Muzeul Județean invită publicul în perioada 5-8 martie, la sediul instituției, din Bulevardul Nicolae Bălcescu și la Casa „Vergu Mănăilă” din strada Răz­boieni, pentru a lua parte la o serie de evenimente ­de­dicate Zilei Femeii. Este vorba despre cursuri de dans sportiv, latino și de societate, vernisaje și concerte.

Iată programul complet al evenimentelor, la care accesul este gratuit.

• 5 Martie, ora 10,00 – Semne Tradiționale Cusute, atelier mește­șugăresc organizat în cadrul programului de sustenabilitate al proiectului ,,Ocolul lumii pe jos. Povestea celor 497 perechi de opinci”, finanțat printr-un Grant oferit de Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

• 5 Martie, ora 16m00 – Cluster de dans (tango argentinian) susținut de către Asociația Tango Mil Pasos Buzău.

• 6 Martie, ora 09,30 – Semne Tradiționale Cu­sute, atelier meș­teșugăresc organizat în cadrul programului de sustenabilitate al proiectului ,,Ocolul lumii pe jos. Povestea celor 497 perechi de opinci”, finanțat printr-un Grant oferit de Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

• 6 Martie, ora 16,00 – Cluster de dans (dansuri de societate) susținut de către Asociația Happy Dance Buzău.

• 7 Martie, ora 18,30 – Cluster de dans (dansuri sportive și de societate) susținut de către Asociația Club Sportiv Vibe Dance Studio Buzău.

• 8 Martie, ora 15,00 – Vernisajul expoziției de artă, tapiserie și pictură, Trăiri iconice, ,,Cela Neamțu”, Costin Neamțu. Loc de des­fășurare: sediul Colecției de Etnografie și Artă Populară Vergu Mănăilă, str. Războieni, nr. 8, mun. Buzău. La vernisaj va concerta Orchestra Liceului de Arte Margareta Sterian Buzău, sub bagheta dirijorului prof. Florentin Boroghină.

DISTRIBUIȚI
loading...