2018-2019 pare a fi sezonul celor de la Team Săgeata în fotbalul judeţean. Scăpată de concurenţa pe care i-au făcut-o Metalul şi, mai apoi, SCM Gloria, vicecampioana ultimelor două ediţii are acum drum liber către titlul de campioană.

Cu maxim de puncte după şase etape, dar şi cu un joc mai puţin, echipa din Săgeata are deja un avans de 4 puncte în fruntea clasamentului şi niciun adversar nu se arată capabil să-i stea în cale. În ultima etapă, Team Săgeata a înregistrat o nouă victorie la scor, 7-3 pe terenul nou-promovatei Recolta Blăjani. Desprinderea la vârf a venit şi pe fondul primului eşec suferit de Phoenix Poşta Câlnău, care s-a înclinat, pe teren propriu, în faţa noii echipe din Berca, Viitorul Petrolul. Iar ecartul se poate mări după etapa următoare, care programează derbyul Team Săgeata – Phoenix Poşta Câlnău.

Podiumul este completat de Avântul Zărneşti, care, într-un mic derby al etapei, a trecut de Recolta Sălcioara, aceasta din urmă, alături de Voinţa Lanurile şi Înfrăţirea Zoiţa alcătuind trioul din imediata apropiere a podiumului. De remarcat în această rundă a 7-a este numărul mare de goluri înscris în cele opt partide, 53, singura din cele 16 combatante care n-a găsit drumul spre gol fiind Diadema Gherăseni, în deplasarea de la Lanurile.

Clasament

 1. Săgeata 18 p.
 2. Poşta Câlnău 14 p.
 3. Zărneşti 13 p.
 4. Lanurile            12 p.
 5. Sălcioara 12 p.
 6. Zoiţa 12 p.
 7. Săhăteni 11 p.
 8. Berca 10 p.
 9. Pătârlagele 8 p.
 10. Locomotiva 8 p.
 11. Balta Albă      7 p.
 12. Gherăseni 6 p.
 13. Ştefan cel Mare 5 p.
 14. Siriu 5 p.
 15. Blăjani            4 p.
 16. Verneşti 4 p.

Liga a 4-a, Etapa a 7-a, rezultate:

Locomotiva Buzău – Viitorul Verneşti 6-5

AS Săhăteni Vintileanca – Montana Pătârlagele 3-1

Phoenix Poşta Câlnău – Viitorul Berca 2-4

Recolta Blăjani – Team Săgeata 3-7

Voinţa Lanurile – Diadema Gherăseni 6-0

AS Balta Albă – Înfrăţirea Zoiţa 2-4

Avântul Zărneşti – Recolta Sălcioara 4-2

Liceul „Ştefan cel Mare” – Şoimii Siriu 2-2

DISTRIBUIȚI
loading...