27 de ani
de presa libera
Sambata, Noiembrie 25, 2017 02:19 AM

Sport

Cu termen limită de înscriere data de 4 august / Liga a 4-a începe pe 2 septembrie

de Andreea STROE
Sport  |
12.07.2017, 00:00
520

   Un nou campionat al Ligii a 4-a este programat să înceapă pe 2 septembrie. Primul eşalon al fotbalului judeţean va porni la start cu un număr de 16 echipe, iar cele au au drept de participare sunt invitate să se înscrie în viitoarea ediţie până pe data de 4 august.

   Pe 7 august, de la ora 16,00, la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal, în prezenţa reprezentanţilor, va avea loc tragerea la sorţi a programului competiţional. Prima parte a campionatului se va încheia pe 9 decembrie, iar returul va începe pe 3 martie anul viitor şi va lua sfârşit pe 9 iunie 2018. În noua stagiune, nu sunt prevăzute etape intermediare, iar meciurile se vor disputa, ca de obicei, sâmbăta, de la ora 10,00 – juniorii şi de la ora 12,00 – seniorii.

   Noul sezon va începe, practic, cu meciurile de Supercupă, programate duminică, 27 august, pe Stadionul „Gloria”, cea a Juniorilor A1, Montana Pătârlagele – Diadema Ghe­răseni (ora 18,00), şi cea a Buzăului, între campioana Metalul şi câştigătoarea Cupei, faza judeţeană, FC Buzău (ora 20,00). Pe 1 şi 2 septembrie, AJF Buzău a programat şi runda inaugurală a viitoarei ediţii a Cupei României, în care vor fi implicate doar echipele din Ligile a 5-a şi a 6-a.  

Când iau startul Ligile a 5-a şi a 6-a

   La o săptămână de la startul Ligii a 4-a, vor începe şi celelalte două divizii inferioare. Liga a 5-a debutează pe 10 septembrie, iar Liga a 6-a, pe 9 septembrie. Liga a 5-a va fi compusă din două serii a câte 14 echipe, care au ca termen de înscriere data de 20 august. O săptămână mai târziu, pe 27 august, la sediul AJF se va stabili programul competiţional. Turul se va desfăşura între 10 septembrie şi 3 decembrie, iar returul între 8 martie şi 1 iunie.

   Pentru Liga a 5-a, zilele oficiale de disputare a jocurilor sunt sâmbăta ora 10,00 – juniorii şi ora 12,00 - seniorii sau ora 16,00 juniorii şi ora 18,00 - seniorii sau duminica ora 10,00 - juniorii şi ora 12,00 seniorii. Liga a 6-a va începe pe 9 septembrie, turul va lua sfârşit pe 25 noiembrie, se va relua pe 9 martie şi se va încheia pe 18 mai. 30 august este data limită de înscriere şi tot în aceeaşi zi va fi stabilit şi programul competiţional.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Carmen Dan: Suntem la finalizarea procedurii de transfer a avionului Cessna înapoi la MAI
Sambata, Noiembrie 25, 2017 01:04 AM

Ministerul de Interne este aproape de finalizarea procedurilor privind transferarea avionului Cessna donat de omul de afaceri Ion Țiriac de la Ministerul Transporturilor la Interne, potrivit ministrului Carmen Dan.

Carmen Dan, despre pensionarea polițiștilor înainte de 47 de ani: Am solicitat abrogarea textului de lege
Sambata, Noiembrie 25, 2017 00:31 AM

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat vineri seara, la Antena 3, că a solicitat "categoric" abrogarea din Statutul polițistului a textului ce permite pensionarea polițiștilor la vârste mai mici de 47 de ani.

Carmen Dan, despre camere pe echipamentul polițiștilor: Dorim să extindem acest proiect la nivelul întregii țări
Sambata, Noiembrie 25, 2017 00:10 AM

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat vineri seara, la Antena 3, că ar dori ca începând de anul viitor proiectul privind montarea unor camere de înregistrare pe echipamentul polițiștilor să fie implementat în toată țara.

