Căminele de bătrâni de la Ulmeni, Câmpeni şi Năeni vor primi, prin Crucea Roşie Buzău, câte două boilere electrice. Donaţia face parte din Campania ,,Ducem confortul acolo unde este greu de dus” derulată de Compania Ariston şi Crucea Roşie.

Firma care donează aparatele de încălzit prin Crucea Roşie va merge astăzi, 18 septembrie, la cele trei cămine pentru a le instala. În aceeaşi zi, Crucea Roşie mai are de îndeplinit şi alte obiective umanitare.

Astfel, în data de 18 septembrie, ­vo­luntarii Crucii Roşii Buzău se vor deplasa în comuna Glodeanu Sărat cu ajutoare de urgenţă pentru o familie compusă din şase persoane – patru copii cu vârste între 6 luni şi 14 ani a cărei casă a fost distrusă în totalitate, cu toate bunurile, de un incendiu, în prezent familia locuind temporar în casa unui vecin. ,,Vor fi donate alimente, dulciuri, pături pentru pat, haine, încălţăminte, pachete igienă”, tramite Crucea Roşie Buzău.

Acestei acţiuni îi va urma o alta. ,,Voluntarii noştri vor merge cu ajutoare la o altă fa­milie, domiciliată în comuna Căneşti, familie formată din mamă şi un fiu cu probleme de sănătate”, informează directorul Crucii Roşii Buzău, Floarea Bârzu.

 

DISTRIBUIȚI
loading...