Dan Tulpan, președintele divizionarei secunde Gloria Buzău, vede viitorul în roz. În ciuda problemelor financiare grave, conducătorul buzoienilor speră ca, sezonul viitor, formația din Buzău să fie ajutată financiar pentru a spera la obiective mai îndrăznețe.

   Președintele buzoienilor este mulțumit de evoluția pe plan sportiv a Gloriei Buzău în actuala stagiune, când fotbaliștii antrenați de Ion Viorel au mari șanse de a încheia întrecerea pe podium. Dan Tulpan, conducătorul buzoienilor, a spus că ultima poziție pe podium, în contextul crizei financiare prin care trece Gloria, echivalează cu promovarea în prima divizie.

   „Ne onorează acest loc în clasament, ținând cont de condițiile financiare. Nu are sens să ne mai văităm. Sunt sigur că și problemele astea financiare se vor rezolva, pentru că acești copii și staful tehnic merită să fie susținuți. Pentru Gloria, locul III în contextul actual echivalează cu promovarea. Am demonstrat anul acesta că suntem pe locul III și că această echipă ajutată cum trebuie poate să își propună și alte obiective. Rezultatele noastre demonstrează seriozitatea băieților, a tot ceea ce înseamnă lucru la club și încrederea pe care o așteptăm din partea oamenilor. În ­sta­giunea următoare vom întâlni și două adversare din Liga I, care vor retrograda, dar nu contează. Și noi avem tradiția noastră”, a declarat Dan Tulpan.

„Obiective  mai îndrăznețe“

    Președintele buzoienilor speră ca grijile materiale să treacă, pentru ca gruparea din Crâng să își propună obiective „mai îndrăznețe” în urmă­toarea stagiune, care se anunță una interesantă, mai ales că în eșalonul doi vor retrograda șase formații de pe prima „scenă”. Victoria buzoienilor cu Sport Club Bacău, alături de înfrângerea suferită de Rapid Suceava pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 1-3, face ca gruparea buzoiană să urce pe locul trei, în prima serie a diviziei secunde, cel puțin pentru o săptămână.

Fotbaliștii antrenați de „Vioară“ au acumulat 43 de puncte, cu două mai mult decât sucevenii, care ocupă poziția a patra.

DISTRIBUIȚI
loading...