27 de ani
de presa libera
Luni, Iulie 24, 2017 21:56 PM
albosmart

de

Mari hituri ale muzicii pop şi pop-rock interpretate într-o manieră specială – aceasta a fost propunerea Diversity Queentete pentru buzoienii melomani.

 |
02 Oct 2011
3520
de

Seară cu parfum de carte veche. Zeci de buzoieni de toate vârstele şi-au petrecut câteva ore bune, sâmbătă seara, printre rafturile imense cu cărţi din Biblioteca Judeţeană.

 |
02 Oct 2011
1802
de

Zilele „Pamfil Şeicaru” au coincis anul acesta cu premierea buzoienilor care au contribuit la dezvoltarea istoriei presei locale.

 |
02 Oct 2011
1929
de

Galerie foto

 |
30 Sep 2011
5386
de

Copii şi părinţi sunt invitaţi mâine dimineaţă să ia parte la deschiderea oficială a unui noului an şcolar la Palatul Copiilor.

 |
29 Sep 2011
2304
de

Odată cu hotărârea de transformare a fostului Spital „I. C. Brătianu” în centru cultural, Consiliul Judeţean a făcut public modul în care va fi organizată noua locaţie.

 |
29 Sep 2011
1560
de

Pamfil Şeicaru şi Securitatea – acesta a fost subiectul care a dominat ieri deschiderea manifestărilor dedicate de Biblioteca Judeţeană marelui ziarist român.

 |
28 Sep 2011
2436
de

La împlinirea a 100 de ani de la naşterea lui Dem. Iliescu, buzoienii vor avea posibilitatea să descopere un volum ce reuneşte versurile regretatului poet.

 |
27 Sep 2011
1815
de

Peste 100 de elevi şi profesori de limbi străine din Buzău, Brăila şi Vrancea şi-au dat întâlnire în weekend la Liceul Pedagogic pentru o discuţie despre Portofoliul European al Limbilor, proiect cu conotaţii internaţionale.

 |
27 Sep 2011
2728
de Vasile GHINEA

Sâmbătă, 24 septembrie, şedinţa Cenaclului literar-artistic “Alexandru Sihleanu” de la Casa Municipală de Cultură “Florica Cristoforeanu” Râmnicu Sărat a fost închinată artei plastice, evocării şi în final poeziei.

 |
26 Sep 2011
1677
de

Trei ziarişti de marcă ai Buzăului vor fi comemoraţi mâine, în cadrul Zilelor „Pamfil Şeicaru”, la Biblioteca Judeţeană.

 |
26 Sep 2011
1945
de

Teatru în spaţiu mai puţin convenţional. Buzoienii sunt invitaţi luni, 3 octombrie în Cafeneaua Artiştilor unde se va juca spectacolul „Tango, monsieur” de Aldo lo Castro.

 |
25 Sep 2011
1814
de

     Pompierii care şi-au pierdut viaţa în explozia de la Mihăileşti vor fi comemoraţi într-o manieră mai deosebită.

 |
19 Sep 2011
3613
de

Zeci de buzoieni aflaţi sâmbătă la plimbare pe Bdul. N. Bălcescu au încetinit pasul preţ de câteva minute, fascinaţi de iniţiativa a cinci persoane care trasau urme de vopsea pe o pânză gigant.

 |
17 Sep 2011
2140
de

*Artistul buzoian s-a întors din tabăra de la Balcic, unde a realizat nu mai puţin de 18 lucrări

 |
17 Sep 2011
3037
de

Buzăul are un nou reprezentant în cadrul Uniunii Scriitorilor din România (USR).

 |
15 Sep 2011
1887

Stiri Agerpres

MApN: Întâlnirea ministrului apărării naționale cu reprezentanții Agenției Naționale pentru Achiziții Publice
Luni, Iulie 24, 2017 21:37 PM

Ministrul Apărării Naționale, Adrian Țuțuianu, a avut luni o întâlnire de lucru, la sediul ministerului, cu reprezentanți ai Agenției Naționale pentru Achiziții Publice, în scopul pregătirii demersurilor de armonizare și eficientizare a cadrului legal aplicabil procedurilor de achiziții militare pe linia programelor esențiale de înzestrare a armatei.

Israelul insistă la ONU asupra securității la Ierusalim
Luni, Iulie 24, 2017 21:13 PM

Israelul dorește detensionarea situației de la Ierusalim, dar intenționează să garanteze securitatea pe Esplanada Moscheilor, a declarat luni presei ambasadorul israelian la ONU, Danny Danon, înaintea unei reuniuni a Consiliului de Securitate.

