La un pas de bătaie pe holul Primăriei au ajuns, vineri dimineaţă, doi aleşi locali, imediat după încheierea şedinţei de îndată a deliberativului municipal, convocat pentru a tranşa situaţia clădirii în care funcţionează, pentru cel puţin doi ani, Colegiul Naţional „Mihai ­Emi­nescu”. Aflat la o a doua strigare, proiectul de hotărâre care, după adoptare, va trece în folosinţa acestui colegiu clădirile în care a funcţionat Liceul Tehnologic „Costin Neniţescu”, a fost trântit, la şedinţa ordinară de miercuri a Consiliului Local, de consilierii PNL şi ALDE, cărora li s-a adăugat Silviu Roşioru, ales pe listele Partidului Social Românesc, care nu au priceput că respectiva mişcare este o formalitate necesară pentru ca Primăria să poată direcţiona fonduri, inclusiv pentru plata utilităţilor, Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”.

Şi la această şedinţă, consilierii Constantin Ionescu – care, în şedinţa de comisie votase pentru acordarea unui aviz favorabil proiectului de hotărâre – şi Silviu Roşioru au vorbit mult, pe lângă subiect, exasperându-şi colegii din deliberativul municipal.

„Măi, Silviu, hai să terminăm odată, că este pierdere de timp”, a exclamat, la un moment dat, social-demo­cratul Alexandru Dunel. Replica lui Roşioru nu s-a lăsat aşteptată: „E pierdere de timp pentru dumneavoastră. Şi aşa veniţi aici ca o plantă”. Replica respectivă l-a deranjat într-atât pe Dunel, care a continuat disputa după şedinţă: „Băi, ţie nu ţi-e ruşine să mă faci plantă?”. „Nu, pentru că asta eşti, o plantă”, a continuat Roşioru. „Da, bine! Dacă eu sunt o plantă, tu eşti un analfabet, să ştii”, a continuat Dunel. Moment în care Roşoiru a decis că este momentul să tranşeze disputa în modul cel mai intelectual şi elegant posibil: „Du-te-n p…a mea!”, după care a încercat să îl lovească pe colegul său social-democrat, fiind oprit doar de intervenţia viceprimarului Andrei Neder.

DISTRIBUIȚI
loading...

4 COMENTARII

  1. Rosioru e de o mie de ori mai destept decat voi (Stefan , Ion, Sandu Puric…frumos nume… sau oricum va zice… )… Voi nu platiti pe nimeni pentru ca nu munciti, voi furati. Si de ce zdrente ??? Sunt colegi cu tine sau rudele tale de ii cunosti ?? Si daca tot esti atat de corect spune-ti numele adevarat …. Purice

  2. Pentru ce au ăștia salariile triple fata de noi care muncim pe rupte? O adunatura de javre care nu s în stare de nimic, ii plătim absolut degeaba

  3. Este revoltător ca astfel de indivizi se numesc „aleși”; ei de fapt sunt o neghina a societății; nici la bufetul gării, sau la bariera nu au ce căuta. Pana si birjarii vorbesc mai frumos.
    De fapt la ce sa te aștepți drept confruntare politica. Când ies din instituțiile publice pe care pretind ca le conduc, își pun ochelarii negri de cai sa nu-i recunoască lumea si nu mai vad nimic, nici de unde au venit, nici cine i-a ales, ce sa mai vorbim de școlile pe care le-au absolvit, dar mai ales cum.

    • Este un fel de Mocanu. Daca cineva seamana cu fostul sef CJ si este PSD-ist, automat respectivul este „la pamant”. Este un grobian , nerusinat si fara cultura, este un tupeist, este un fel de Serban Nicolaie sau Nicolicea. Sunt zdrente ale societatii.

Comments are closed.