27 de ani
de presa libera
Marti, Septembrie 26, 2017 19:34 PM
toamna buzoiana

Sport

Cu termen limită de înscriere data de 4 august / Liga a 4-a începe pe 2 septembrie

de Andreea STROE
Sport  |
12.07.2017, 00:00
481

   Un nou campionat al Ligii a 4-a este programat să înceapă pe 2 septembrie. Primul eşalon al fotbalului judeţean va porni la start cu un număr de 16 echipe, iar cele au au drept de participare sunt invitate să se înscrie în viitoarea ediţie până pe data de 4 august.

   Pe 7 august, de la ora 16,00, la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal, în prezenţa reprezentanţilor, va avea loc tragerea la sorţi a programului competiţional. Prima parte a campionatului se va încheia pe 9 decembrie, iar returul va începe pe 3 martie anul viitor şi va lua sfârşit pe 9 iunie 2018. În noua stagiune, nu sunt prevăzute etape intermediare, iar meciurile se vor disputa, ca de obicei, sâmbăta, de la ora 10,00 – juniorii şi de la ora 12,00 – seniorii.

   Noul sezon va începe, practic, cu meciurile de Supercupă, programate duminică, 27 august, pe Stadionul „Gloria”, cea a Juniorilor A1, Montana Pătârlagele – Diadema Ghe­răseni (ora 18,00), şi cea a Buzăului, între campioana Metalul şi câştigătoarea Cupei, faza judeţeană, FC Buzău (ora 20,00). Pe 1 şi 2 septembrie, AJF Buzău a programat şi runda inaugurală a viitoarei ediţii a Cupei României, în care vor fi implicate doar echipele din Ligile a 5-a şi a 6-a.  

Când iau startul Ligile a 5-a şi a 6-a

   La o săptămână de la startul Ligii a 4-a, vor începe şi celelalte două divizii inferioare. Liga a 5-a debutează pe 10 septembrie, iar Liga a 6-a, pe 9 septembrie. Liga a 5-a va fi compusă din două serii a câte 14 echipe, care au ca termen de înscriere data de 20 august. O săptămână mai târziu, pe 27 august, la sediul AJF se va stabili programul competiţional. Turul se va desfăşura între 10 septembrie şi 3 decembrie, iar returul între 8 martie şi 1 iunie.

   Pentru Liga a 5-a, zilele oficiale de disputare a jocurilor sunt sâmbăta ora 10,00 – juniorii şi ora 12,00 - seniorii sau ora 16,00 juniorii şi ora 18,00 - seniorii sau duminica ora 10,00 - juniorii şi ora 12,00 seniorii. Liga a 6-a va începe pe 9 septembrie, turul va lua sfârşit pe 25 noiembrie, se va relua pe 9 martie şi se va încheia pe 18 mai. 30 august este data limită de înscriere şi tot în aceeaşi zi va fi stabilit şi programul competiţional.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Pionierul judo-ului în România, Mihai Botez, va avea un bust la Arad
Marti, Septembrie 26, 2017 19:27 PM

Memoria pionierului judo-ului și ju-jitsu-ului în România, Mihai Botez, va fi omagiată de Clubul Sportiv Seishi Budo Arad, la șase ani de la trecerea sa în neființă, prin amplasarea unui bust în inima orașului de pe Mureș, informează Shihan Pavel Milovan, președintele clubului.

Juncker salută 'discursul foarte european' al lui Macron
Marti, Septembrie 26, 2017 19:25 PM

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a salutat marți 'discursul foarte european' rostit de președintele francez Emmanuel Macron la Universitatea Sorbona, intervenție în care liderul de la Elysee împărtășește abordarea privind aprofundarea integrării europene susținută de șeful executivului european în recentul său discurs privind starea Uniunii, notează AFP.

Ministrul Educației a aprobat metodologiile de reglementare a utilizării auxiliarelor didactice
Marti, Septembrie 26, 2017 19:22 PM

Ministrul Educației Naționale, Liviu Pop, a aprobat, prin ordin, Metodologia-cadru privind reglementarea utilizării auxiliarelor didactice în unitățile de învățământ preuniversitar și Metodologia-cadru privind asigurarea omologării utilizării mijloacelor de învățământ în învățământul preuniversitar, a anunțat MEN.

China a inaugurat tunelul rutier aflat la cea mai mare altitudine
Marti, Septembrie 26, 2017 19:15 PM

Tunelul rutier aflat la cea mai mare altitudine a fost deschis circulației publice marți, în provincia Sichuan din sud-vestul Chinei, la 15 ani de la începerea lucrărilor la acest proiect, informează agenția Xinhua.

Turiștii sunt sfătuiți să nu călătorească în insula Puerto Rico devastată de uraganul Maria
Marti, Septembrie 26, 2017 19:05 PM

Directorul Agenției de Turism din Puerto Rico, José Izquierdo, a declarat marți că descurajează călătoriile în această insulă din Caraibe ca urmare a devastărilor produse de uraganele Irma și Maria, relatează EFE.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
26 Sep, 18:57 la subiect
max bengosu' a comentat pentru articolul Diaconiţă pleacă din Casa Albă ca adjunct la Direcţia Agricolă:
Tocmai comentam cu un forumist pe nume ,,pixel" cum e cu salariile la bugetari iaca cum un frezor ,sculer si matriter ajunge ditamai consilierul la prefectura iar cind s-a eliberta un loc mai bine remunerat iaca ,,catindatul" ca doar nu era sa ramana mnealui fara comitie" si cam asa aprope toti bugetarii au fost plantati ,doamne si pe ce salarii!!!Cine oare sa mai vrea sa munceasca_n privat ciolacule?toti la companii de stat !
26 Sep, 16:32 Persecutatii comunismului
Mihai a comentat pentru articolul Diaconiţă pleacă din Casa Albă ca adjunct la Direcţia Agricolă:
Dl. Diaconita a fost crunt persecutat de comunisti.A fost nevoit sa ramana cu studiile liceale pana la 47 de ani.Noroc cu democratia si drepturile cetatenilor europeni ca i s-a permis sa urmeze o facultate. Imediat ce l-a "lovit" dragostea de carte a tinut-o tare cu invatatura:cursuri de formare , master , etc. Probabil urmeaza in curand si un doctorat in managementul administratiei publice! Sanatate si "succesuri" d-lui Diaconita !
26 Sep, 15:42 Invitat de onoare
Absentul a comentat pentru articolul Zsolt Gyongyossy vine azi la deschiderea noului anului școlar la LPS:
Si Madam Burducea (Geta)
Google PageRank Checker