27 de ani
de presa libera
Joi, Iulie 27, 2017 19:59 PM

de

      Arheologii buzoieni au luat pauză pe şantierul de la Pietroasele. Deşi vremea este prielnică pentru noi săpături, cercetătorii sunt nevoiţi ca până spre toamnă să nu mai poate lucra în zona respectivă.

          

 

 |
21 Aug 2011
706
de

      Arheologii buzoieni au luat pauză pe şantierul de la Pietroasele.

 |
21 Aug 2011
1684
de

*Elevii de la Palatul Copiilor vor deveni ucenicii meşterilor populari

     Meşterii populari din Varlaam şi Mânzăleşti vor avea săptămâna viitoare ucenici hotărâţi să fure meserie. Este vorba despre elevii de la Palatul Copiilor Buzău care vor lua parte la „Tabăra de Creaţie Populară” organizată de Consiliul Judeţean la Varlaam.

     Evenimentul se va derula pe parcursul a şapte zile, în perioada 21-27 august şi va cuprinde mai multe ateliere de creaţie la care profesori sunt artişti populari locali.

 

 |
17 Aug 2011
2549
de

Voluntarii din cadrul Asociaţiei  pentru Dezvoltare Comunitară Nehoiu (ADCN)  îşi construiesc singuri scenarii pentru spectacolele de teatru forum realizate în cadrul proiectului “Voluntar pentru tine”.

            Astfel, adolescenţii s-au adunat astăzi, în echipa de 15 persoane, la sediul ADCN, pentru a simula piesa de teatru intitulată “Sărăcia, viaţă condamnată” , care va fi interpretată în opt comunităţi diferite ce aparţin de Nehoiu şi două la nivel judeţean.

 |
17 Aug 2011
2456
de

Buzoienii pasionaţi de arta urbană sunt invitaţi sâmbătă, de la ora 12.00 la Galleria Mall, unde va avea loc concursul „Graffiti în culorile Galleria”.

            Competiţia se adresează grafferilor amatori şi profesionişti care vor avea la dispoziţie, în parcarea din spatele mall-ului, pereţi de rigips cu dimensiunea 1,25 X 2,50 pe care îşi vor putea demostra talentul în această formă de artă.

 

 |
16 Aug 2011
2341
de

„Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus” este o producţie despre relaţiile din cuplu, la diferite vârste

În plină perioadă de concediu, buzoienii care încă nu au plecat în vacanţă au ocazia să urmărească o comedie de zile mari cu actorii din celebrul sitcom MONDENII.

 

 |
16 Aug 2011
2097
de

*Costel Pătrăşcanu, unul dintre cei mai mari caricaturişti de presă, va fi invitat luna viitoare la Buzău

Surprize la ediţia de anul acesta a Zilelor „Pamfil Şeicaru” de la Buzău. Reprezentanţii Bibliotecii Judeţene „V. Voiculescu” pregătesc luna viitoare o nouă ediţie a manifestării dedicate marelui jurnalist originar din Buzău.

 |
15 Aug 2011
2137
de

Vineri, 19 august 2011, de la ora 17,00, sub genericul „Unitatea Neamului Românesc”, la Sala Mare a Consiliului Judeţean Buzău, va avea loc simpozionul comemorativ dedicat împlinirii a 410 ani de la asasinarea lui Mihai Vodă Viteazul.

Manifestarea este organizată de Fundaţia “Sfântul Sava de la Buzău” împreună cu Fundaţia de cultură patriotică “Mărăşeşti, Mărăşti, Oituz”...

 

 |
15 Aug 2011
1689
de

*Lucrarea buzoianului ar putea fi expusă în una dintre cele mai mari galerii din Paris

     Singurul artist buzoian prezent la vernisajul celei mai mari expoziţii de artă contemporană românească s-a alăturat unei galerii selecte de invitaţi.

 |
10 Aug 2011
2388
de

„Vreau să joc alături de monștrii sacri ai cinematografiei”

 

 |
09 Aug 2011
2018
de

Aproape 300 de elevi și profesori din România și Republica Moldova au avut ocazia la ediția de anul acesta a Taberei Francofoniei să descopere elemente de cultură și civilizație belgiană.

 |
08 Aug 2011
1797
de

Scurtmetrajul „KIDDO” este povestea unei pugiliste dintr-unul dintre cele mai sărace cartiere 

 

 

 

 |
08 Aug 2011
1767
de

„Vacanţă în Guadelupa” se anunţă a fi cel mai mare succes din ultimii ani pentru Teatrul „G. Ciprian”

La început de stagiune nouă, Teatrul „G. Ciprian” îl aduce în faţa publicului buzoian pe Mircea Diaconu. Marele actor interpretează în premieră rolul principal în „Vacanţă în Guadelupa”, producţie care s-a jucat până acum de trei ori la Bucureşti, avându-l cap de afiş pe Adrian Văncică.

 |
27 Jul 2011
1762
de

     Peste 100 de buzoieni s-au înghesuit ieri la Galeriile de Artă pentru a vedea cu ochii lor copia celebrului Tezaur de la Pietroasele, pentru prima dată scoasă de la Muzeul Jedeţean.

