27 de ani
de presa libera
Marti, Octombrie 24, 2017 07:03 AM

de

          Proiectul aparţine Centrului Cultural Francofon, care îşi propune promovarea filmelor şi teatrului

 |
27 Mar 2012
570
de

          După expoziţia „Bărbaţi în arta textilă românească”, Galeriile de Artă găzduiesc joi, 5 aprilie, un nou eveniment de ţinută. Este vorba despre o expoziţie de pictură care reuneşte lucrările a opt pictori: Traian Boicescu, Gheorghe Gogescu, Vioreta Mihăescu, Vintilă Mihăescu, Victor Dima, Lucia Puşcaşu, Petru Vintilă Jr., Adrian Socaciu.

 |
27 Mar 2012
689
de

          Omul care a înfiinţat cel mai longeviv grup umoristic din România s-a întors la Buzău. Adrian Fetecău a ţinut să sărbătorească în oraşul natal împlinirea a 30 de ani de la debutul celebrului Grup VOUĂ, susţinând duminică un spectacol pe scena de la Cafeneaua Artiştilor. După trei decenii de existenţă şi peste o sută de actori care au trecut prin grup, buzoianul a început un nou drum, despărţindu-se de Grupul VOUĂ şi înfiinţând Compania Teatrală VOUĂ.

 |
26 Mar 2012
2194
de

     Tinerii susţinuţi de Centrul Cultural Francofon au prezentat o piesă de Matei Vişniec

 |
26 Mar 2012
658
de Vasile GHINEA

          Sâmbătă, 24 martie, la Clubul „Femina 2” dr.,Georgeta Nicolau al Casei Municipale de Cultură „Florica Cristoforeanu” din Râmnicu Sărat, într-o asistenţă numeroasă(membrii Cenaclului „Alexandru Sihleanu”, oameni de cultură, iubitori de frumos), a avut loc lansarea cărţii de poezie „Spre Cer”(ediţie bilingvă rom.-fr.), semnată Stefania Selegian, apărută la Ed. „Rafet” în cadrul proiectului  <Colecţia „Scriitori râmniceni”> iniţiat de Casa de Cultură în colaborare cu Primăria Municipiului Râmnicu Sărat, marcând cea de a treia zi a Festivalului cărţii râmnicene.

 |
26 Mar 2012
862
de

         Un nou sfârşit de săptămână destinat copiilor, în Galleria Mall. Reprezentanţii centrului comercial continuă ideea de a le oferi celor mici motiv să le ceară părinţilor să îi ducă sâmbăta la mall.

 |
22 Mar 2012
867
de Călin BOSTAN

          Apropierea alegerilor locale a fost factorul declanşator al mărinimiei de care au dat dovadă, ieri, consilierii locali buzoieni, care au stabilit o performanţă demnă de o cauză mai bună: au votat cu mare entuziasm toate cele 12 propuneri pentru acordarea titlului de Cetăţean de onoare al municipiului promovate în comisiile de specialitate.

 |
22 Mar 2012
1055
de

          Un alt buzoian este pe cale să devină membru al Uniunii Scriitorilor din România (USR). Dumitru Dănăilă a trecut de prima fază a „admiterii”, după ce a fost recent acceptat în cadrul filialei Bacău a USR.

 |
22 Mar 2012
697
de

          Astăzi, de la ora 12.00, amfiteatrul Colegiului Naţional „B. P. Hasdeu” găzduieşte lansarea romanului „Înapoi pe drumul greu”.

 |
22 Mar 2012
606
de

     Spectacolul de teatru îi are în distribuţie pe Tudor Aaron Istodor, fiul Maiei Morgenstern

 |
21 Mar 2012
813
de

           Biblioteca Judeţeană îi invită în această săptămână pe iubitorii de artă plastică şi literatură să ia parte la două manifestări programate pentru zilele următoare.

 |
20 Mar 2012
650
de

            Conducerea Colegiului Naţional „B. P. Hasdeu” continuă seria colocviilor cu invitaţi de marcă. După Răzvan Theodorescu, Dan Berindei sau Sorin Ilieşiu, liceenii buzoieni au ocazia de a se întâlni la începutul lunii viitoare, în cadrul Ateneului, cu regizorul Stere Gulea.

