De la regizorul comediilor de succes marca Teatrul Elisabeta, Puiu Șerban, sîn premieră la Buzău, sosește un regal de râsete și voie bună, un lanț nesfârșit de confuzii și încurcături super haioase, în care nimic nu este ceea ce pare a fi. Este vorba despre spectacolul ,,Las’ că știm noi!” de Dereck Benfield, tradus de Irina Margareta Nistor, ce are în distribuție actori de marcă, precum Carmen Tănase, Bebe Cotimanis, Ștefan Velniciuc sau Mirela Stoian.

Spectacolul se joacă pe 19 octombrie, de la ora 18,00, la Sala Maximilian (Casa de Cultură a Sindicatelor).

O piesă în care nimic nu este ce pare a fi

Piese spune o poveste în care nimic nu este ceea ce pare a fi: Pastorul Featherstone nu este cleric, avocatul Tunnicliffe pretinde că este veterinar, menajerele nu sunt ceea ce par a fi. Bebe Cotimanis va urca pe scenă îmbrăcat în polițist în rolul lui Henry, alături de Mirela Stoian, care o va interpreta pe sora lui, Sarah. Cei doi vor să se relaxeze în vacanță în casa fratelui lor geamăn decedat, părintele Bernard, însă se pare că, odată ajunși acolo, nimic nu mai este la fel.

Se pare că noul admi­nistrator, Nora Winthrop, interpretat de Carmen Tănase, a transformat ferma într-o proprietate cu o reputație nu tocmai de bun augur. Mai mare le este surpriza atunci când în peisaj apare și Bernard, sau, mai bine zis, fantoma lui. Decorul va fi și el unul special, întrucât va permite glisarea naturală dintr-un spațiu de joc în altul.

„Las’ că știm noi!” este o comedie care prinde imediat la public. Textul e foarte bun și atrage cu ușurință spectatorii în povestea care pare să se încâlcească tot mai tare, stârnind astfel inevitabil hohote de râs în sală. Și nu puține sunt elementele de un realism dulce amărui țesute cu atenție – și, evident, cu umor savuros – pe toată durata spectacolului.

În distribuție îi veți mai recunoaște pe Vlad Ianuș, Anca Dinicu, Raluca Ghervan, Alexandru Prica, Daniel Nuța, Teodora Daiana Păcurar și pe Valeria Stoian. Prețurile biletelor sunt: 50/60/70/80 lei. Pentru bilete și informații suplimentare sunați la telefon 0799.771.199.