     „Cloşca cu puii de aur” a fost însă doar un pretext pentru reprezentanţii Centrului de Informare Turistică a Consiliului Judeţean pentru a organiza un eveniment care a reunit mai multe „embleme” ale Buzăului.

 

 |
27 Jul 2011
2478
de

 

Am auzit în Montréal, în spatele meu: „Ce bine că văd şi eu pe cineva vorbind româneşte!”  Mă întorc, o damă  cu fuste lungi, un puradel anexat şi un bilet la vedere. Erau la cerşit.

     „Abia aştept să ne întoarcem în ţară, ca să facem rost de bani”– zice. „Aici nu prea ai ce să furi...” 

     Corect. La noi se mai poate şterpeli un porc, o şină de cale ferată, un focos. Se mai poate fura.

 |
27 Jul 2011
1612

Stiri Agerpres

Fotbal - Europa League: CS Universitatea Craiova - AC Milan, echipele de start
Joi, Iulie 27, 2017 19:51 PM

CS Universitatea Craiova începe meciul cu AC Milan într-un sistem nou, 4-1-4-1, fără vârf veritabil, cu micuțul Alexandru Băluță în postura de atacant, joi seara, pe Stadion ''Municipal'' din Drobeta-Turnu Severin, în prima manșă a turului al treilea preliminar al Europa League la fobal.

Fotbal - Europa League: Astra Giurgiu - FK Oleksandria, echipele de start
Joi, Iulie 27, 2017 19:47 PM

Astra Giurgiu va începe cu Bogdan Chipirliu în atac meciul cu formația ucraineană FK Oleksandria, joi seara, pe Stadionul ''Marin Anastasovici'' din Giurgiu, în prima manșă a turului al treilea preliminar al Europa League la fotbal.

Sector 3: Mașinile care vor staționa neregulamentar vor fi ridicate, iar șoferii amendați
Joi, Iulie 27, 2017 19:38 PM

Mașinile care vor staționa neregulamentar pe partea carosabilă a drumurilor publice aflate în administrarea Consiliului Local al Sectorului 3 vor fi ridicate, transportate și depozitate, iar cel în cauză va putea să își recupereze autovehiculul numai în schimbul unei taxe de ridicare și achitării unei amenzi, în conformitate cu legea.

Fotbal - Europa League: Dinamo București - Athletic Bilbao, echipele de start
Joi, Iulie 27, 2017 19:32 PM

Fundașul grec Georgios Katsikas este titular în premieră la Dinamo București, joi seara, în meciul cu Athletic Bilbao, care are loc pe Arena Națională din Capitală, în prima manșă a turului al treilea preliminar al Europa League la fotbal.

Porsche, acuzat de manipularea emisiilor în cazul a 22.000 de modele Cayenne
Joi, Iulie 27, 2017 19:26 PM

Producătorul de mașini sport Porsche AG - o subsidiară a Volkswagen - va rechema la service 22.000 de modele Cayenne, după ce s-a descoperit un soft care falsifică rezultatele testelor antipoluare ale motoarelor diesel de trei litri, a anunțat joi ministrul german al Transporturilor, Alexander Dobrindt, transmit DPA și Reuters.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
27 Jul, 15:24 Adm.zero
Nec a comentat pentru articolul Spitalul din Râmnicu Sărat, în pericol să închidă secţie după secţie:
Pai la așa administratori nu te miri. Vice le face presiuni la concurs dir, el altceva nu știe, iar profu de sport...
27 Jul, 09:52 Catedrala,obiectiv turistic pentru "turismul sexual ecumenic"?
Viespea buzoiana a comentat pentru articolul Ce mai abureşte fostul parlamentar de import Teodorovici: ,,Am susţinut finanţările pentru Catedrala Mântuirii Neamului când eram ministrul Finanţelor pentru că o văd ca un obiectiv turistic“:
Da,mai teodorovici,aceasta monstruozitate absolut inutila chiar poate fi un "obiectiv turistic".Pentru TURISMUL SEXUAL,ca doar sunt destui perversi in lumea asta care isi doresc cate un partener sexual ca Pomohaci,prea-sfintitul sau seminaristi fragezi de la "seminariile teologice".Si poate te gandesti sa deschidem si niste "bordeluri politice",ca la cate tarfe blonde sau brunete,roscate sau tarcate sunt in politica romaneasca ,avem asigurata destula "materie prima".
27 Jul, 09:30 Perioadă extinsă abonamente
Tasse a comentat pentru articolul Festivalul Top T, susţinut financiar de Consiliul Judeţean:
Perioada de presale a fost prelungită pentru încă două săptămâni (15 august) în urma solicitărilor celor care au fost prinși cu examenele de admitere, bacalaureat și facultăți.
Google PageRank Checker