Federaţia Română de Gimnastică, împreună cu Primăria Buzău, SCM Gloria Buzău, Direcţia Jude­ţeană pentru Sport şi Tineret, Consiliul Judeţean Buzău şi Clubul Sportiv Şcolar Buzău anunţă organizarea în municipiul Buzău a celui de-al doilea eveniment din prima etapă a programului naţional de selecţie ,,Hai cu noi în ţara campionilor!”.

Proiectul „Hai cu noi în ţara campionilor!” a fost gândit cu scopul de a atrage către gimnastică un număr cât mai mare de copii, de a descoperi şi creşte noi talente, pentru asigurarea unor generaţii viitoare ­va­loroase de gimnaste şi gimnaşti. Programul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 şi 7 ani, iar municipiul Buzău a fost ales ca gazdă a etapelor de selecţie la cluburile locale.

Evenimentul se va desfăşura vineri, 19 octombrie 2018, începând cu ora 17,00, în exterior, în faţa Sălii Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău.

La eveniment vor participa sportivi şi antrenori renumiţi, reprezentanţii autorităţilor locale şi cunoscuta gimnastă Andreea Răducan, Preşedinta ­Fe­deraţiei Române de Gimnastică.

DISTRIBUIȚI
loading...