27 de ani
de presa libera
Luni, Mai 01, 2017 09:18 AM

Monden

Cristina Androne, interviu în „luna femeii“ pentru o celebră revistă de sport

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
16.03.2017, 00:00
285

   „Trebuie să fim sănătoase şi frumoase!” Acesta este mesajul antrenoarei buzoiene de fitness Cristina Androne către toate doamnele, în special în ,,luna femeii“. Argumentele buzoiencei nu trebuie să ne uimească, pentru că sunt atât de naturale şi simple, încât cine ajunge în preajma ei, le înţelege imediat doar uitându-se la Cristina.

   Cu mai bine de 15 ani de experienţă în lumea fitnesslui, Cristina le-a declarat redactorilor de la ediţia românească a celebrei reviste americane de sport şi nutriţie Shape că este îndrăgostită de mişcare şi că militează pentru un stil de viaţă sănătos în care sportul nu lipseşte.

   „Sportul este un stil de viaţă şi un mod de a ajuta persoanele să fie sănătoase şi frumoase. De obicei, persoanele sedentare nu înţeleg importanţa sportului în rutina zilnică sau se jenează să înceapă o activitate fizică din diferite motive. În primul rând, prin sport, îi ajut să-şi stabilească obiective realiste. În al doilea rând, activitatea aleasă trebuie să fie plăcută şi contrar miturilor, nu trebuie să fie dureroasă. Activităţile de grup, pe muzică, îi vor face să uite de probleme, oboseală şi, să se bucure de mişcare“, a spus Master Trainerul Şcolii de Fitness Scandinavia.

De la aerobic, la capoeira şi step

   Cristina Androne, care manageriază şi ţine clase la sala de fitness Athleticlub din Buzău, a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, este trainer Kangoo Jumps cu certificări în capoeira aerobic, step, functional training, port de bras. Interviul acordat ­pu­blicaţiei a apărut luna aceasta, Shape fiind pe piaţa media românească din 2015, editată de Media Venture Capital, compania care edita şi Playboy. Revista este condusă din poziţia de redactor-şef de Delia Robescu, cea care, între 2003 şi 2007, a condus revista Sana (revistă de sănătate).

   „Este revistă a tututor femeilor active, de la 15 ani la … orice vârstă, atâta vreme cât îşi menţin spiritul tânăr şi pofta de viaţă”, a explicat, pentru paginademedia.ro, Felician Scorobete, director general Media Venture Capital. Revista glossy are o apariţie lunară, în peste 100 de pagini, la preţul de 15 lei şi este tipărită în aproximativ 8.000 - 10.000 de exemplare. 

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Joi, Ianuarie 01, 1970 02:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
01 May, 07:41 barla
roxana a comentat pentru articolul Bârlă s-a cerut afară din PSD, Ciolacu îi face pe plac:
A votat asa ptr ca a luat spaga ptr angajarea multor politisti locali.
01 May, 07:23 metamorfoza culorilor
Risera a comentat pentru articolul Șlefuitorii de cuvinte / Medalion literar - Ștefania Oproescu:
SUBLIM!
01 May, 01:04 Pt dl Ionescu si toti escu din Bz
Anonimus a comentat pentru articolul Bârlă s-a cerut afară din PSD, Ciolacu îi face pe plac:
In afara de gropi nu vazut nimic nou. Sunt f rau domnul meu, am uitat de jocul de sah jucat cu trecerile de pietoni, ronduri si semafoare. Nu stiu cine isi bate joc de noi in halul asta, dar cert e ca primarul leviteaza prin orasul asta. Drumurile in oras sunt zero total, gropi o groaza (str Razboieni-fix prin poarta dl-ui Lepadatu jr), str Transilvaniei (plumbuita iarna- vazuta de mine- la finul ochi al expertului Dorel, doar la lopata si butelie) etc. Asa ca azi e rondul maine e trecere si poimaine nu mai e nimic, consider ca v-am raspuns in numele distinselor oficialitati. p.s. domnule primar astept panselutele si floricele plantate , made in Coreea ca asta e singurul lucru care ne lipsea, "bomboane pe colivl0la"". Apropo sper ca in turneu nu ati vizitat si Coreea de Nord, eu sincer as fi sperat. Daca tot arata jalnic si e de tot rasul eu propun un referendum sa ne infratim cu Pyongyan poate ne ajuta ei si ne dau clasa,... Asa ca, altceva pe ce sa ne varsam oful nu avem decat Compania de Apa si politisti - circ pt oamenii de rand ca la Roma (Italia) pt a uita problemele noastre si de oficialitati.
Google PageRank Checker