27 de ani
de presa libera
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:56 AM

Monden

Dansatori din afara ţării, la o nouă ediţie Salsa Carnaval, la piscină!

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
03.07.2017, 00:00
675

   S-a dat startul evenimentelor cu dans şi muzică la piscină! Iar locaţia din incinta Parcului Tineretului găzduieşte de acum, în fiecare vineri, şi sâmbătă, petrecere în aer liber, cu muzică pentru toate genurile şi spectacole ingenioase.

   Printre showurile programate în următoarele săptămâni se află şi Carnavalul Salsa, aflat anul acesta la cea de-a VI-a ediţie.

   „De pe 21 iulie şi până pe 23 iulie, Atlantis Summer devine locaţia visurilor tale! Fete frumoase, muzică latino, concursuri, premii, defilări, spectacol cu dansatori din toată ţara, totul într-o nouă ediţie Salsa Carnaval, organizată de Salsa Place School Buzău. Aşa că, vă aşteptăm, dragi dansatori, drag public, cu deosebită plăcere, la o noua ediţie a Carnavalului Salsa Place. Într-o locaţie unică, exotică, exact cum v-am obişnuit de cinci ani până acum. Vom avea workshopuri, showuri, concurs Jack&Jill, tequilla party, foam party şi multă distracţie! Vor fi trei seri de party la piscină! Vă aşteptăm la un eveniment care s-a bazat întotdeauna pe distracţie şi bună dispoziţie!”, este invitaţia lansată de cel care, de cinci ani, organizează la Buzău Salsa Party, Daniel Vulpe.

Cine sunt invitaţii speciali

   Tot Daniel ne-a oferit câteva nume de renume internaţional ce şi-au anunţat prezenţa la evenimentul aşteptat de iubitorii muzicii latino, amintind şi de DJ-i responsabili cu întreţinerea atmosferei incendiare ce va pune stăpânire pe locaţia cu piscină până dimineaţa în zori.

   „Am plăcuta onoare să anunţ că vor veni, şi la această ediţie,talente internaţionale, precum Arnold & Wandaisha, Sean Babatunde, Enzo Adamo sau Denitsa Skuleva şi mulţi alţii, pe care îi vom prezenta în conferinţele pe care le vom ţine în apropierea evenimentului, iar dintre DJ amintim de DJ Raz şi DJ Ivan. Vă aşteptăm în paşi de dans!”, a mai spus Daniel Vulpe.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: 45 de ani de la moartea inventatorului Henri Coandă
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:48 AM

Henri Coandă, creatorul primului avion cu reacție din lume, s-a născut la 7 iunie 1886, la București.

DOCUMENTAR: 90 de ani de la moartea omului politic Ion I. C. Brătianu
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:43 AM

Ion I.C. Brătianu s-a născut la 20 august 1864, în localitatea Florica, județul Argeș, fiind fiul lui Ion C. Brătianu, om politic, fruntaș al Revoluției de la 1848, al cărui nume este legat și de alte mari evenimente din istoria României, precum Unirea Principatelor (1859) sau Independența de stat (1877).

Columbia: "Anglia", numărul doi din Clanul Golfului, a fost ucis într-o operațiune a forțelor de securitate
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:37 AM

Luis Orlando Padierna Peńa, alias "Anglia", considerat numărul doi din Clanul Golfului, cea mai mare grupare criminală din Columbia, a fost ucis joi într-o operațiune a forțelor de securitate, a informat președintele Juan Manuel Santos, citat de agenția EFE.

CITATUL ZILEI
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:32 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 24 noiembrie
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:17 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Nov, 19:26 DORU CASCADORUL POLITIC
NEHOIANUL a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Ptr domnul LUCIDUL:Domnule chestia cu familia Corcodel este ciorba reincalzita.Dar sa revenim la DORU CASCADORUL=PROSTITUATA POLITICA=INTELECTUAL OBOSIT.Cat timp a fost presedinte PDL NEHOIU,partidul nu a avut o contabilitate clara si legala.Exista convorbiri telefonice de ale DOMNULUI DORU CASCADORU(predate deja la DNA),prin care ameninta daca nu primeste bani(efectiv).exista facturi cu reparatia masini personale ale domnului in cauza,decontate de firme agreate de dansul la aceea vreme,exista persoane in oras care au dat spaga domnului sa fie angajate la COMPANIA DE APA NEHOIU.Deci,vedeti domnule LUCIDUL UNDE CUM A FURAT DORU CASCADORU.Eu am dovezi ptr cea ce sustin
23 Nov, 18:54 Corectitudinea este un ideal, nicidecum o realitate!
Pixelu afumat a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Critica este naturală. Pupincureala este forțată. Nu m-ar mira ca lucidul să fie chiar forma de viață în cauză!
23 Nov, 18:26 Fiti corecți!
Lucidul. a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Pe Muzgoci nu il înjură altcineva decât familia de hoți Corcodel.Astia nu uita ca i-a dat jos de la ciolan .Cum si de ce lua șpăgi de la PDL?Domnu ziarist de ce lăsați sa fie denigrat un om serios cu o familie serioasă ca Muzgoci .A făcut multe pentru noi si este un om corect,ce a furat Muzgoci?Este scandalos,este rușinos .Prosti si lingăi se exprima aici.Pacat .Ma așteptam la altceva.
Google PageRank Checker