27 de ani
de presa libera
Vineri, Noiembrie 24, 2017 05:39 AM

Educatie

Cristian Şofron şi-a găsit un post mai bun decât cel de la Teatrul „G. Ciprian” Buzău

de Cristian IONESCU
Educatie  |
01.09.2017, 00:00
972

   Actorul Cristian Şofron s-a înscris, anul acesta, la concursul pentru ocuparea funcţiei de director al Teatrului „G. Ciprian” de la Buzău. Chiar dacă concursul nu a avut încă loc, cel mai probabil, funcţia nu mai este de interes pentru actorul cunoscut pentru rolul din „Toate pânzele sus”, şi asta pentru că a obţinut un post mult mai bun. Este vorba despre funcţia de director interimar al Teatrului ODEON din Bucureşti, poziţie ocupată din 2003 de cunoscuta actriţă Dorina Lazăr.

   Mişcarea s-a lăsat însă cu mare scandal, Dorina Lazăr declarând că decizia Primăriei Capitalei ar avea legătură cu „pupatul mâinii”.

   „Sunt siderată. A venit un curier de la Primărie care mi-a adus o hârtie prin care am fost demisă din 24 august. Eu, din 24 şi până astăzi, am semnat o grămadă de acte. Ele sunt semnate ilegal, probabil, acum. Nu ştiu despre ce clauze este vorba, pentru că nu am acces la referat. Am dat telefon la Primărie şi nu îmi răspunde nimeni”, a declarat Dorina Lazăr pentru News.ro.

   Actriţa a adăugat că, în urma refuzului ei de a tăia din bugetul teatrului, discutat în primăvară, un consilier de la Primărie i-a spus să îşi caute un alt loc de muncă, discuţie în urma căreia Corpul de Control a realizat un raport la instituţia teatrală. Dorina Lazăr a cerut trimiterea raportului la Curtea de Conturi.

   „Eu cred că are legătura (demiterea, n.r.) cu o atitudine pe care e foarte târziu, la 77 de ani, să o adopţi, aceea de a pupa mâini. Am trăit într-un fel toată viaţa, mi-e greu acum spre sfârşit... Cel mult să mă cocoşez de la bătrâneţe, dar aşa, numai pentru post... Desfid pe oricine şi-ar închipui că am luat vreun leu din banii teatrului sau că am dirijat altfel decât era logic şi legal“, a mai spus actriţa.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

O "ARtfel" de expoziție AGERPRES, de vineri la Palatul Suțu
Vineri, Noiembrie 24, 2017 05:25 AM

Agenția Națională de Presă AGERPRES organizează o "ARtfel" de expoziție de fotografie, care îmbină fotoreportajul, documentarul video și realitatea augmentată și care poate fi vizitată începând de vineri până pe 10 decembrie, la Palatul Suțu - Muzeul Municipiului București.

Opt bărbați, care pretind a fi nord-coreeni, găsiți pe o barcă eșuată în nordul Japoniei
Vineri, Noiembrie 24, 2017 04:33 AM

O barcă de lemn în care se aflau opt bărbați, care pretind a fi din Coreea de Nord, a eșuat în nordul Japoniei, a transmis vineri presa locală, citând poliția, informează agenția dpa.

DESTINAȚII DE WEEKEND - sfârșit de săptămână în București (evenimente culturale)
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:56 AM

Ediția cu numărul 24 a Târgului Internațional Gaudeamus - Carte de învățătură, continuă la sfârșitul acestei săptămâni, în Pavilionul Central Romexpo, ultima zi a manifestării fiind duminică, 26 noiembrie.

DOCUMENTAR: 45 de ani de la moartea inventatorului Henri Coandă
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:48 AM

Henri Coandă, creatorul primului avion cu reacție din lume, s-a născut la 7 iunie 1886, la București.

DOCUMENTAR: 90 de ani de la moartea omului politic Ion I. C. Brătianu
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:43 AM

Ion I.C. Brătianu s-a născut la 20 august 1864, în localitatea Florica, județul Argeș, fiind fiul lui Ion C. Brătianu, om politic, fruntaș al Revoluției de la 1848, al cărui nume este legat și de alte mari evenimente din istoria României, precum Unirea Principatelor (1859) sau Independența de stat (1877).

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Nov, 19:26 DORU CASCADORUL POLITIC
NEHOIANUL a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Ptr domnul LUCIDUL:Domnule chestia cu familia Corcodel este ciorba reincalzita.Dar sa revenim la DORU CASCADORUL=PROSTITUATA POLITICA=INTELECTUAL OBOSIT.Cat timp a fost presedinte PDL NEHOIU,partidul nu a avut o contabilitate clara si legala.Exista convorbiri telefonice de ale DOMNULUI DORU CASCADORU(predate deja la DNA),prin care ameninta daca nu primeste bani(efectiv).exista facturi cu reparatia masini personale ale domnului in cauza,decontate de firme agreate de dansul la aceea vreme,exista persoane in oras care au dat spaga domnului sa fie angajate la COMPANIA DE APA NEHOIU.Deci,vedeti domnule LUCIDUL UNDE CUM A FURAT DORU CASCADORU.Eu am dovezi ptr cea ce sustin
23 Nov, 18:54 Corectitudinea este un ideal, nicidecum o realitate!
Pixelu afumat a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Critica este naturală. Pupincureala este forțată. Nu m-ar mira ca lucidul să fie chiar forma de viață în cauză!
23 Nov, 18:26 Fiti corecți!
Lucidul. a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Pe Muzgoci nu il înjură altcineva decât familia de hoți Corcodel.Astia nu uita ca i-a dat jos de la ciolan .Cum si de ce lua șpăgi de la PDL?Domnu ziarist de ce lăsați sa fie denigrat un om serios cu o familie serioasă ca Muzgoci .A făcut multe pentru noi si este un om corect,ce a furat Muzgoci?Este scandalos,este rușinos .Prosti si lingăi se exprima aici.Pacat .Ma așteptam la altceva.
Google PageRank Checker