27 de ani
de presa libera
Vineri, Noiembrie 24, 2017 05:43 AM

Opinii

Cum l-a bătut Marcel pe Călin într-ale familiei tradiţionale

de Călin BOSTAN
Opinii  |
14.09.2017, 00:00
1702

   În mod evident, fostul rugbist Marcel Toader a apărut pe la televizuni în ultimele două săptămâni mult mai mult decât a apărut preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, de când acesta din urmă a fost uns în a doua funcţie din sta­tul român. Nu ştiu dacă cei doi, care experimentează la greu familia tradiţională, se cunosc sau se află în vreun fel de competiţie. Cert este că scorul neoficial este net în favoarea primului. Marcel Toader se află la al şaselea divorţ, în timp ce Tăriceanu este abia la a cincea nevastă. Cu audienţa am lămurit-o, cu coarnele este mai dificil; în timp ce Toader şi le etalează cu mare gingăşie, ale şefului Senatului nu ştim dacă sunt de cerb sau de Ucigă-l Toaca.

   Partea cea mai proastă este că un cetăţean precum Călin Popescu Tăriceanu, de la înălţimea funcţiei sale şi prin natura coaliţiei politice datorită căreia a şi căpătăt-o, se află printre susţinătorii refe­rendumului pentru modificarea Constituţiei, prin care se vrea o întoarcere cu faţa către vechiul cod penal ceauşist, în care relaţiile homosexuale erau taxate drept infracţiune. Nu se va ajunge acolo, în schimb acestor oameni li se va tăia dreptul de a întemeia o familie. 

   Aceasta în timp ce oameni de teapa lui Tăriceanu tot experimentează la nesfârşit familia tradiţională, formată din acelaşi bărbat şi a nu-ştiu-câta femeie - nici situaţiile cu aceeaşi femeie şi al nu-ştiu-câtălea bărbat nu sunt de neglijat -, fără a se gândi vreo clipă că ar fi mult mai nimerit să promoveze legi care să stopeze abuzurile din familiile ,,cu adevărat tradiţionale“. Cele formate dintr-un bărbat şi o femeie, în care primul îşi bate soţia şi copiii, iar victimele nu au niciun mijloc legal şi rapid de a stopa respectivele abuzurile. Asta în situaţia feri­cită în care soţul, la fel de tradiţional, nu pune ochii pe vreuna dintre fiice...

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

O "ARtfel" de expoziție AGERPRES, de vineri la Palatul Suțu
Vineri, Noiembrie 24, 2017 05:25 AM

Agenția Națională de Presă AGERPRES organizează o "ARtfel" de expoziție de fotografie, care îmbină fotoreportajul, documentarul video și realitatea augmentată și care poate fi vizitată începând de vineri până pe 10 decembrie, la Palatul Suțu - Muzeul Municipiului București.

Opt bărbați, care pretind a fi nord-coreeni, găsiți pe o barcă eșuată în nordul Japoniei
Vineri, Noiembrie 24, 2017 04:33 AM

O barcă de lemn în care se aflau opt bărbați, care pretind a fi din Coreea de Nord, a eșuat în nordul Japoniei, a transmis vineri presa locală, citând poliția, informează agenția dpa.

DESTINAȚII DE WEEKEND - sfârșit de săptămână în București (evenimente culturale)
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:56 AM

Ediția cu numărul 24 a Târgului Internațional Gaudeamus - Carte de învățătură, continuă la sfârșitul acestei săptămâni, în Pavilionul Central Romexpo, ultima zi a manifestării fiind duminică, 26 noiembrie.

DOCUMENTAR: 45 de ani de la moartea inventatorului Henri Coandă
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:48 AM

Henri Coandă, creatorul primului avion cu reacție din lume, s-a născut la 7 iunie 1886, la București.

DOCUMENTAR: 90 de ani de la moartea omului politic Ion I. C. Brătianu
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:43 AM

Ion I.C. Brătianu s-a născut la 20 august 1864, în localitatea Florica, județul Argeș, fiind fiul lui Ion C. Brătianu, om politic, fruntaș al Revoluției de la 1848, al cărui nume este legat și de alte mari evenimente din istoria României, precum Unirea Principatelor (1859) sau Independența de stat (1877).

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Nov, 19:26 DORU CASCADORUL POLITIC
NEHOIANUL a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Ptr domnul LUCIDUL:Domnule chestia cu familia Corcodel este ciorba reincalzita.Dar sa revenim la DORU CASCADORUL=PROSTITUATA POLITICA=INTELECTUAL OBOSIT.Cat timp a fost presedinte PDL NEHOIU,partidul nu a avut o contabilitate clara si legala.Exista convorbiri telefonice de ale DOMNULUI DORU CASCADORU(predate deja la DNA),prin care ameninta daca nu primeste bani(efectiv).exista facturi cu reparatia masini personale ale domnului in cauza,decontate de firme agreate de dansul la aceea vreme,exista persoane in oras care au dat spaga domnului sa fie angajate la COMPANIA DE APA NEHOIU.Deci,vedeti domnule LUCIDUL UNDE CUM A FURAT DORU CASCADORU.Eu am dovezi ptr cea ce sustin
23 Nov, 18:54 Corectitudinea este un ideal, nicidecum o realitate!
Pixelu afumat a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Critica este naturală. Pupincureala este forțată. Nu m-ar mira ca lucidul să fie chiar forma de viață în cauză!
23 Nov, 18:26 Fiti corecți!
Lucidul. a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Pe Muzgoci nu il înjură altcineva decât familia de hoți Corcodel.Astia nu uita ca i-a dat jos de la ciolan .Cum si de ce lua șpăgi de la PDL?Domnu ziarist de ce lăsați sa fie denigrat un om serios cu o familie serioasă ca Muzgoci .A făcut multe pentru noi si este un om corect,ce a furat Muzgoci?Este scandalos,este rușinos .Prosti si lingăi se exprima aici.Pacat .Ma așteptam la altceva.
Google PageRank Checker