27 de ani
de presa libera
Luni, Iunie 26, 2017 06:51 AM

Actualitate

UPDATE: Copilul electrocutat după ce s-a urcat pe un vagon din Gara Buzău a murit

de Vali MARINESCU
Actualitate  |
17.06.2017, 14:59
2393
UPDATE Copilul a decedat duminică dimineață, la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală, în urma unui stop cardio-respirator.

Un copil de 10 ani a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a urcat pe un vagon dezafectat din Gara Buzău și s-a electrocutat. Arcul electric l-a aruncat la pământ, băiatul fiind preluat de urgență de o ambulanță și transportat la UPU Buzău. Starea lui este destul de gravă, având arsuri de gradul II și III pe 70% din suprafața corpului. Băiatul este din Gherăseni și se afla în vizită la o rudă după ce s-au distrat în Drăgaică. Se juca în GaraCFR cu verii lui și alți copii când s-a întâmplat nenorocirea. La un moment dat, puştiul s-a urcat pe un vagon dezafectat de pe lina 20, dar a provocat un arc electric care l-a aruncat la pământ. În cădere, băiatul s-a lovit de scara vagonului. Martorii au chemat ambulanţa, iar medicii sosiţi la faţa locului l-au găsit pe copil conştient, dar cu hainele arse. Un elicopter SMURD l-a transportat de urgenţă la spitalul "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti

Comentarii

. . (17 Jun, 17:52)
rdk

copilul nu era singur . copilul era insotit de inca doi copii care cutreiera cartierul fara ca parintii lor sa.i supravegheze prea mult ,acestia cunosteau zona in care s.a produs nefericitul incident ... copilul era in vizita la rude..

Raspunde

Stiri Agerpres

Liberalii se reunesc pentru a stabili delegația și mandatul cu care merg la Palatul Cotroceni
Luni, Iunie 26, 2017 06:02 AM

Liberalii vor stabili luni delegația care va merge la consultările de la Palatul Cotroceni în vederea desemnării noului premier și mandatul acesteia, a declarat săptămâna trecută președintele PNL, Ludovic Orban.

Consultări la Palatul Cotroceni cu partidele parlamentare pentru desemnarea unui nou premier
Luni, Iunie 26, 2017 05:52 AM

Partidele parlamentare sunt invitate luni, la Palatul Cotroceni, pentru consultări cu președintele Klaus Iohannis în vederea desemnării unui candidat pentru funcția de prim-ministru.

Rezultatele la Evaluarea Națională vor fi afișate luni
Luni, Iunie 26, 2017 05:48 AM

Rezultatele la Evaluarea Națională vor fi afișate luni până la ora 16,00, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale.

Fostul ambasador al României în Italia va fi audiat la Comisia de anchetă privind alegerile din 2009
Luni, Iunie 26, 2017 05:46 AM

Fostul ambasador al României la Roma în timpul alegerilor prezidențiale din anul 2009 Răzvan Rusu va fi audiat luni de către Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009, a anunțat săptămâna trecută președintele comisiei, Mihai Fifor.

Social-democrații vor anunța luni numele noului premier; va fi validat la Comitetul Executiv
Luni, Iunie 26, 2017 05:30 AM

Social-democrații vor anunța luni numele noului premier, acesta urmând a fi validat de Comitetul Executiv Național care se va reuni la Palatul Parlamentului, după ce moțiunea de cenzură "România nu poate fi confiscată. Apărăm democrația și votul românilor" a fost adoptată miercuri în plenul reunit al Parlamentului.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
25 Jun, 21:06 Adevarata drama
mihalcea florina a comentat pentru articolul UPDATE Cardiologul Adrian Negoiță, găsit decedat, sâmbătă dimineață, la locuința de la munte:
Dumnezeu sa-l odihneasca in PACE!
25 Jun, 21:02 Romania intre doi "ticalosi "
Chiriac Cristina a comentat pentru articolul România, între doi „ticăloși“ *):
Sunt de acord ca amandoi sunt niste ticalosi ,ca Romania nu va deveni un stat de drept atata timp cat cei doi o vor conduce.....e pacat de romanii care nu sunt informati si voteaza cu ei in speranta ca va fi mai bine.
25 Jun, 16:25 funcția de dr
ilie a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
La mine la scoală directorul nu stie sa trimită un mail, sa facă un tabel, mereu e reclamat....si nimic..nimic ..si multe alte simplitati si incapacitatidin partea lui...colegii, nimic si ei..nu spun, bineînțeles . NIMIC!de teama răzbunării acestuia.Dar ei nu intelleg ca nu are ce sa le facă.Cât sa fii de indiferent?!
Google PageRank Checker