27 de ani
de presa libera
Marti, Septembrie 19, 2017 16:36 PM
opinia-balcescu

de

Recunoscut exeget al marelui Vasile Voiculescu, buzoianul Florentin Popescu nu putea lipsi din cadrul manifestărilor dedicate celui mai mare poet al Buzăului.

 |
19 Oct 2011
1925
de

Reprezentanţii bibliotecilor din tot judeţul şi-au dat întâlnire vineri la Biblioteca Judeţeană, cu ocazia organizării „Salonului Editurilor”.

 |
18 Oct 2011
1420
de

Marele actor al României. Omul ce-ţi poate vorbi două zile în continuu fără a te plictisi! Poetul ce-ţi recită marea şi cerul. Fiinţa ce te poate face vesel sau trist din doar câteva cuvinte.

 |
18 Oct 2011
1876
de

*Primul concurs de creaţie la care tinerii merg în documentare şi realizează lucrările pe loc      

 |
18 Oct 2011
2356
de

Sâmbătă,15 octombrie, şedinţa Cenaclului literar-artistic „Alexandru Sihleanu” de la Casa Municipală de Cultură „Florica Cristoforeanu” a debutat cu un scurt moment de divertisment susţinut de Matincă Costea pe un text Alexandru Anastasescu, „Ghiţă Piuliţă.”

 |
17 Oct 2011
1628
de

Călătorie printre amintiri, luni, la Biblioteca Judeţeană.

 |
17 Oct 2011
2297
de

*Buzoiencele au fost premiate la Concursul internaţional „Philippe Senghor”, dovedind că au imaginaţie şi talent la pictură

 |
17 Oct 2011
2487
de

O nouă premieră, un nouă vedetă la teatrul din Buzău. Aşa cum şi-a obişnuit spectatorii, conducerea Teatrului „G. Ciprian” a început stagiunea cu o producţie care are în prim plan un actor cu notorietate.

 |
17 Oct 2011
2340
de

Galerie foto

 |
16 Oct 2011
1798
de

Galerie foto

 |
16 Oct 2011
4610
de

„Am fost şocat văzând că la fabrica de vin de la Buzău, curtea se spăla cu o cisternă de vin”

 |
16 Oct 2011
2564
de

        *Campania de îndemn la lectură este reluată cu ocazia Zilelor „V. Voiculescu”

 |
12 Oct 2011
1599
de

*Cele două îi au colegi de scenă pe Lia Bugnar şi apreciatul Marius Manole în „Stă să plouă”

 

 |
12 Oct 2011
2667
de

      *Buzoianca a fost obligată să joace în piesa scrisă de ea, pentru că „titulara” şi-a rupt piciorul la repetiţii

 |
12 Oct 2011
2754
de

* Buzoienii şi-au lansat volumele din colecţia „Opera Omnia” şi vor fi incluşi într-o antologie de lux, care se va lansa la Bruxelles

 |
11 Oct 2011
2444
de

*Redactorul şef al „Convorbirilor Literare” deschide seria evenimentelor culturale din cadrul Zilelor „V. Voiculescu”

 |
10 Oct 2011
1836

Stiri Agerpres

Ministerul Transporturilor: Tarom va avea un nou director general în două-trei zile
Marti, Septembrie 19, 2017 16:24 PM

Tarom va avea un nou director general în două-trei zile, actualul interimar având în plan să se întoarcă în cabina de pilotaj, au anunțat, marți, reprezentanții Ministerului Transporturilor în cadrul Comisiei pentru transporturi din Camera Deputaților.

Ponta: Legenda "Meșterul Manole" se aplică iar; Euro, cel mai mare nivel în ultimii 5 ani
Marti, Septembrie 19, 2017 16:23 PM

Fostul premier Victor Ponta susține că moneda euro este la cel mai mare nivel din ultimii cinci ani și că, din acest punct de vedere, România s-a întors înapoi la începutul lui 2012, făcând în acest context o comparație cu legenda "Meșterul Manole".

Cameră: Modificări la legea antifumat, discutate în Comisia pentru sănătate
Marti, Septembrie 19, 2017 16:19 PM

Mai mulți deputați și reprezentanți ai unor organizații neguvernamentale au susținut, marți, la ședința Comisiei pentru sănătate de la Cameră, respingerea inițiativei legislative a senatorului PNL Daniel Fenechiu referitoare la relaxarea prevederilor legii pentru combaterea consumului de tutun și au făcut propuneri de amendare a legii, printre care interzicerea fumatului și în autovehiculele în care se află minori și femei însărcinate.

