Buzoianul Costin Fetic este invitat la cea de-a treia ediţie a unui eveniment de marcă. FotografOM este un proiect editorial marca Online coordonat de bloggerul Sabina Cornovac,  care din luna iunie s-a transformat într-un eveniment lunar. Astfel, luna viitoare, pe 6 august, FotografOM îl va avea protagonist pe buzoianul Costin Fetic. Evenimentul va avea loc la Qreator by IQOS, pe Bulevardul Aviatorilor 8A, din Bucureşti.

Ca o noutate, seria de prezentări pe blogul Sabinei iese în offline pe 6 august de la ora 19,00, după peste patru luni de interviuri realizate pe blogul personal cu fotografi pe care bloggeriţa îi apreciază. Sabina Cornovac consideră că este momentul ca publicul larg să îi cunoască pe artiştii de care a fost ea fascinată.

„Unul dintre puţinii fotografi care m-au oprit în loc cu arta lor“  

„Vreau să vă ofer ocazia de socializa cu ei, de a le pune întrebări şi de a participa la o discuţie 100% sinceră despre viaţa unui âFotografOM. A treia ediţie îl are ca invitat pe Costin Fetic. El este pentru mine primul fotograf din Buzău pe care l-am cunoscut şi admirat. Apoi este acel om care vrea să promoveze frumuseţile acestei ţări şi nu se dă bătut niciodată. Nu în ultimul rând, Costin este unul dintre puţinii fotografi care m-au oprit în loc cu arta lor. Costin Fetic vine special de la Buzău la evenimentul FotografOM, aşa că sper să profitaţi de ocazia de a-l întâlni aici, printre noi!”, a declarat Sabina Cornovac.

Acest eveniment nu este unul tehnic, nu este un workshop de fotografie, nu este un curs. Este o ocazie ca publicul să socializeze cu un FotografOM şi de a învăţa de la el despre emoţii, sentimente, experimente, motivaţie, curaj, nebunie, frumos şi inocenţă.

Reamintim că buzoianul Costin Fetic a câştigat până acum numeroase premii la concursuri de fotografie, printre care marele premiu la secţiunea „portret“ a celui mai mare concurs de arte destinat liceenilor, LicArt (cu o fotografie-portret cu Arhiducesa Maria Magdalena a Austriei, surprinsă la Buzău). El a luat parte la mai multe tabere de fotografie, alături de nume importante ale fotografiei româneşti. În plus, a fost inclus în proiectul „Marea Hoinăreală“, coordonat de celebrul Sorin Onişor.

DISTRIBUIȚI
loading...