27 de ani
de presa libera
Miercuri, Mai 24, 2017 05:15 AM
dragaica

Monden

Cum să te îmbraci la modă fără să cheltuiești mulți bani

Monden  |
08.05.2017, 12:59
1376

   Pentru unele femei a fi „trendy” sau, mai pe românește, la modă, fără a cheltui prea mulți bani pare imposibil. Designerii vestimentari simt nevoia să promoveze ținute la prețuri ridicate, fiind apoi „preluate” de diverși bloggeri. În timp ce oricine poate arăta „trendy” cu haine din cele mai recente colecții ale designerilor, și tu poți arăta incredibil fără a fi nevoit să cheltuiești un salariu întreg pe haine.

   Din fericire pentru multe dintre noi, care nu ne permitem luxul unei rochii Chloé sau al unei geanți Céline, avem și opțiuni mai ieftine pentru a fi elegante și „trendy”. Este o senzație teribilă când descoperi pe umerașul magazinelor un obiect vestimentar care arată mult mai scump decât ceea ce indica prețul de pe etichetă.

   Sigur că o creație a unui designer celebru îți va crea o senzație deosebită atunci când o probezi, dar ghicește ce? Dacă te gândești bine, nu ai nevoie de ea pentru a arăta uimitor. Poți purta haine similare care se încadrează în bugetul tău și te pot pune în evidență.

   De aceea vă oferim câteva sugestii pentru a vă putea îmbrăca precum bloggerii voștri preferați fără a cheltui prea mulți bani.

   1. Atenție la calitatea produselor din piele și blană

   Pielea de înaltă calitate față de pielea inferioară este precum un Porsche față de un Duster. Deși există o diferență evidentă atât între blana artificială și blana reală, cât și între pielea întoarsă adevărată și cea sintetică, cea mai evidentă și mai „deranjantă” este diferență dintre pielea artificială și cea naturală. Asigurați-vă deci că sunteți suficient de atentă la acest detaliu când vine vorba de astfel de materiale, deoarece credeți-mă, riscați să cădeți în penibil. Trebuie să vă asigurați că veți cumpăra cele mai bune produse raportate la veniturile voastre și nu să alegeți imitații.

   2. Investiți în elemente vestimentare de bază

   Dacă v-ați cumpărat elemente vestimentare de bază, precum o bluză brodată, un blazer și o pereche de pantofi cu toc, lucrurile vor fi mult mai ușoare. Elementele de bază sunt acelea care stau la baza oricărui outfit și sunt un must-have în orice garderobă. Ar trebui să aveți grijă să construiți mai întâi o garderobă de bază și apoi să treceți la achiziționarea mai multor elemente vestimentare. În plus, să cheltuiești mai mult pe elementele de bază este o investiție. Ele vor rezista ani de zile și le poți combina în diferite feluri cu haine noi.

   3. Mizează pe magazinele accesibile

   Sunt sigură că deja știți că vă puteți construi o garderobă vastă doar pe baza unor haine cumpărate de la firme accesibile ca preț, cum ar fi LarisFashion.ro . Acest gen de magazin online este sursa perfectă pentru femeile care doresc să încerce o nouă tendință fără a cheltui o sumă de bani exorbitantă. Cu toate acestea, cheia este să cumperi haine pe care știi că le vei purta, în loc să aduni o mulțime haine doar pentru că sunt ieftine.

(P)

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: Cântărețul de muzică populară Benone Sinulescu, la 80 de ani
Miercuri, Mai 24, 2017 04:09 AM

Cântărețul de muzică populară Benone Sinulescu s-a născut la 24 mai 1937, în localitatea Siriu din județul Buzău.

Ziua europeană a parcurilor naționale
Miercuri, Mai 24, 2017 04:04 AM

La data de 24 mai, în fiecare an, este sărbătorită Ziua europeană a parcurilor naționale, cu scopul de a conștientiza comunitățile, factorii de decizie și publicul larg privind valoarea și beneficiile ariilor protejate din Europa.

Ziua Limbii Bulgare
Miercuri, Mai 24, 2017 04:01 AM

În fiecare an, la data de 24 mai se sărbătorește Ziua Limbii Bulgare.

ZILE NAȚIONALE: Statul Eritreea
Miercuri, Mai 24, 2017 03:41 AM

Statul Eritreea sărbătorește la 24 mai Ziua Națională, marcând proclamarea independenței în 1993. Situat în nord-estul Africii, statul se întinde pe o suprafață de 117.600 kmp și se învecinează cu Sudanul, Etiopia, Djibouti, fiind mărginit de Marea Roșie.

CITATUL ZILEI
Miercuri, Mai 24, 2017 03:33 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
24 May, 00:31 Mai usor sa previi decat sa tratezi
Radav a comentat pentru articolul Interlopul Vadar, trimis după gratii, dar lăsat cu mașinile de lux dobândite în urma furturilor din Marea Britanie:
Inca nu l-ati facut sapun pe acest individ?
23 May, 22:36 Învățămint dual
C. Tănase a comentat pentru articolul Continuă înscrierile pentru elevii buzoienii care vor o calificare și un loc de muncă sigur:
Corect, dacă ar înțelege unii profesori că trebuie să muncească, nu să se prefacă, dacă elevii chiar ar învăța și nu s-ar preface, dacă unii părinți i-ar educa cu adevărat și nu s-ar preface, ce bine ar fi!
23 May, 20:00 Drăgaica
NIQ a comentat pentru articolul Municipalitatea vrea să aducă Drăgăicii gloria de odinioară:
O sărbătoare nulă pentru cultura locală. Care tradiție, mirosul de fum și lumea (tri)coloră din jur? Toma a inventat roata, apoi spița și spițeria. Acum vrea să ridice cultura locală pe cele mai înalte culmi ale falimentului multilateral-involuntat. Să trăiască Benone, această obsesie a viitorului fost primar. În doi ani, Buzăul va ajunge sat, reședință a comunei Mărăcineni. E greu de înțeles ce l-a putut schimba pe acest om în clipa în care a devenit primar. Cine l-a pus acolo nu are decât să aibă dureri de cap. Să treacă pe ”zebre” străzilor buzoiene cu conștiința lor dublă. Domnul Toma nu e primar, e doar un nailon al partidului. Îmi pare tare rău că sunt de acord cu cei care îi contestă calitățile invizibile. Așadar, la Drăgaică, la Matusalem Sinulescu, la cârnați de toate dimensiunile, la ”muzică tradițională”. La anul 1965 sau undeva pe acolo. Se aude că dl. Toma va fi retras de bună voie de la Primărie. Cum i-a plecat un galonat din șefie, cum a adus în loc un puști cu umeri sovietici, general pe timp de pace. Tristă situație. Nu mai sunt cadre, nici luptători. Răzbelul e pe sfârșite. PSD nu e la Primărie, ci cam pe la mijlocul bulevardului. Primăria e pe o uliță, în buricul din spate al târgului. Dl. T a intrat cu tractorul în curtea orășenilor. Dle Q, oricine ai fi ai dreptate. Știu alții cine suntem. Mâine știe și primarul. Nu e rău să vorbim în somn măcar aici. Peste niște ani, vom avea dreptate. Și n-o să fie târziu nici atunci.
Google PageRank Checker