foto: buzoienii.ro

• Finala D.N.S., SCM Gloria – Tomitanii Constanţa, sâmbătă, ora 13,00, pe Stadionul „Arcul de Triumf”

Final de stagiune pentru echipa de rugby SCM Gloria. După ce a terminat pe primul loc în sezonul regulat şi a trecut, apoi, la pas, în semifinalele play-offului de RC Bârlad, rugbiştii buzoieni vor disputa sâmbătă, de la ora 13,00, pe Stadionul „Arcul de Triumf” din Capitală, finala D.N.S..

Adversara elevilor lui Costică Merşoiu din ultimul act al campionatului este Tomitanii Constanţa, formaţie ce a încheiat sezonul regulat pe locul 2 şi a câştigat apoi în semifinale în faţa lui CS Năvodari. Va fi al treilea duel între cele două echipe în actuala stagiune, scorul fiind egal, o victorie a constănţenilor în Parcul Tineretului, în tur, şi o victorie a buzoienilor, în retur, la Constanţa. Cum ambele echipe au obţinut deja promovarea în SuperLigă, miza a rămas doar titlul de campioană D.N.S., ratat de buzoieni sezonul trecut, când au trebuit să se mulţumească doar cu „bronzul”. Tot mâine, de la ora 11,00, pe „Arcul de Triumf” se va juca şi finala mică, între CS Năvodari şi RC Bârlad.

 

 

SCM Gloria organizează deplasare pentru suporteri

 

 

Două autobuze Trans Bus vor fi puse, gratuit, la dispoziţia celor care vor dori să susţină echipa buzoiană în finala D.N.S. de mâine, din Capitală. Suporterii vor pleca spre Stadionul „Arcul de Triumf” mâine dimineaţă, de la ora 9,30, din faţa Sălii Sporturilor, şi vor reveni la Buzău imediat după meci.

DISTRIBUIȚI
loading...