 |
19 Mar 2012
620
de

   Expoziţia „Bărbaţi în arta textilă” a reunit la Buzău lucrări reprezentative pentru “arta firului”

 |
18 Mar 2012
787
de

                  Liderul grupului VOUĂ, buzoianul Adrian Fetecău, se întoarce duminică acasă cu un spectacol nou. Este vorba despre „Ţara Căţeilor”, o producţie care marchează împlinirea a 30 de ani de la înfiinţarea celebrului grup de umor care în anii 90 umplea săli întregi.

 |
18 Mar 2012
739
de

     Sâmbătă, la ora11.00, la sediul Fundaţiei „Sfântul Sava” din str. Bistriţei nr. 19,  are loc lansarea volumului „Cronica unui început de mileniu”, semnat de scriitorul Mihai Sălcuţan.

 |
18 Mar 2012
745
de

     Buzoianul Marcel Isbasoiu debuteaza în peisajul literar cu un volum de eseuri. „Dreptul la opinie” este o carte care urmeaza sa fie lansata în viitorul apropiat, textele publicate având „o nota de critica de întâmpinare”, dupa cum marturiseste autorul.

 |
14 Mar 2012
997

Stiri Agerpres

Coreea de Nord reprezintă o "amenințare fără precedent", afirmă Jim Mattis și aliații săi
Marti, Octombrie 24, 2017 06:38 AM

Programul militar nord-coreean reprezintă o "amenințare gravă și fără precedent" pentru Statele Unite, Coreea de Sud și Japonia, au afirmat marți miniștrii apărării din cele trei țări, relatează AFP.

Senat: Propunerea legislativă pentru completarea Legii de organizare și funcționare a AGERPRES, marți, pe ordinea de zi a plenului
Marti, Octombrie 24, 2017 06:06 AM

Senatul ar putea dezbate și vota, marți, propunerea legislativă pentru completarea Legii 19/2003 privind organizarea și funcționarea Agenției Naționale de Presă AGERPRES, prin care se propune demiterea directorului general în cazul respingerii de către Parlament a Raportului anual de activitate al instituției.

Siria: 22 de morți într-un raid aerian la Deir ez-Zor (OSDO)
Marti, Octombrie 24, 2017 06:02 AM

Cel puțin 22 de persoane și-au pierdut viața luni seară într-un atac aerian cu origine neidentificată în apropiere de Deir ez-Zor, oraș din estul Siriei eliberat aproape complet de forțele regimului de la Damasc, a anunțat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), relatează AFP.

China: Noua conducere va fi prezentată miercuri
Marti, Octombrie 24, 2017 05:28 AM

Noua conducere chineză va fi prezentată miercuri, la finalul celui de-al 19-lea Congres al Partidului Comunist la putere, a anunțat agenția Xinhua, citată de AFP.

Ovidiu Puțura - audiat din nou la Comisia SRI
Marti, Octombrie 24, 2017 05:25 AM

Comisia parlamentară de control al activității SRI urmează să îl audieze din nou marți pe fostul secretar de stat în Ministerul Justiției Ovidiu Puțura.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Oct, 19:34 Domnul a dat,Domnul a luat!Domnul fie laudat !
Scaraotchi a comentat pentru articolul Catedrala Arhiepiscopală, prădată de hoți. Ce sumă au sustras:
Domnul a dat,Domnul a luat! Domnul fie laudat!...........O fi saracit biserica? Poate ca este doar o manevra pentru naivii care vor sari sa despagubeasca biserica.
23 Oct, 15:06 pentru SUBIECTIV
Q. a comentat pentru articolul Buzoienii, deschizători de drumuri? Scutirea populaţiei de la plata apei meteorice ar putea deveni lege:
Domnule, nu știu ce iei, dar vreau și eu! Cine ți-a zis așa ceva? Iar folosirea literelor mari echivalează în spațiul virtual cu țipatul.
23 Oct, 14:46 Urare de bine
Priceputu' a comentat pentru articolul Mocanu: “Guvernul PSD-ALDE joacă «alba-neagra» cu legea pensiilor”:
Vedea-te-as muncind la firma privata , domnule parlamentar beizadea!
Google PageRank Checker