27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:29 PM

Monden

Cristina Androne, interviu în „luna femeii“ pentru o celebră revistă de sport

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
16.03.2017, 00:00
443

   „Trebuie să fim sănătoase şi frumoase!” Acesta este mesajul antrenoarei buzoiene de fitness Cristina Androne către toate doamnele, în special în ,,luna femeii“. Argumentele buzoiencei nu trebuie să ne uimească, pentru că sunt atât de naturale şi simple, încât cine ajunge în preajma ei, le înţelege imediat doar uitându-se la Cristina.

   Cu mai bine de 15 ani de experienţă în lumea fitnesslui, Cristina le-a declarat redactorilor de la ediţia românească a celebrei reviste americane de sport şi nutriţie Shape că este îndrăgostită de mişcare şi că militează pentru un stil de viaţă sănătos în care sportul nu lipseşte.

   „Sportul este un stil de viaţă şi un mod de a ajuta persoanele să fie sănătoase şi frumoase. De obicei, persoanele sedentare nu înţeleg importanţa sportului în rutina zilnică sau se jenează să înceapă o activitate fizică din diferite motive. În primul rând, prin sport, îi ajut să-şi stabilească obiective realiste. În al doilea rând, activitatea aleasă trebuie să fie plăcută şi contrar miturilor, nu trebuie să fie dureroasă. Activităţile de grup, pe muzică, îi vor face să uite de probleme, oboseală şi, să se bucure de mişcare“, a spus Master Trainerul Şcolii de Fitness Scandinavia.

De la aerobic, la capoeira şi step

   Cristina Androne, care manageriază şi ţine clase la sala de fitness Athleticlub din Buzău, a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, este trainer Kangoo Jumps cu certificări în capoeira aerobic, step, functional training, port de bras. Interviul acordat ­pu­blicaţiei a apărut luna aceasta, Shape fiind pe piaţa media românească din 2015, editată de Media Venture Capital, compania care edita şi Playboy. Revista este condusă din poziţia de redactor-şef de Delia Robescu, cea care, între 2003 şi 2007, a condus revista Sana (revistă de sănătate).

   „Este revistă a tututor femeilor active, de la 15 ani la … orice vârstă, atâta vreme cât îşi menţin spiritul tânăr şi pofta de viaţă”, a explicat, pentru paginademedia.ro, Felician Scorobete, director general Media Venture Capital. Revista glossy are o apariţie lunară, în peste 100 de pagini, la preţul de 15 lei şi este tipărită în aproximativ 8.000 - 10.000 de exemplare. 

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Inflamația "antrenează" pielea pentru o însănătoșire mai rapidă (studiu)
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:18 PM

Procesele inflamatorii cutanate "antrenează" pielea pentru a se putea însănătoși mai repede în urma unor eventuale leziuni, potrivit unui studiu publicat de revista Nature și citat de EFE.

Regele Mihai continuă să fie sub supravegherea medicilor, urmând tratamentul obișnuit
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:07 PM

Regele Mihai continuă să fie sub supravegherea permanentă a medicilor, urmând tratamentul obișnuit, a informat Casa Regală.

Pilotul care a aterizat forțat cu avionul lângă Vințu de Jos a murit
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:00 PM

Pilotul care a aterizat forțat sâmbătă cu un avion de agrement de mici dimensiuni în zona localității Vințu de Jos a murit duminică, la o clinică din Târgu Mureș.

Moscova denunță "bombardamentele barbare" de la Raqqa, comparându-le cu cele asupra Dresdei din 1945
Duminica, Octombrie 22, 2017 15:53 PM

Rusia a denunțat vehement duminică "bombardamentele barbare" ale coaliției conduse de SUA asupra orașului Raqqa - fief al grupării jihadiste Statul Islamic în Siria cucerit în această săptămână - care au făcut "mii" de victime civile și care, potrivit ei, amintesc de bombardamentele aliaților asupra orașului german Dresda, în februarie 1945, relatează AFP.

Deputatul PNL Florin Roman: În rândul întâi trebuie să stea cei care aduc voturi PNL
Duminica, Octombrie 22, 2017 15:27 PM

O țară ca afară va exista atunci când va exista un comportament ca afară, iar în rândul întâi în PNL trebuie să stea cei care aduc voturi partidului, a declarat, duminică, deputatul liberal Florin Roman.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker