27 de ani
de presa libera
Luni, Octombrie 23, 2017 11:18 AM

Monden

Curs intensiv de nutriţie, la Buzău

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
12.10.2017, 00:00
636
  • Informaţiile vor fi oferite la pachet cu exemple de meniuri şi diete, de către persoane autorizate din cadrul Şcolii de fitness ABC

   Vrei să îţi alcătuieşti un meniu sănătos, să ştii cum să îţi combini alimentele ca să îţi păstrezi greutatea ideală sau să îţi sfătuieşti apropiaţii să ducă un regim de viaţă sănătos? Ori să îţi dezvolţi o afacere proprie cu diete personalizate? Atunci vino la cursul intensiv autorizat pentru nutriţie ce se va organiza la Buzău, în cadrul Şcolii de fitness ABC.

   Este o oportunitate unică, mai ales că este primul curs de nutriţie în cadrul acestei şcolii care se face la Buzău, dar şi ultimul, întrucât metodologia se va schimba, iar informaţiile vor putea fi accesate de la anul doar în cadrul facultăţilor de Medicină.

   „Este o oportunitate unică, la Buzău, din două motive. Unul este acela că este un curs intensiv, de două săptămâni, primul şi ultimul de nutriţie pentru buzoieni, la ei acasă, şi al doilea este că, de la anul, se va schimba metodologia, iar acestea se vor ţine doar în cadrul facultăţilor de Medicină, şi vor dura trei ani. Aşadar, fără drumuri  în plus, fără deplasări inutile, iar diploma este recunoscută inter­na­ţional”, a spus mastertrainerul Victor Benescu, unul dintre trainerii de fitness care fac parte din aceste grupe de cursuri.

   Informaţiile vor fi oferite în mod intensiv, două săp­tămâni, la complexul de fitness din Buzău, de lângă stadionul Gloria. Buzoianul a mai adăugat că, până acum, s-au înscris cinci persoane, dar că lista este deschisă până sâmbătă inclusiv.    

Diete pentru copii, pentru persoane diabetice, meniuri pentru hoteluri

    Absolventul cursului de Tehnician Nutriţionist va fi specializat şi autorizat să alcătuiască diete personalizate (în funcţie de targetul clienţi lor săi, de exemplu: creştere sau scădere în greutate, schimbarea stilului de viaţă etc.), să recomande suplimente nutritive şi alimentare, să alcătuiască diete speciale pentru grădiniţe, after-school, hoteluri, spitale etc, să alcătuiască diete în funcţie de starea de sănătarea a clientului (ţi­nând cont de afecţiunile pe care acesta le are, cum ar fi boli renale, digestive, diabet,etc.), să folosească metodele de gastrotehnie şi chiar să întocmească meniuri.

   Oraşele în care se mai desfăşoară cursul până la finele anului sunt Constanţa, Timişoara, Cluj-Napoca, Iaşi, Miercurea Ciuc, Focşani, Braşov, Bacău, Sibiu, Piteşti, Târgu Jiu şi Oradea.

Comentarii

Pret curs (12 Oct, 16:14)
Mada

2000 lei cursul??? cam mult !

Raspunde
Oricum sunt tari, dacă au găsit 5 fazani! (12 Oct, 16:26)
Pixelu dietă

Asta-i și ideea. Să nu mai cumperi mâncare de 2.000 lei. Mai intensiv decât atât nici că se poate!

Raspunde

Stiri Agerpres

Muzicianul australian George Young, 'mentorul' trupei AC/DC, a murit la 70 de ani
Luni, Octombrie 23, 2017 11:02 AM

Muzicianul australian George Young, cunoscut ca 'mentor' trupei AC/DC, a murit la 70 de ani, potrivit unui anunț difuzat luni de legendara trupă de hard rock, citat luni de AFP.

MDRAPFE: AM POIM - proiecte de 69 milioane euro referitoare la ocrotirea ariilor naturale protejate
Luni, Octombrie 23, 2017 11:00 AM

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructura Mare (AM POIM) a primit, până la 16 octombrie, 62 de proiecte, în valoare totală eligibilă de 69 milioane de euro, care vizează elaborarea planurilor de management, seturilor de măsuri de conservare, planurilor de acțiune pentru ariile naturale protejate, informează un comunicat al MDRAPFE transmis luni AGERPRES.

