În mod evident, fostul rugbist Marcel Toader a apărut pe la televizuni în ultimele două săptămâni mult mai mult decât a apărut preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, de când acesta din urmă a fost uns în a doua funcţie din sta­tul român. Nu ştiu dacă cei doi, care experimentează la greu familia tradiţională, se cunosc sau se află în vreun fel de competiţie. Cert este că scorul neoficial este net în favoarea primului. Marcel Toader se află la al şaselea divorţ, în timp ce Tăriceanu este abia la a cincea nevastă. Cu audienţa am lămurit-o, cu coarnele este mai dificil; în timp ce Toader şi le etalează cu mare gingăşie, ale şefului Senatului nu ştim dacă sunt de cerb sau de Ucigă-l Toaca.

   Partea cea mai proastă este că un cetăţean precum Călin Popescu Tăriceanu, de la înălţimea funcţiei sale şi prin natura coaliţiei politice datorită căreia a şi căpătăt-o, se află printre susţinătorii refe­rendumului pentru modificarea Constituţiei, prin care se vrea o întoarcere cu faţa către vechiul cod penal ceauşist, în care relaţiile homosexuale erau taxate drept infracţiune. Nu se va ajunge acolo, în schimb acestor oameni li se va tăia dreptul de a întemeia o familie. 

   Aceasta în timp ce oameni de teapa lui Tăriceanu tot experimentează la nesfârşit familia tradiţională, formată din acelaşi bărbat şi a nu-ştiu-câta femeie – nici situaţiile cu aceeaşi femeie şi al nu-ştiu-câtălea bărbat nu sunt de neglijat -, fără a se gândi vreo clipă că ar fi mult mai nimerit să promoveze legi care să stopeze abuzurile din familiile ,,cu adevărat tradiţionale“. Cele formate dintr-un bărbat şi o femeie, în care primul îşi bate soţia şi copiii, iar victimele nu au niciun mijloc legal şi rapid de a stopa respectivele abuzurile. Asta în situaţia feri­cită în care soţul, la fel de tradiţional, nu pune ochii pe vreuna dintre fiice…

DISTRIBUIȚI
loading...