Dacă aveţi o maşină pe care nu aţi mai mişcat-o din parcarea blocului de luni sau ani de zile, trebuie să ştiţi că puteţi rămâne fără ea şi, în plus, să mai scoateţi şi bani din buzunar. Poliţia Locală continuă operaţiunea de identificare a autovehiculelor abandonate pe domeniul public. În perioada 20-31 august, au fost identificate în cartierele Dorobanţi 1 şi Dorobanţi 2, 36 de autovehicule abandonate pe domeniul public al municipiului Buzău, iar proprietarii sau deţinătorii legali ai acestora au fost notificaţi.

Poliţiştii locali recomandă proprietarilor sau deţinătorilor legali de vehicule abandonate pe domeniul public al municipiului să ia măsuri urgente în privinţa ridicării acestora, în caz contrar urmând ca vehiculele să fie ridicate şi depozitate într-un spaţiu administrat de S.C Urbis Serv. S.R.L.

Persoanele care nu respectă dispoziţiile legale pot fi sancţionate cu amendă cuprinsă  între 1.000 şi 2.000 lei.

Acţiunile de acest gen vor continua pentru eliberarea locurilor de parcare de pe domeniul public şi privat al municipiului Buzău.

Numai de la sfârşitul lunii iulie şi început de august săptămâna 30 iulie – 3 august au fost găsite 32 de autoturisme abandonate. Proprietarii acestora au fost somaţi să le ridice de pe domeniul public sau să intre cu ele în legalitate. De la începutul anului, pot fi numărate nu mai puţin de 217 astfel de vehicule, doar 169 fiind ridicate de proprietarii sau deţinătorii legali. Şase au fost ridicate de S.C. UrbisServ S.R.L, iar în alte 42 de cazuri, procedura era în desfăşurare.

DISTRIBUIȚI
loading...