Barbații care au decis că își doresc să petreacă întreaga viață alături de femeile cu care au o relație trebuie să caute o modalitate foarte interesantă prin care să le ceară în căsătorie, iar principalul aspect de care trebuie să aibă grijă este alegerea unui inel de logodnă deosebit. Pentru a lua cea mai bună decizie, cu siguranța rândurile de mai jos le vor veni în ajutor!

Mărimea potrivită

Nimic nu strică magia unei cereri în căsătorie decât alegerea unui inel de o mărime nepotrivită. De aceea, domnii trebuie să se asigure că atunci când cumpără inelul, îl aleg pe cel perfect. De exemplu, ei pot studia caseta cu bijuterii a partenerei de viață și pot lua de acolo un inel. Cu ajutorul acestuia vor ști care este mărimea ideală!

Modelul este foarte important

Toate femeile își doresc un model anume de inel când vine vorba despre logodnă și, cu siguranță, au vorbit despre acesta în timp. Dacă bărbații au fost atenți de-a lungul timpului, atunci vor ști exact ce își doresc partenerele lor. Poate să fie un inel simplu, cât mai finuț, cu o piatră micuță sau un inel extravagant, cu multe aplicații și strasuri. Demn de ținut minte este faptul că bijuteriile pe care le poartă femeile trebuie să fie întotdeauna în concordanță cu personalitatea și gusturile acestora!

Tipul de material

Un alt mod interesant prin care barbații își pot impresiona partenerele este prin alegerea unui inel de logodnă dintr-un material de calitate. Chiar dacă multe femei susțin faptul că nu contează din ce este făcut inelul, partenerii lor de viață ar trebui să știe că acest lucru nu este adevărat. De exemplu, reprezentantele sexului frumos au zâmbit întotdeauna larg la auzul cuvântului ,,diamante”. De asemenea, domnii pot alege inele din aur galben, aur alb, argint sau o combinație între acestea.

Forma pietrei

Nu există inele de logodnă fără pietre, așa că domnii trebuie să știe cum să aleagă forma potrivită a acestora. Printre cele mai populare modele se numără următoarele: pietrele rotunde, de prințesă, în forma de inimă, ovale, emerald și pear. Pentru a ști care dintre aceste forme este cea pe care și-o doresc partenerele lor, cavalerii trebuie să le cunoască foarte bine gusturile!

 Modul de prezentare conteaza!

După ce inelul perfect a fost ales, barbații trebuie să se gândească și la o modalitate interesantă și inedită prin care să-și ceară iubitele în căsătorie. De exemplu, bijuteria poate fi pusă într-o cutie frumoasă, din catifea. De asemenea, inelul poate fi amplasat strategic într-un pahar cu șampanie sau pe o farfurie acoperită cu un cloș, astfel încât momentul cel mare să fie cât mai emoționant și, totodată surprinzător!

Alegerea inelului de logodnă este un pas important pe care trebuie să-l facă toți cavalerii care știu că drumul lor trebuie să fie unul și același cu cel al partenerelor lor. De aceea, cu siguranță, vor face tot posibilul să aleagă cea mai frumoasă bijuterie pentru femeile care, în curând, le vor fi soții!

 

 

DISTRIBUIȚI
loading...