27 de ani
de presa libera
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:56 AM

Monden

Cum și-au petrecut finalul de an artistele buzoiene

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
06.01.2017, 00:00
766

   Și dacă am aflat cum au terminat anul vedetele buzoiene cu renume național, astăzi curiozitatea ne duce spre cele care au ales să evolueze pe scenele din Buzău. Unde au petrecut sfârșitul de an, dar și alături de cine au pășit în 2017 aflăm chiar acum, direct de la Mirela Ursache, Simona Bănică și Dora Ungureanu.

 

Mirela Ursache: „S-a încheiat un an cu multe schimbări!“

    Frumoasa artistă a concertat în noaptea dintre ani în câteva restaurante din Buzău și pe platoul Dacia, îndurând frigul, dar încălzind cu versurile sale inimile buzoienilor.  Dacă de Crăciun a sărbătorit alături de fiii ei, câțiva prietenii dragi, sora și familia ei, începutul de an 2017 a prins-o pe scenă.  Următoarele zile, Mirela și le-a petrecut odihnindu-se, pentru că proiectele sale sunt multe la număr în acest an nou, după o serie de schimbări pozitive ce au avut loc pe 2016.

   „S-a încheiat un an cu multe schimbări… Le mulțu­mesc celor care și anul acesta mi-au făcut onoarea de a mă invita peste tot pentru a mă bucura alături de oameni frumoși în locații minunate și foarte dragi mie! La mulți ani tuturor!“, a fost mesajul transmis de Mirela pe rețelele de socializare.