27 de ani
de presa libera
Duminica, Martie 26, 2017 16:00 PM

Opinii

De ce îl lasă Dragnea pe Ponta să se dea în bărci?

de Călin BOSTAN
Opinii  |
10.03.2017, 00:00
275

   Cu ce l-o fi având Victor Pon­ta pe Liviu Dragnea la mână, de acesta din urmă îi suportă toate fasoanele de dom­nișoară bătrână care face sce­ne în public amorezului ce nici măcar în vis nu i-a văzut pielea de deasupra genunchiului? Nici măcar telenovelă nu poa­te fi catalogat spectacolul de prost gust pe care îl dau cei doi în fața nației și, mai ales, în fața poporului binecredincios în valorile social-democrației cu iz de pucioasă penală. Ci un spectacol grotesc, din care nu înțelege nimeni nimic.

Pentru mult mai puțin, oameni grei din Partidul Social Democrat și-au pierdut func­țiile politice ori administrative pe care le dețineau înainte de a-și pierde capul și a face declarații publice contra ayato­llahului Dragnea.

   Am văzut că joaca de-a demisia în alb îi derutează, cel puțin la nivel declarativ, și pe unii lideri. Am văzut declarații ale unora care vor ca Ponta să revină la gânduri mai bune. Alții, ceva mai sănătoși la cap, îi cer fostului premier ca, odată cu demisia din partid, să lase și demisia din Parlament, din locul pe care nu l-ar fi ocupat dacă își punea în practică amenințarile de toamna trecută, când se prefăcea curtat de anti-europeanul Bogdan Diaconu și de penalul Sebas­tian Ghiță.

   Mai nou, adică ieri, peste toa­tă comedia a apărut și „proas­ta lui Ponta” - fostul mi­nis­tru de Finanțe, Ioana Petrescu, fata cu usturoiul și fără MTO, dacă ați uitat-o cumva -, cu un atac la adresa lui Grindeanu. Una dintre ipotezele vehiculate este aceea că Dragnea îi lasă pe cei doi clovni să se dea în bărci, pe considerentul că audiența lor este zero. Mă îndo­­iesc, Dragnea nu este atât de subtil încât să lase la vedere chiar și cea mai firavă formă de opoziție în interiorul partidului. Așa că, revin la întrebarea de la începutul acestui text.

Comentarii

FIECARE PASARE PE LIMBA EI PIERE (11 Mar, 08:47)
Ion

Atâta timp cat acest partid nu are nici-o doctrina iar elementele de coeziune, care stau la baza, sunt de domeniul grupurilor de interese personale, unde fiecare are relații de prietenie si, oricare dintre ei, Victor, Liviu, Sorin, etc, spune un banc prost, foarte repede le sare țandăra, își întorc spatele, se așteaptă la cotitura sa si-o tragă la gioale chiar si in văzul lumii. Alții stau pe margine, așteaptă decizii prin tribunale, modificări legislative favorabile, tot de ei inventate, sau un post bine plătit pe la o instituție europeana sau națională, din linia a doua. Cel mai greu este însă sa stăpânești pornirile provincialilor cu pretenții de politicieni versați. botezați de cumetrii de interes patrimonial. Păcat ca printre ei sunt si câțiva care merita poziția de membru de partid, au potențial politic, dar sunt ținuți la mantinela de unii ca cei de la centru, atât de vocali pe la toate tv-urile plătite tot de ei. Asistam la o manipulare grosolana, extrem de periculoasa pentru o tara ca Romania, care urgent trebuie sa-si găsească drumul corect in Uniune. Acum, inconștienții joaca pe totul sau nimic, indiferent de ce dorește poporul, amăgit cu 100 de lei la pensie.

Raspunde

Stiri Agerpres

Suedia îi va despăgubi pe transsexualii victime ale sterilizării forțate
Duminica, Martie 26, 2017 15:18 PM

Autoritățile suedeze vor plăti compensații transsexualilor, victime ale sterilizării forțate în timpul procesului de schimbare de sex, a informat Ministerul Sănătății citat de AFP.

Alba: Gălbenele, salvie și lavandă - trei culturi cu care face profit o familie din Ocna Mureș
Duminica, Martie 26, 2017 15:09 PM

Gălbenele, salvie și lavandă sunt cele trei culturi, foarte profitabile, pe care o familie din Ocna Mureș s-a axat, producția fiind valorificată la piețele săptămânale organizate în diverse orașe din Transilvania, precum și la târguri de profil.

Tăriceanu: Nu mi-am schimbat părerea; Kovesi să își dea demisia pentru încălcarea extrem de gravă a Constituției
Duminica, Martie 26, 2017 14:52 PM

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a precizat că își menține opinia că șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, ar fi trebuit să demisioneze în urma deciziei Curții Constituționale, care a constatat intervenția DNA în activitatea Executivului.

Rusia: Poliția l-a reținut pe opozantul Alexei Navalnâi, care a lansat un apel la manifestații anticorupție
Duminica, Martie 26, 2017 14:49 PM

Poliția rusă l-a reținut duminică, la Moscova, pe opozantul Alexei Navalnâi, în contextul desfășurării în mai multe orașe din Rusia a unor manifestații anticorupție în pofida faptului că în majoritatea cazurilor autoritățile locale nu au autorizat acestor proteste, transmite Reuters.

Sibiu: Un fost mecanic, cel mai bun sculptor în legume și fructe din România
Duminica, Martie 26, 2017 14:42 PM

Adrian Raul Râpă, un tânăr fost mecanic din Satu Mare, a câștigat în acest an titlul de cel mai bun artizan sculptor în legume și fructe din România, la un concurs organizat la Sibiu în cadrul expoziției internaționale GastroPan.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
26 Mar, 13:32 referitor
gg a comentat pentru articolul Tânărul social-democrat buzoian Alexandru Stoica, numit subsecretar de stat la Ministerul Dezvoltării:
BINE CA NU AU AJUNS ACOLO MUZGOCI SAU FLORIN CONSTANTINESCU!ASTIA SUNT DOBITOCI BINE DE TOT!
26 Mar, 13:11 Ratati
Ionut a comentat pentru articolul Beizadea de Vadu Paşii / Consilier al unui senator de Buzău şi fiu de politician, se dă victimă după ce a desfigurat o tânără în club (VIDEO):
Daca atat te a dus capul sa declari e clar. Ai iq ul unei gaini. Mai bine nu mai declarai nimic . Dar sa spui ca ea a dat cu paharul , tu te ai aparat iar cioburile sarite din mainile tale care ti acopereau fatza au desfigurat o pe aia ... cu declaratia asta insulti inteligenta politistilor si a medicilor.
25 Mar, 13:09 POLITIA LOCALA
POPESCU LEONTIN a comentat pentru articolul Poliţiştii locali angajaţi ilegal, cu un pas mai aproape de concediere:
DEOARECE UNITATIILE PARTICULARE LUCREAZA CU UN TARIF FOARTE MIC PE CIND UNITATIILE DE STAT PRESTATOARE DE SERVICI LUCTREZA DUPA NORME LEGE .
Google PageRank Checker