Atletism: Săritorul în înălțime Mutaz Essa Barshim și heptatlonista Nafissatou Thiam, Atleții anului 2017
Sambata, Noiembrie 25, 2017 00:06 AM

Săritorul în înălțime Mutaz Essa Barshim, din Qatar, și heptatlonista belgiană Nafissatou Thiam au fost desemnați Atleții anului 2017, în cadrul Galei Federației internaționale de atletism (IAAF), desfășurată vineri seara, la Monte Carlo.

Liga I: FC Botoșani - CS Universitatea Craiova 1-0
Vineri, Noiembrie 24, 2017 23:02 PM

FC Botoșani a învins-o pe CS Universitatea Craiova cu scorul de 1-0 (1-0), vineri, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 19-a a Ligii I de fotbal.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
24 Nov, 09:06 Municipalitatea pregăteşte un regulament de gestionare a spaţiilor verz
Contribuabil a comentat pentru articolul Municipalitatea pregăteşte un regulemant de gestionare a spaţiilor verzi:
NU PUTEM fi alături de dvs.,domnule Toma ! De ce ? Pentru început , pornim de la 3 articole din L/242007 : art.8. Administrarea spațiilor verzi proprietate publică este exercitată de autoritățile publice locale și alte organe împuternicite în acest scop . ( Atenție ! Prin organe se înțelege Urbis , nu și asociațiile de proprietari sau persoanele fizice ). Art. 12/1-2 Întreținerea spațiilor verzi se asigură de către proprietarii și administratorii acestora .( Primăria ) .art.18/2 . Autoritățile Adm.Publice Locale prevăd în bugetele proprii fonduri pentru îndeplinirea obligațiilor privind spațiile verzi . Pentru acest lucru ( și salariile mărite ale celor care contrasemnează cu dvs.) ați anunțat o mărire a impozitelor și taxelor pe anul 2018 cu 10 % . Atunci , de ce la art.2/al5/lit.c din Regulament menționați : Executarea lucrărilor de întreținere de către Primăria Buzău prin operatorul Urbis Serv S.A.,urmând a fi facturate celor ce au primit în administrare spațiul verde . Ce înțelegem de aici ? Măriți taxele și impozitele , lucru corect . Dar fondurile le folosiți după bunul plac pe tot felul de chermeze , iar când vine vorba de spațiile verzi , înființați brigăzile de muncă voluntară . Cu ce sunt mai obligate asociațiile de proprietari care au în vecinătate spații verzi față de cele care nu au ? Cum vreți să scoateți proprietarii bătrăni și bolnavi la muncă voluntară , cu pușca la spate ? Vă cred în stare . Toaletarea și plantările se fac cu aprobare scrisă de la Primărie ,dar apa folosită la udările impuse , de unde și cine o plătește ? Atâta timp cât nu va exista echitate ( care nu poate fi asigurată decât prin taxe ) , nu veți realiza nimic . De ce un proprietar cu o cotă mai mare de proprietate este obligat aici să plătească mai mult ? Inspiră clădirea mai mult aer de la pansele ? Sunt multe lucruri de spus ,dar concluzionez cu încă o întrebare: Pe cine reprezintă în C.L. cei care apar la televizor , bătându-se cu cărămida în piept că reprezintă interesele asociațiilor de proprietari ? Bineînțeles , nu proprietarii , ci indemnizația lor de participare la ședințele C.L.
24 Nov, 08:39 soseaua mortii E 85
dan a comentat pentru articolul „Goană“ pe şoseaua morţii:
Singura solutie este montarea de aparate radar pe masini neinscriptionate care sa circule pe tot drumul E 85 si in cateva ore nu vor fi retinute 15 permise pentru depasirea vitezei ci poate 915.
24 Nov, 06:35 Ionelo, dar aia cu tinerii, cu locurili di muncă, cum rămâne? A trecut aproape un an de mandat, dar nu te-am văzut la tribună!
Pixelu de memorie a comentat pentru articolul Ionela Dobrică: „Munca la distanţă poate constitui o foarte mare oportunitate“:
Și acum tot muncă la distanță este. La distanță de casă. Prin albion, prin hexagon, prin cizmă, prin coridă, pe la arieni, ...
Google PageRank Checker