27 de ani
de presa libera
Sambata, Mai 27, 2017 01:49 AM
dragaica

Cultura

Creatorii literari, invitați cu lucrări la Festivalul Internațional „Titel Constantinescu“

de
Cultura  |
08.02.2015, 22:00
1613

Editura RAFET și Asociația „Renașterea Râmnicea­nă’’ organizează Festi­va­lul-Concurs Internațional de Creație Literară „Titel Constantinescu”.

Cea de-a VIII-a ediție a festivalului își propune sprijinirea creatorilor literari din România și din diaspora. Concursul de literatură cuprinde mai multe genuri literare, la care concurenții pot lua parte (poezie, proză scurtă, roman, eseu, teatru, critică, traducere). Etapele desfășurării concursului sunt următoarele:  primirea lucrărilor (15 februarie – 1 iunie  2015), jurizarea și stabilirea câștigătorilor (1 iunie – 15 iulie 2015), premierea și gala laureaților (5 septembrie 2015).

Creatorii literari pot participa la concurs la unul sau la mai multe genuri literare, cu un singur volum care să nu depășească 120 pagini  scrise pe computer, cu litera de 12, format A5. Nu sunt acceptate volumele publicate.

Manuscrisele pregătite pentru publicare se primesc la sediul Editurii RAFET din Râmnicu Sărat, str. Grădiștea, nr. 5, jud. Buzău, cod poștal 125300, pe CD, ori pe adresa de  e-mail: editurarafet@yahoo.com. ­Vo­lume­le trimise pentru concurs nu se returnează după terminarea festivalului.

 

Comentarii

Despre concurs (18 Apr, 17:17)
Sfirea Corina

Este permis participarea la acest festival cu o singura poezie sau mai multe?

Raspunde

Stiri Agerpres

Atentat la Manchester: Rex Tillerson vrea să îi elimine pe extremiști "de pe fața pământului"
Sambata, Mai 27, 2017 01:05 AM

Secretarul de stat american, Rex Tillerson, s-a deplasat vineri la Londra pentru a-și exprima solidaritatea față de poporul britanic după atentatul de la Manchester, lansând un apel la "ștergerea" extremiștilor de pe fața pământului", transmite AFP.

Tenis: Andreea Mitu s-a oprit în sferturile turneului ITF de la Caserta (Italia)
Sambata, Mai 27, 2017 00:43 AM

Jucătoarea română de tenis Andreea Mitu a fost învinsă de italianca Jessica Pieri cu 7-6 (3), 1-6, 6-4, vineri, în sferturile de finală ale turneului ITF de la Caserta (Italia), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari.

Badminton: Reprezentanții noștri au părăsit toate probele la Internaționalele României
Sambata, Mai 27, 2017 00:30 AM

Reprezentanții țării noastre au părăsit, vineri, rând pe rând, toate cele cinci probe din cadrul ediției a 17-a a Internaționalelor de badminton ale României, găzduite de Sala Constantin Jude din Timișoara.

Marea Chinei de Sud: Avioane de luptă chineze au interceptat un avion militar american (Pentagon)
Sambata, Mai 27, 2017 00:09 AM

Un avion de patrulare maritimă american a fost interceptat miercuri în mod "neprofesionist și lipsit de siguranță" de două avioane de luptă chineze deasupra Mării Chinei de Sud, a informat Pentagonul vineri, scrie AFP.

Înot: Campionatele Internaționale ale României - Patru victorii pentru România, în nouă finale
Vineri, Mai 26, 2017 23:50 PM

România a obținut patru victorii în cele două finale desfășurate vineri, în cadrul ediției a treia a Campionatelor Internaționale de înot ale României, găzduite de Bazinul Olimpic Tolea Grințescu din Complexul Sportiv Dinamo din București.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
26 May, 22:24 Zbor deasupra unui cuib de cuci
Laura a comentat pentru articolul Oferte avantajoase la bilete pentru spectacolele de teatru ale studenților de la UNATC:
Un spectacol foarte,foarte bun!! Felicitări studenților de la Universitatea Ovidius-Constanța!! Interpretarea a fost curată, ireproșabilă,auzeam în sală persoane care spuneau că acest spectacol greu a fost jucat cu profesionalism. Foarte mult mi-a plăcut rochițele ,,puicuței,, Candy Star!! Tipa dezinvoltă,foarte frumoasă a deschis acest spectacol cu aparițiile ei. Toți actorii ai fost la înălțime!! Mai vrem astfel de spectacole în orașul nostru.
26 May, 20:42 Oproescu
marin ifrim a comentat pentru articolul A murit Alex. Oproescu:
Dumnezeu să-l ierte. A fost un om în care au coexistat natura umană cu livrescul profesiei. Ne-am ciondănit mult, niciodată cu patimi inumane. Mi-a făcut mult bine. Am aflat că a murit de la Nistor Tănăsescu, acum câteva minute. E o pierdere matematică pentru cultura buzoiană. Au încercat să-i prelungească zilele doamna Marcela Chiriță și doamna avocat Mihaela Roxana Constantinescu. Suflete rare. Domnul să-l aibă în pază. A fost un om mai inconfundabil decât amprentele umane...
26 May, 18:30 Phoenix,Mani Neuman!O tempora!
Dan a comentat pentru articolul Mani Neumann și Farfarello, la Buzău într-un concert extraordinar:
PHOENIX! Mani NEMAN! O tempora,ce vremuri,ce muzica! .....Poate sa-mi spuna cineva unde este situat pub-ul O"Brothers? Multumesc!
Google PageRank Checker