27 de ani
de presa libera
Duminica, Martie 26, 2017 16:00 PM

Monden

Cristina Androne, interviu în „luna femeii“ pentru o celebră revistă de sport

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
16.03.2017, 00:00
233

   „Trebuie să fim sănătoase şi frumoase!” Acesta este mesajul antrenoarei buzoiene de fitness Cristina Androne către toate doamnele, în special în ,,luna femeii“. Argumentele buzoiencei nu trebuie să ne uimească, pentru că sunt atât de naturale şi simple, încât cine ajunge în preajma ei, le înţelege imediat doar uitându-se la Cristina.

   Cu mai bine de 15 ani de experienţă în lumea fitnesslui, Cristina le-a declarat redactorilor de la ediţia românească a celebrei reviste americane de sport şi nutriţie Shape că este îndrăgostită de mişcare şi că militează pentru un stil de viaţă sănătos în care sportul nu lipseşte.

   „Sportul este un stil de viaţă şi un mod de a ajuta persoanele să fie sănătoase şi frumoase. De obicei, persoanele sedentare nu înţeleg importanţa sportului în rutina zilnică sau se jenează să înceapă o activitate fizică din diferite motive. În primul rând, prin sport, îi ajut să-şi stabilească obiective realiste. În al doilea rând, activitatea aleasă trebuie să fie plăcută şi contrar miturilor, nu trebuie să fie dureroasă. Activităţile de grup, pe muzică, îi vor face să uite de probleme, oboseală şi, să se bucure de mişcare“, a spus Master Trainerul Şcolii de Fitness Scandinavia.

De la aerobic, la capoeira şi step

   Cristina Androne, care manageriază şi ţine clase la sala de fitness Athleticlub din Buzău, a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, este trainer Kangoo Jumps cu certificări în capoeira aerobic, step, functional training, port de bras. Interviul acordat ­pu­blicaţiei a apărut luna aceasta, Shape fiind pe piaţa media românească din 2015, editată de Media Venture Capital, compania care edita şi Playboy. Revista este condusă din poziţia de redactor-şef de Delia Robescu, cea care, între 2003 şi 2007, a condus revista Sana (revistă de sănătate).

   „Este revistă a tututor femeilor active, de la 15 ani la … orice vârstă, atâta vreme cât îşi menţin spiritul tânăr şi pofta de viaţă”, a explicat, pentru paginademedia.ro, Felician Scorobete, director general Media Venture Capital. Revista glossy are o apariţie lunară, în peste 100 de pagini, la preţul de 15 lei şi este tipărită în aproximativ 8.000 - 10.000 de exemplare. 

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Suedia îi va despăgubi pe transsexualii victime ale sterilizării forțate
Duminica, Martie 26, 2017 15:18 PM

Autoritățile suedeze vor plăti compensații transsexualilor, victime ale sterilizării forțate în timpul procesului de schimbare de sex, a informat Ministerul Sănătății citat de AFP.

Alba: Gălbenele, salvie și lavandă - trei culturi cu care face profit o familie din Ocna Mureș
Duminica, Martie 26, 2017 15:09 PM

Gălbenele, salvie și lavandă sunt cele trei culturi, foarte profitabile, pe care o familie din Ocna Mureș s-a axat, producția fiind valorificată la piețele săptămânale organizate în diverse orașe din Transilvania, precum și la târguri de profil.

Tăriceanu: Nu mi-am schimbat părerea; Kovesi să își dea demisia pentru încălcarea extrem de gravă a Constituției
Duminica, Martie 26, 2017 14:52 PM

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a precizat că își menține opinia că șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, ar fi trebuit să demisioneze în urma deciziei Curții Constituționale, care a constatat intervenția DNA în activitatea Executivului.

Rusia: Poliția l-a reținut pe opozantul Alexei Navalnâi, care a lansat un apel la manifestații anticorupție
Duminica, Martie 26, 2017 14:49 PM

Poliția rusă l-a reținut duminică, la Moscova, pe opozantul Alexei Navalnâi, în contextul desfășurării în mai multe orașe din Rusia a unor manifestații anticorupție în pofida faptului că în majoritatea cazurilor autoritățile locale nu au autorizat acestor proteste, transmite Reuters.

Sibiu: Un fost mecanic, cel mai bun sculptor în legume și fructe din România
Duminica, Martie 26, 2017 14:42 PM

Adrian Raul Râpă, un tânăr fost mecanic din Satu Mare, a câștigat în acest an titlul de cel mai bun artizan sculptor în legume și fructe din România, la un concurs organizat la Sibiu în cadrul expoziției internaționale GastroPan.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
26 Mar, 13:32 referitor
gg a comentat pentru articolul Tânărul social-democrat buzoian Alexandru Stoica, numit subsecretar de stat la Ministerul Dezvoltării:
BINE CA NU AU AJUNS ACOLO MUZGOCI SAU FLORIN CONSTANTINESCU!ASTIA SUNT DOBITOCI BINE DE TOT!
26 Mar, 13:11 Ratati
Ionut a comentat pentru articolul Beizadea de Vadu Paşii / Consilier al unui senator de Buzău şi fiu de politician, se dă victimă după ce a desfigurat o tânără în club (VIDEO):
Daca atat te a dus capul sa declari e clar. Ai iq ul unei gaini. Mai bine nu mai declarai nimic . Dar sa spui ca ea a dat cu paharul , tu te ai aparat iar cioburile sarite din mainile tale care ti acopereau fatza au desfigurat o pe aia ... cu declaratia asta insulti inteligenta politistilor si a medicilor.
25 Mar, 13:09 POLITIA LOCALA
POPESCU LEONTIN a comentat pentru articolul Poliţiştii locali angajaţi ilegal, cu un pas mai aproape de concediere:
DEOARECE UNITATIILE PARTICULARE LUCREAZA CU UN TARIF FOARTE MIC PE CIND UNITATIILE DE STAT PRESTATOARE DE SERVICI LUCTREZA DUPA NORME LEGE .
Google PageRank Checker