27 de ani
de presa libera
Luni, Iulie 24, 2017 21:55 PM
albosmart

de

Reprezentanţii Galleria Mall lansează buzoienilor o invitaţie la un eveniment mai puţin obişnuit.

 |
15 Sep 2011
1898
de

Oameni de cultură, istorici buzoieni au luat parte ieri, în aula Bibliotecii Judeţene „V. Voiculescu” la lansarea volumului „Contribuţii la bibliografia istorică a judeţului Buzău (1800-2010)”, semnat Relu Stoica.

 |
15 Sep 2011
2878
de

Recunoscuţi pentru pasiunea pentru epigramă, buzoienii sunt invitaţi să participe cu lucrări la Festivalul Internaţional de Poeme şi Epigrame „Romeo şi Julieta la Mizil”.

 |
14 Sep 2011
1731
de

Dacă v-aţi gândit vreodată cum ar fi ca după miezul nopţii să vedeţi un film în oraş sau să luaţi parte la un concert de muzică clasică, Biblioteca Judeţeană „V. Voiculescu” vă oferă această şansă luna viitoare.

 |
14 Sep 2011
1978
de

Zeci de tineri de la liceele de artă din Buzău şi Brăila au ocazia să viziteze o serie de monumente istorice din ambele judeţe cu ocazia Zilelor Europene ale Patrimoniului.

 |
13 Sep 2011
1518
de

Voluntarii Asociaţiei pentru Dezvoltare Comunitară Nehoiu (ADCN) au încurajat publicul să se pună în pielea personajelor pe care ei  le-au interpretat în cadrul piesei de teatru „Sărăcia, viaţă condamnată”.

 |
13 Sep 2011
1943
de

Lansare de carte: „Contribuţii la bibliografia istorică a judeţului Buzău (1800-2010)”

 |
12 Sep 2011
1805
de

Galerie foto

 |
12 Sep 2011
10775
de

    În Biblie întâlnim peste cinci sute de referiri la viţa de vie şi la vin, toate având înţeles adânc, încărcat de simboluri.

 |
07 Sep 2011
7267
de

*Reprezentanţii Palatului Copiilor Buzău au impresionat juriul de la Tg. Mureş cu creaţiile lor

 

 

 

 

 |
07 Sep 2011
1825
de

     Toţi buzoienii care au ceva de spus sunt invitaţi mâine, de la ora 11.00, la un eveniment dedicat cursurilor de oratorie. Manifestarea Public Speaking Support Group va avea loc la sediul Platului Copiilor de pe Bdul. Nicolae Bălcescu (fosta clădire a Inspectoratului Şcolar) şi se vrea a fi locul unde exersezi vorbitul în public într-un mediu prietenos, unde poţi ţine un discurs aşa cum îţi doreşti tu.

 

 |
07 Sep 2011
1407
de

     Zece actori, zeci de toalete schimbate şi o sumedenie de ipostaze din viaţa de cuplu privită la vârste diferite.

 |
05 Sep 2011
1738
de

     Cenaclul umoriştilor al Casei de cultură „Ion Caraion” a municipiului Buzău va purta pe viitor denumirea „NICOLAE GRIGORE MIHĂESCU – NIGRIM”.

 |
05 Sep 2011
2129
de

   *După ce a impresionat asistenţa la cel mai mare simpozion de sculptură din lume, cu rinocerul gigant, Bogdan Adrian Lefter a fost aşteptat la televiziuni

 |
04 Sep 2011
1902
de

Zeci de ore de repetiţii extenuante combinate cu o coregrafie gândită în cele mai mici detalii de ei personal, au clasat trupa de dans X-ite în topul celor mai bune 10 participante...

 |
03 Sep 2011
1463
de

     Programat iniţial pentru data de 30 august, spectacolul „Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus” se va juca luni, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

 |
31 Aug 2011
1408

Stiri Agerpres

MApN: Întâlnirea ministrului apărării naționale cu reprezentanții Agenției Naționale pentru Achiziții Publice
Luni, Iulie 24, 2017 21:37 PM

Ministrul Apărării Naționale, Adrian Țuțuianu, a avut luni o întâlnire de lucru, la sediul ministerului, cu reprezentanți ai Agenției Naționale pentru Achiziții Publice, în scopul pregătirii demersurilor de armonizare și eficientizare a cadrului legal aplicabil procedurilor de achiziții militare pe linia programelor esențiale de înzestrare a armatei.

Israelul insistă la ONU asupra securității la Ierusalim
Luni, Iulie 24, 2017 21:13 PM

Israelul dorește detensionarea situației de la Ierusalim, dar intenționează să garanteze securitatea pe Esplanada Moscheilor, a declarat luni presei ambasadorul israelian la ONU, Danny Danon, înaintea unei reuniuni a Consiliului de Securitate.

