vis nu i-a văzut pielea de deasupra genunchiului? Nici măcar telenovelă nu poa­te fi catalogat spectacolul de prost gust pe care îl dau cei doi în fața nației și, mai ales, în fața poporului binecredincios în valorile social-democrației cu iz de pucioasă penală. Ci un spectacol grotesc, din care nu înțelege nimeni nimic.

Pentru mult mai puțin, oameni grei din Partidul Social Democrat și-au pierdut func­țiile politice ori administrative pe care le dețineau înainte de a-și pierde capul și a face declarații publice contra ayato­llahului Dragnea.

   Am văzut că joaca de-a demisia în alb îi derutează, cel puțin la nivel declarativ, și pe unii lideri. Am văzut declarații ale unora care vor ca Ponta să revină la gânduri mai bune. Alții, ceva mai sănătoși la cap, îi cer fostului premier ca, odată cu demisia din partid, să lase și demisia din Parlament, din locul pe care nu l-ar fi ocupat dacă își punea în practică amenințarile de toamna trecută, când se prefăcea curtat de anti-europeanul Bogdan Diaconu și de penalul Sebas­tian Ghiță.

   Mai nou, adică ieri, peste toa­tă comedia a apărut și „proas­ta lui Ponta” - fostul mi­nis­tru de Finanțe, Ioana Petrescu, fata cu usturoiul și fără MTO, dacă ați uitat-o cumva -, cu un atac la adresa lui Grindeanu. Una dintre ipotezele vehiculate este aceea că Dragnea îi lasă pe cei doi clovni să se dea în bărci, pe considerentul că audiența lor este zero. Mă îndo­­iesc, Dragnea nu este atât de subtil încât să lase la vedere chiar și cea mai firavă formă de opoziție în interiorul partidului. Așa că, revin la întrebarea de la începutul acestui text.

Comentarii

FIECARE PASARE PE LIMBA EI PIERE (11 Mar, 08:47)
Ion

Atâta timp cat acest partid nu are nici-o doctrina iar elementele de coeziune, care stau la baza, sunt de domeniul grupurilor de interese personale, unde fiecare are relații de prietenie si, oricare dintre ei, Victor, Liviu, Sorin, etc, spune un banc prost, foarte repede le sare țandăra, își întorc spatele, se așteaptă la cotitura sa si-o tragă la gioale chiar si in văzul lumii. Alții stau pe margine, așteaptă decizii prin tribunale, modificări legislative favorabile, tot de ei inventate, sau un post bine plătit pe la o instituție europeana sau națională, din linia a doua. Cel mai greu este însă sa stăpânești pornirile provincialilor cu pretenții de politicieni versați. botezați de cumetrii de interes patrimonial. Păcat ca printre ei sunt si câțiva care merita poziția de membru de partid, au potențial politic, dar sunt ținuți la mantinela de unii ca cei de la centru, atât de vocali pe la toate tv-urile plătite tot de ei. Asistam la o manipulare grosolana, extrem de periculoasa pentru o tara ca Romania, care urgent trebuie sa-si găsească drumul corect in Uniune. Acum, inconștienții joaca pe totul sau nimic, indiferent de ce dorește poporul, amăgit cu 100 de lei la pensie.

Raspunde

Stiri Agerpres

Joi, Ianuarie 01, 1970 02:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
30 Apr, 07:37 Trădare să fie, dar să știm și noi!
Pixelu cometic a comentat pentru articolul Cum a decurs relația cu buzoienii a președintelui Consiliului Județean: întâlniri, audiențe, chermeza de 1 Decembrie și tunelul cu beculețe:
Păi organ de cercetare penală este chiar DNA-ul.
Culmea ironiei este că noi, cetățenii, suntem încă proprietari ai distribuției de apă a județului și cei numiți să administreze distribuția de apă ne impun niște tarife halucinante. Ceva de genul, angajez pe cineva să-mi muncească un teren proprietate personală iar la strângerea recoltei în afară de salariul convenit, angajatul îmi cere bani și pe propria recoltă. Simpatic, nu!
29 Apr, 22:43 Răspuns pt Valeria
Nicoleta a comentat pentru articolul Concurenții Olimpiadei Naționale de Istorie de la Buzău, vizită la Comandamentul Diviziei 2:
Olimpiada a fost o reușită excepțională. Cred că ai observat la festivitatea de deschidere diferența uriașă de valoare intre Mihaela și celălalte reprezentate de la ISJ Buzău. Cine a mai obținut de la ISJ Buzău titlu de profesoara anului? Cred cu tărie că locul Mihaelei este la conducerea ISJ Buzău.
29 Apr, 22:11 parerea mea!
Viespea buzoiana a comentat pentru articolul Cristinel Romanescu, ales președinte PNL Buzău:
"Abrudan" asta chiar este un PNL-ist ..."sadea"! "Intelectual" de ....."casa"!Pacat ca dl.Ionescu O este coleg de partid cu "abrudani" din astia in PNL.Referitor la cele prezentate de "Pixelu observator",as zice ca nu e vorba de politicieni "prosti si corupti",ci de niste TRADATORI de tara ,niste nenorociti.
Google PageRank Checker