Daniel Kolar (Viktoria Plzen) - FCSB are jucători de mare calitate, dar nu ne temem
Luni, Iulie 24, 2017 21:11 PM

Fotbalistul formației Viktoria Plzen, Daniel Kolar, a declarat, luni, într-o conferință de presă susținută la Arena Națională din Capitală, că FCSB, adversara din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, are jucători de mare calitate, însă nu se teme de niciunul dintre aceștia.

George R.R. Martin dezvăluie că volumul "The Winds of Winter" ar putea fi lansat în 2018
Luni, Iulie 24, 2017 21:07 PM

Scriitorul american George R.R. Martin a oferit noi informații despre "The Winds Of Winter", următoarea carte din seria sa literară "Song of Ice and Fire", pe baza căreia este realizat serialul de televiziune "Game of Thrones", și a spus că acest volum ar putea fi lansat în librării în anul 2018, informează site-ul revistei Variety.

A murit regizorul și producătorul Răzvan Georgescu
Luni, Iulie 24, 2017 21:00 PM

Regizorul și producătorul Răzvan Georgescu a murit luni la vârsta de 52 de ani, a anunțat, pe pagina oficială de Facebook, asociația creatorilor de film documentar independent - DocuMentor.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
24 Jul, 17:50 Celui cu teascul
Pixelu nearticulat a comentat pentru articolul De ce îşi va trimite Prefectura reprezentant la toate şedinţele Consiliului Local:
Cu siguranță va veni alt gușter cu steluțe europene tatuate pe coadă în locul Operatorului Tescaru&Șopârlele! Că doar n-or fi bruxelezii tâmpiți și să lase să culeagă caimacul niște neica-nimeni neaoși! Că doar nu s-au chinuit degeaba să impună o legislație colonială frumos ambalată în poleială strălucitoare!
Nici ei nu mai au răbdare și încearcă să grăbească lucrurile. Dacă aruncați o privire pe alocarea de fonduri pentru Buzău prin Programul Național de Dezvoltare Locală veți observa că multe fonduri sunt exact pentru rețelele de apă din localitățile care au aderat recent la ADI 2008 Buzău. Pe bruxelezi nu-i interesează un profit insignifiant, ei gândesc la scară mare, au experiența sutelor de ani de colonialism și vor acționa doar în momentul în care profiturile sunt rezonabile (de la cât mai mulți locuitori) și își vor face intrarea apărând pe un cal alb, pozând în salvatorii neamului românesc de înfierații penali ai aceluiași neam românesc personificați în Tescaru&Co. Calul alb va fi de fapt, calul troian.
Și nu este vorba doar de județul Buzău! M-am întrebat în câte alte județe există asemănări cu județul Buzău. N-o să vă vină să credeți câte ADI-uri s-au înființat în țară pentru același scop! Nici măcar n-au încercat să salveze aparențele. Majoritatea operatorilor de apă se numesc, ați ghicit, „Compania de Apă …”. Diferă doar cuvântul de final care este denumirea județului sau regiunii. După cum am obișnuit cititorii, lucrez cu materialul clientului. Este suficient să aruncați o privire pe tabelul de licențe de pe saitul ANRSC pentru verificarea veridicității afirmațiilor mele.
24 Jul, 17:19 O MARE VRĂJEALĂ
STOICA NICOLETA a comentat pentru articolul Asistent social, angajat la Unitatea de Primiri Urgenţe:
INTERVIUL DIN CADRUL CONCURSULUI PENTRU POSTUL DE ASISTENT SOCIAL A AVUT CA SCOP SUSTINEREA UNEI ANUMITE CANDIDATE. INTREBARI SIMPLE LA CARE SA POATA RASPUNDE SI O CANDIDATA MAI PROST PREGATITA .ASA A AJUNS DE PE LOCUL TREI PE LOCUL UNU. CUM POTI LUA 93,33PUNCTE LA SCRIS IAR LA INTERVIU SA PRIMESTI DOAR CINCI...IN CONDITIILE IN CARE INTREBARILE AU FOST SUPERUSOARE
24 Jul, 14:09 Clar
Teascul de tescari a comentat pentru articolul De ce îşi va trimite Prefectura reprezentant la toate şedinţele Consiliului Local:
Pixelul resursă naturală face un gest civic necesar, citind pentru cei ce nu au avut sau și-au pierdut deprinderea de a mai citi. Și totuși, chiar așa fiind, se pune întrebarea: Nu mai pot bruxelezii să ne escrocheze decât cu Tescaru director? Iote, poate eu vreau să mă escrocheze alt babuin, nu ăsta. Se poate?
Google PageRank Checker