Prima rundă a meciului în Justiție pe care l-a început Ionel Tescaru împotriva instituției pe care a condus-o până spre finele anului trecut, Compania de Apă, se va juca la Tribunalul Dâmbovița. Este vorba despre o ordonanță președințială prin care fostul manager al operatorului județean de apă și canalizare cere suspendarea deciziei Consiliului de Administrație al Companiei de Apă de a-l demite din funcție, până la judecarea pe fond a cauzei având drept obiect contestarea în instanța de Contencios Administrativ a aceleiași decizii.

Astfel, Curtea de Apel Ploiești a admis cererea Companiei de Apă de strămutare a judecării cauzei de la Buzău, decizând ca magistrații secției de Contencios Administrativ de la Tribunalul Dâmbovița să fie cei care se vor pronunța asupra cererii de ordonanță președințială.

Tescaru a fost demis din funcție de noul Consiliu de Administrație al Companiei de Apă, după ce a refuzat să întocmească o parte (componenta managerială) a planului de administrare a operatorului județean de apă și canalizare. Ionel Tescaru a devenit director general al Regiei Autonome Municipale – structură care îngloba operatorul, pe atunci municipal, de apă și canalizare – la 1 ianuarie 2005, după ce, în calitate de consilier local, a părăsit Partidul Național Liberal, pe listele căruia a fost ales și în numele căruia candidase, în primăvara anului 2004, la Primăria Buzău, pentru a întări majoritatea social-democrată din deliberativul municipiului. De la 1 ianuarie 2008 a fost director al Companiei de Apă.

DISTRIBUIȚI
loading...

1 COMENTARIU

  1. Compania de apa nu are nimic de imputat lui Ionel? Niste oameni priceputi pot sa-i atarne de coada o sumedenie de tinichele!

Comments are closed.