• Informaţiile vor fi oferite la pachet cu exemple de meniuri şi diete, de către persoane autorizate din cadrul Şcolii de fitness ABC

   Vrei să îţi alcătuieşti un meniu sănătos, să ştii cum să îţi combini alimentele ca să îţi păstrezi greutatea ideală sau să îţi sfătuieşti apropiaţii să ducă un regim de viaţă sănătos? Ori să îţi dezvolţi o afacere proprie cu diete personalizate? Atunci vino la cursul intensiv autorizat pentru nutriţie ce se va organiza la Buzău, în cadrul Şcolii de fitness ABC.

   Este o oportunitate unică, mai ales că este primul curs de nutriţie în cadrul acestei şcolii care se face la Buzău, dar şi ultimul, întrucât metodologia se va schimba, iar informaţiile vor putea fi accesate de la anul doar în cadrul facultăţilor de Medicină.

   „Este o oportunitate unică, la Buzău, din două motive. Unul este acela că este un curs intensiv, de două săptămâni, primul şi ultimul de nutriţie pentru buzoieni, la ei acasă, şi al doilea este că, de la anul, se va schimba metodologia, iar acestea se vor ţine doar în cadrul facultăţilor de Medicină, şi vor dura trei ani. Aşadar, fără drumuri  în plus, fără deplasări inutile, iar diploma este recunoscută inter­na­ţional”, a spus mastertrainerul Victor Benescu, unul dintre trainerii de fitness care fac parte din aceste grupe de cursuri.

   Informaţiile vor fi oferite în mod intensiv, două săp­tămâni, la complexul de fitness din Buzău, de lângă stadionul Gloria. Buzoianul a mai adăugat că, până acum, s-au înscris cinci persoane, dar că lista este deschisă până sâmbătă inclusiv.    

Diete pentru copii, pentru persoane diabetice, meniuri pentru hoteluri

    Absolventul cursului de Tehnician Nutriţionist va fi specializat şi autorizat să alcătuiască diete personalizate (în funcţie de targetul clienţi lor săi, de exemplu: creştere sau scădere în greutate, schimbarea stilului de viaţă etc.), să recomande suplimente nutritive şi alimentare, să alcătuiască diete speciale pentru grădiniţe, after-school, hoteluri, spitale etc, să alcătuiască diete în funcţie de starea de sănătarea a clientului (ţi­nând cont de afecţiunile pe care acesta le are, cum ar fi boli renale, digestive, diabet,etc.), să folosească metodele de gastrotehnie şi chiar să întocmească meniuri.

   Oraşele în care se mai desfăşoară cursul până la finele anului sunt Constanţa, Timişoara, Cluj-Napoca, Iaşi, Miercurea Ciuc, Focşani, Braşov, Bacău, Sibiu, Piteşti, Târgu Jiu şi Oradea.

DISTRIBUIȚI