Damian Drăghici a devenit tată pentru a doua oară la cei 48 de ani ai săi, iubita sa, Cristina Stroe, dăruindu-i la începutul acestei săptămâni un băiat. Artistul a postat imediat pe contul de socializare un mesaj emoționant. „Mulțu­mesc, Doamne Dumnezeule!!! Sunt atât de recunoscător cum nu am fost vreodată. Mulțumesc bukiimei, Cristina Stroe. Vă iubesc din toată inima!”, a scris Damian Drăghici. Iubita lui, Cristina Stroe, i-a răspuns imediat printr-un comentariu. „Te iubim mult, tati!  Mul­țumim că exiști și că ne iubești! Mulțumim lui Dumnezeu pentru tot ce ne dăruiește!”, a fost și mesajul buzoiencei.

La scurt timp după ce un cotidian central  a dezvăluit că Damian Drăghici are o fiică secretă, rezultată din relația cu o grecoaică, au apărut noi informații legate de viața amoroasă a muzicianului.  Anul trecut, la mijlocul lunii septembrie, în timpul unei emisiuni în direct, Damian Drăghici îngenunchea în fața Cristinei și îi oferea inelul de logodnă.

Cere­rea în căsătorie a venit după o ceartă aprigă, în timpul căreia tânăra i-a reproșat artistului că nu-și recunoaște statutul de bărbat singur și că lasă impresia că încă este însurat cu fosta, iar ea este în postura ingrată de amantă. Atunci, speriat că-și poate pierde iubita și îngrozit de faptul că și cel de-al doilea copil va crește departe de el, muzicianul a apelat la „artileria” grea și i-a pus Cristinei inelul pe deget.

„Puteai să nu faci asta la televizor”

Cristina Stroe (27 de ani) este originară din Râmnicu Sărat, cântă de mică, talentul fiind moștenit de la tatăl său. În urmă cu patru ani, solista și-a încercat norocul chiar la Vocea României, a fost cooptată în echipa lui Marius Moga, deși atunci a întors și scaunul lui Tudor Chirilă. Cristina a impresionat juriul cu piesa Aurei Urziceanu „Dor de viață”. După apariția la show au urmat spectacole în București, apariții cu trupa Andrei în Backing Vocals și tot datorită muzicii și-a cunoscut și alesul, pe Damian Drăghici, cu care a cola­borat în spectacolele artistului, iar de luni sunt fericiții părinți ai unui băiețel perfect sănătos.

Cristina Stroe și Damian Drăghici au cântat împreună în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” și, la final, cântărețul a îngenuncheat și, având un superb inel în mână, i-a spus: „Vreau să fii soția mea, pentru că te iubesc mult de tot. Inițiativa artistului de 48 de ani a luat-o total prin surprindere pe tânăra artistă: “Pe bune? Voi știați toți?”. Au fost însă multe momente de pauză și… după câteva replici de-ale lui Cove și Adela Popescu, Cristina Stroe a spus un simplu: „Ok”.

„Puteai să nu faci asta la televizor (…) Nu sunt genul să-mi fac viața publică. Aș prefera măcar să mă fi gândit, e incontrolabil. Sunt emoțio­na­tă, îmi doream să existe această cerere, dar nu la televizor”, a mai spus buzoianca.

DISTRIBUIȚI
loading...