Tenis: Clasamentul ATP - Marius Copil a coborât pe locul 78
Luni, Octombrie 23, 2017 10:56 AM

Tenismanul român Marius Copil a coborât patru locuri și se află pe poziția a 78-a în clasamentul mondial al jucătorilor profesioniști de tenis (ATP), dat publicității luni.

PORTATIV ROMÂNESC: Bianca Ionescu
Luni, Octombrie 23, 2017 10:53 AM

Soprana Bianca Ionescu s-a născut la 20 mai 1961. A absolvit Liceul de muzică nr.1 din București în 1978, apoi a urmat cursurile Conservatorului de muzică "Ciprian Porumbescu", la clasa de canto a Artei Florescu, absolvind facultatea în 1983, potrivit site-ului www.opereta.ro.

Auto: Verstappen a calificat drept "stupide deciziile care ucid Formula 1" după penalizarea sa
Luni, Octombrie 23, 2017 10:53 AM

Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a denunțat, duminică, decizia juriului Marelui Premiu al Statelor Unite care l-a penalizat cu cinci secunde și a fost privat de locul al treilea pe podium, apreciind că "aceste decizii stupide ucid Formula 1", a spus el cu regret.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Oct, 08:50 Scutirea populaţiei de la plata apei meteorice este „apă de ploaie”!
Pixelu cu prosteli a comentat pentru articolul Buzoienii, deschizători de drumuri? Scutirea populaţiei de la plata apei meteorice ar putea deveni lege:
UAT Municipiul Buzău (Primăria Municipiului Buzău), acționarul majoritar al Companiei de Apă Buzău S.A., dă dovadă de maximă ipocrizie. Dacă Toma ar dori ca buzoienii să beneficieze de tarife mai mici atunci ar renunța la redevența de 1% pe cifra de afaceri pe care trebuie să o plătească operatorul acționarilor și care este parte integrantă în algoritmul de calcul al tarifului perceput de operator. Peste tot, în țările suverane, se adoptă principiul non-profitului în administrarea utilităților publice. Doar în țări asociate neocolonialismului se mai întâlnesc contracte de parteneriat public privat sau contracte de concesiune. În cazul nostru, ca să nu bată la ochi, le-au botezat contracte de delegare.
În Contractul de Delegare la Art. 39-2. (pag.34) găsim un text legat de redevență. Ce caută redevența de 1% pe cifra de afaceri? Chipurile primăria se luptă pentru tarife mai mici pentru populație dar vrea o parte din profitul operatorului unde este acționară, profit care se obține tocmai de la populație. Ce dovadă mai clară de prosteală vreți!
23 Oct, 02:09 Actuala stagiune - revitalizare teatrală sau menţinerea aceluiasi fundal cenuşiu?
Nik Şimandan a comentat pentru articolul „Tele-Encounters”, proiectul Teatrului „G. Ciprian”, o premieră mondială lansată în prezenţa partenerilor din Spania şi Portugalia:
Dar mai mult teatru, la nivel de institutie profesionistă de spectacole, când o sa avem? Stie cineva, la aceasta oră , ce proiecte ne oferă Teatrul "George Ciprian"în actuala stagiune? Vom asista la vreo premieră...proprie? Când? Că doar stagiunea s-a deschis demult - cel puţin la celelalte teatre similare din ţară. Nu există niciun panou sau afişier care să menţioneze măcar un spectacol teatral pe săptămână, ca ofertă pentru marele public -aşa cum s-ar cuveni din partea acestei importante instituţii cu profil educaţional expres!
22 Oct, 16:24 Sigur
Eu a comentat pentru articolul Catedrala Arhiepiscopală, prădată de hoți. Ce sumă au sustras:
Sigur e unul școlit la pușcăriile țării, trăit în mizerie, eliberat înainte de termen și care are ceva habar de furtul bine acoperit...
Google PageRank Checker