www.tibipaunescu.ro

Timp de două zile, în judeţul Buzău, vor avea loc consultaţii stomatologice gratuite în cadrul programului ,,Zâmbete Colgate“, parte din campania ,,România merită zâmbete Colgate“. Mai exact, consultaţiile gratuite pentru elevi vor avea loc în Nehoiu, în data de 9 decembrie, la Liceul Teoretic „Nicolae Iorga”, şi în Râmnicu Sărat, în data de 10 decembrie, la Şcoala Gimnazială Nr. 1. ,,Activităţile sunt dedicate copiilor din clasele 0-IV şi se vor desfăşura între orele 10,00 şi 18,00. Pentru a participa la consultaţii, este necesar ca elevii să fie programaţi în prealabil şi să fie însoţiţi de un părinte sau un tutore legal. Pentru mai multe informaţii despre programul Zâmbete Colgate, accesaţi ”, se arată într-un comunicat de presă.

Pe lângă consultaţii, copiii vor avea parte de lecţii de igienă orală, oferite de voluntarii Crucii Roşii şi desfăşurate în prezenţa părinţilor, dar şi de o zonă de joacă unde îl vor întâlni pe îndrăgitul Doctor Măseluţă.

Buzăul este unul dintre cele 10 judeţe selectate de Colgate, pentru a participa la Programul ,,Zâmbete Colgate“, parte din campania ,,România merită zâmbete Colgate“.

Programul se va derula în două oraşe din judeţul Buzău. Mai exact, elevi din clasele primare din Nehoiu şi Râmnicu Sărat vor beneficia de consultaţii stomatologice gratuite, de diagnostic cu recomandări pentru tratament, sfaturi de sănătate orală pentru un zâmbet sănătos şi mostre gratuite de produse de îngrijire orală.

Noul program ,,Zâmbete Colgate“ este o iniţiativă care încurajează comunităţile locale să adopte obiceiuri sănătoase.

Programul ,,Zâmbete Colgate“, cu sprijinul filialelor de Cruce Roşie din ţară, se desfăşoară în 20 de oraşe mici din 10 judeţe din România, în perioada 7 octombrie – 17 decembrie, şi continuă misiunea de educare cu privire la importanţa vizitelor periodice la medicul dentist şi a igienei orale zilnice, de la vârste fragede.

DISTRIBUIȚI
loading...