27 de ani
de presa libera
Marti, August 22, 2017 13:58 PM

Opinii

De ce îl lasă Dragnea pe Ponta să se dea în bărci?

de Călin BOSTAN
Opinii  |
10.03.2017, 00:00
527

   Cu ce l-o fi având Victor Pon­ta pe Liviu Dragnea la mână, de acesta din urmă îi suportă toate fasoanele de dom­nișoară bătrână care face sce­ne în public amorezului ce nici măcar în vis nu i-a văzut pielea de deasupra genunchiului? Nici măcar telenovelă nu poa­te fi catalogat spectacolul de prost gust pe care îl dau cei doi în fața nației și, mai ales, în fața poporului binecredincios în valorile social-democrației cu iz de pucioasă penală. Ci un spectacol grotesc, din care nu înțelege nimeni nimic.

Pentru mult mai puțin, oameni grei din Partidul Social Democrat și-au pierdut func­țiile politice ori administrative pe care le dețineau înainte de a-și pierde capul și a face declarații publice contra ayato­llahului Dragnea.

   Am văzut că joaca de-a demisia în alb îi derutează, cel puțin la nivel declarativ, și pe unii lideri. Am văzut declarații ale unora care vor ca Ponta să revină la gânduri mai bune. Alții, ceva mai sănătoși la cap, îi cer fostului premier ca, odată cu demisia din partid, să lase și demisia din Parlament, din locul pe care nu l-ar fi ocupat dacă își punea în practică amenințarile de toamna trecută, când se prefăcea curtat de anti-europeanul Bogdan Diaconu și de penalul Sebas­tian Ghiță.

   Mai nou, adică ieri, peste toa­tă comedia a apărut și „proas­ta lui Ponta” - fostul mi­nis­tru de Finanțe, Ioana Petrescu, fata cu usturoiul și fără MTO, dacă ați uitat-o cumva -, cu un atac la adresa lui Grindeanu. Una dintre ipotezele vehiculate este aceea că Dragnea îi lasă pe cei doi clovni să se dea în bărci, pe considerentul că audiența lor este zero. Mă îndo­­iesc, Dragnea nu este atât de subtil încât să lase la vedere chiar și cea mai firavă formă de opoziție în interiorul partidului. Așa că, revin la întrebarea de la începutul acestui text.

Comentarii

FIECARE PASARE PE LIMBA EI PIERE (11 Mar, 08:47)
Ion

Atâta timp cat acest partid nu are nici-o doctrina iar elementele de coeziune, care stau la baza, sunt de domeniul grupurilor de interese personale, unde fiecare are relații de prietenie si, oricare dintre ei, Victor, Liviu, Sorin, etc, spune un banc prost, foarte repede le sare țandăra, își întorc spatele, se așteaptă la cotitura sa si-o tragă la gioale chiar si in văzul lumii. Alții stau pe margine, așteaptă decizii prin tribunale, modificări legislative favorabile, tot de ei inventate, sau un post bine plătit pe la o instituție europeana sau națională, din linia a doua. Cel mai greu este însă sa stăpânești pornirile provincialilor cu pretenții de politicieni versați. botezați de cumetrii de interes patrimonial. Păcat ca printre ei sunt si câțiva care merita poziția de membru de partid, au potențial politic, dar sunt ținuți la mantinela de unii ca cei de la centru, atât de vocali pe la toate tv-urile plătite tot de ei. Asistam la o manipulare grosolana, extrem de periculoasa pentru o tara ca Romania, care urgent trebuie sa-si găsească drumul corect in Uniune. Acum, inconștienții joaca pe totul sau nimic, indiferent de ce dorește poporul, amăgit cu 100 de lei la pensie.

Raspunde

Stiri Agerpres

Teleorman: Autoritățile locale se opun realizării centralei de la Belene
Marti, August 22, 2017 13:52 PM

Autoritățile locale din Teleorman și reprezentanții Fundației pentru Mediu și Agricultură din Sofia se împotrivesc realizării Centralei Nucleare de la Belene, cele două părți stabilind, marți, în cadrul unei întâlniri oficiale desfășurate la sediul Palatului Administrativ din Alexandria, măsurile ce se impun a fi luate pentru stoparea proiectului de la Dunăre, situat la 13 kilometri de Zimnicea.

Rusia nu crede că noua strategie a lui Trump privind Afganistanul va aduce vreo schimbare pozitivă
Marti, August 22, 2017 13:48 PM

Rusia nu crede că noua strategie a președintelui american Donald Trump cu privire la Afganistan va duce la vreo schimbare pozitivă în această țară, a declarat pentru Interfax o sursă din cadrul Ministerului de Externe al Federației Ruse, potrivit Reuters.

Schi fond/Dopaj: Norvegianca Therese Johaug va rata JO 2018 după ce TAS i-a mărit suspendarea
Marti, August 22, 2017 13:46 PM

Tribunalul de Arbitraj pentru Sport (TAS) de la Lausanne a mărit marți la 18 luni suspendarea dictată împotriva norvegiencei Therese Johaug, pentru încălcarea regulamentului antidoping, decizie în urma căreia multipla campioana mondială de schi fond va rata Jocurile Olimpice de iarnă ediția 2018 de la PyeongChang (Coreea de Sud), informează AFP.

Furtuni violente de zăpadă se produc pe planeta Marte în timpul nopții
Marti, August 22, 2017 13:44 PM

Furtuni violente de zăpadă se dezlănțuie pe planeta Marte în timpul nopților, potrivit unui studiu publicat luni, însă asta nu înseamnă că vom putea face oameni de zăpadă sau schia pe ''Planeta Roșie'', explică autorul cercetării pentru AFP.

Bihor: Container multi-risc pentru situații majore, în dotarea ISU Crișana (FOTO)
Marti, August 22, 2017 13:43 PM

Conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Crișana" Bihor a prezentat, marți, containerul multi-risc destinat optimizării operațiunilor de căutare-salvare a victimelor în cazul producerii unor situații de urgență majore, operațional de două săptămâni.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
22 Aug, 13:47 Isj
Bogdan a comentat pentru articolul Ministrul Educaţiei a desfăcut din greşeală contractul altcuiva când a demis-o pe Florina Stoian:
https://www.facebook.com/groups/CostinNenitescu/permalink/1502194739841212/
22 Aug, 13:44 Nenitescu
Observator a comentat pentru articolul Ministrul Educaţiei a desfăcut din greşeală contractul altcuiva când a demis-o pe Florina Stoian:
Are dreptate Pixelul corporatist...daca castigatorul o ia razna in timpul mandatului este firesc sa fie indepartat...aceeasi masura sunt sigur ca se va lua si cu unii directori din municiupiu. Stiu sigur ca mai multe documente si inregistrari ale unei directoare au fost trimise la minister si se asteapta rasuns
22 Aug, 13:36 Nenitescu
Observator a comentat pentru articolul Ministrul Educaţiei a desfăcut din greşeală contractul altcuiva când a demis-o pe Florina Stoian:
Daca dvs inchideti ochii la abuzurile conducerii Lic Tehn C. Nenitescu, uite ca ministerul nu a inchis ochii la neregulile ISJ. ISJul de ce nu raspunde petitiilor depuse la secretariatul inspectoratului?Ei nu functioneaza dupa legislatia in vigoare? Acelasi lucru care se intampla acum dnei insp general o sa i se intample si conducerii liceului mai sus mentionat. Sper ca cei din minister sa raspunda solicitarilor trimise.
Google PageRank Checker