Daniel Kolar (Viktoria Plzen) - FCSB are jucători de mare calitate, dar nu ne temem
Luni, Iulie 24, 2017 21:11 PM

Fotbalistul formației Viktoria Plzen, Daniel Kolar, a declarat, luni, într-o conferință de presă susținută la Arena Națională din Capitală, că FCSB, adversara din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, are jucători de mare calitate, însă nu se teme de niciunul dintre aceștia.

George R.R. Martin dezvăluie că volumul "The Winds of Winter" ar putea fi lansat în 2018
Luni, Iulie 24, 2017 21:07 PM

Scriitorul american George R.R. Martin a oferit noi informații despre "The Winds Of Winter", următoarea carte din seria sa literară "Song of Ice and Fire", pe baza căreia este realizat serialul de televiziune "Game of Thrones", și a spus că acest volum ar putea fi lansat în librării în anul 2018, informează site-ul revistei Variety.

A murit regizorul și producătorul Răzvan Georgescu
Luni, Iulie 24, 2017 21:00 PM

Regizorul și producătorul Răzvan Georgescu a murit luni la vârsta de 52 de ani, a anunțat, pe pagina oficială de Facebook, asociația creatorilor de film documentar independent - DocuMentor.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
24 Jul, 17:50 Celui cu teascul
Pixelu nearticulat a comentat pentru articolul De ce îşi va trimite Prefectura reprezentant la toate şedinţele Consiliului Local:
Cu siguranță va veni alt gușter cu steluțe europene tatuate pe coadă în locul Operatorului Tescaru&Șopârlele! Că doar n-or fi bruxelezii tâmpiți și să lase să culeagă caimacul niște neica-nimeni neaoși! Că doar nu s-au chinuit degeaba să impună o legislație colonială frumos ambalată în poleială strălucitoare!
Nici ei nu mai au răbdare și încearcă să grăbească lucrurile. Dacă aruncați o privire pe alocarea de fonduri pentru Buzău prin Programul Național de Dezvoltare Locală veți observa că multe fonduri sunt exact pentru rețelele de apă din localitățile care au aderat recent la ADI 2008 Buzău. Pe bruxelezi nu-i interesează un profit insignifiant, ei gândesc la scară mare, au experiența sutelor de ani de colonialism și vor acționa doar în momentul în care profiturile sunt rezonabile (de la cât mai mulți locuitori) și își vor face intrarea apărând pe un cal alb, pozând în salvatorii neamului românesc de înfierații penali ai aceluiași neam românesc personificați în Tescaru&Co. Calul alb va fi de fapt, calul troian.
Și nu este vorba doar de județul Buzău! M-am întrebat în câte alte județe există asemănări cu județul Buzău. N-o să vă vină să credeți câte ADI-uri s-au înființat în țară pentru același scop! Nici măcar n-au încercat să salveze aparențele. Majoritatea operatorilor de apă se numesc, ați ghicit, „Compania de Apă …”. Diferă doar cuvântul de final care este denumirea județului sau regiunii. După cum am obișnuit cititorii, lucrez cu materialul clientului. Este suficient să aruncați o privire pe tabelul de licențe de pe saitul ANRSC pentru verificarea veridicității afirmațiilor mele.
24 Jul, 17:19 O MARE VRĂJEALĂ
STOICA NICOLETA a comentat pentru articolul Asistent social, angajat la Unitatea de Primiri Urgenţe:
INTERVIUL DIN CADRUL CONCURSULUI PENTRU POSTUL DE ASISTENT SOCIAL A AVUT CA SCOP SUSTINEREA UNEI ANUMITE CANDIDATE. INTREBARI SIMPLE LA CARE SA POATA RASPUNDE SI O CANDIDATA MAI PROST PREGATITA .ASA A AJUNS DE PE LOCUL TREI PE LOCUL UNU. CUM POTI LUA 93,33PUNCTE LA SCRIS IAR LA INTERVIU SA PRIMESTI DOAR CINCI...IN CONDITIILE IN CARE INTREBARILE AU FOST SUPERUSOARE
24 Jul, 14:09 Clar
Teascul de tescari a comentat pentru articolul De ce îşi va trimite Prefectura reprezentant la toate şedinţele Consiliului Local:
Pixelul resursă naturală face un gest civic necesar, citind pentru cei ce nu au avut sau și-au pierdut deprinderea de a mai citi. Și totuși, chiar așa fiind, se pune întrebarea: Nu mai pot bruxelezii să ne escrocheze decât cu Tescaru director? Iote, poate eu vreau să mă escrocheze alt babuin, nu ăsta. Se poate?
Google PageRank Checker