Tenis: Raluca Olaru, în sferturile probei de dublu la Openul Japoniei
Marti, Septembrie 19, 2017 16:18 PM

Perechea alcătuită din românca Raluca Olaru și ucraineanca Olga Savciuk s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Tokyo, Pan Pacific Open, dotat cu premii totale de 890.100 dolari, în urma victoriei obținute marți în două seturi, 6-4, 7-5, în fața cuplului format din ucraineanca Nadia Kicenok și australianca Anastasia Rodionova, cap de serie 14.

Fotbal: "Trebuie mers până la capăt" cu arbitrajul video, spune Infantino
Marti, Septembrie 19, 2017 16:15 PM

"Când faci ceva, trebuie mers până la capăt", a declarat marți președintele FIFA, Gianni Infantino, despre arbitrajul video, el estimând că rezultatele testelor efectuate sunt "foarte pozitive" în ciuda unor "mici hibe", scrie AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
19 Sep, 11:34 Hotiile acoperite ale lui corcodel
Posea Gh a comentat pentru articolul Dosarul în care Lungu de la Nehoiu a fost condamnat la 10 de închisoare va fi rejudecat:
Multe din lucrurile care i s-au intamplat lui Lungu se datoreaza si mediatizarii excesive a presei care se pare nu l-a placut deloc.In schimb presa a protejat pe cel mai mare hot care a existat vreodata pe Valea Buzaului Alexandru Corcodel.Acesta avea o adevarata institutie in a fura bani publici.Multe dintre hotiile de acolo au fost acoperite de functionarii primariei care tac acum sub linistea unor salarii bababne facute de actualul primar pe care il manipuleaza.Este bine de stiut edilii de astazi stiu de frica functionarilor din primarie.Pe Lungu l-au tradat toti,el a fost mai mult prost decat hot.L-au tradat oamenii din primarie santajati de corcodel,l-au tradat salariuatii de la firma care voiau sa scape de el sa se poata desfasura ei in liniste.I-au indepartat oamenii situatie la care a lucrat si Gavriloiu fgratele lui de cruce care acum nici usturoi n-a mancat nici gura nu-i miroase.`In primarie se stie s-au furat bani cu sacosa inainte de campanie sub semnaturi fictive.Furturile sunt acoperite de functionari si nu inteleg pana unde tine complicitatea lui Milea.De ce se complace?Furturi de teren,dosarele blocate de procuratura Patarlagele{oare de ce?)Dosarele blocate si acoperite ale fiului primarului care a furat scoala si a fost repus in functie de catre inspectorat.Pe cine reprezinta el acolo.la Lungu ca sa revenim la caz,un rol important l-au jucat expertizele specialistilor.Acestia la unison au sustinut ca nu din cauza defrisarii lui lungu s-a deplasat terenul.Este recunoscut de specialisti ca fiind o zona cu probleme iar din satelit s-a putut urmarii deplasarea terenului in timp.Au stiut si ISU,si Prefectura,si primaria ,dar nu a veau interes sa piarda capital mde imagine asa ca au gasit tapul ispasitor.Opinia te rog apleaca-te asupa zonei cu profesionalism si vei descoperii multe.Un ziar ca dvs care are de aparat blazonul poate si trebuie sa faca asta.De ce nu vorbiti de furturile lui Corcodel cu Scutaru,despre improprietariri ilegale.Multe ,multe ,multe.De ce nu vorbiti despre cancerul de la liceul din Nehoiu unde fiul lui Corcodel face lucruri grotesti,ilegale si inumane.?
18 Sep, 21:41 un alt cetatean
BOARCAS IONELA a comentat pentru articolul Înglodat în datorii la furnizori și la stat, Căminul de bătrâni de la Vintilă Vodă, în pericol iminent de desființare:
coruptie si nepasare....asta e Romania de ieri de azi si de maine
18 Sep, 12:47 Guvern cu slugi si spioni
Observatorul din spatele frontului a comentat pentru articolul Generalul Lucian Foca, numit consilier al premierului Tudose, la două săptămâni de la trecerea în rezervă:
Acestui "guvern" al tradarii si jafului national,a primit "intariri" prin adcooptarea acestui slugoi tradator,PLF.De specialisti in dezinformari,manipulari,infiltrari,culegatori de informatii avea nevoie acest guvern pe care il asteapta o toamna foarte "fierbinte".Pentru ca in Romania,oamenii care isi cer drepturile si o democratie autentica au devenit dusmanii poporului.
Google PageRank Checker