27 de ani
de presa libera
Marti, Iunie 27, 2017 06:39 AM

Politic

Consilierul Constantin Ionescu vrea interzicerea accesului autovehiculelor în Crâng

de Călin BOSTAN
Politic  |
16.05.2017, 00:00
725

   Consilierul independent Constantin Ionescu a înaintat Primăriei un proiect de hotărâre privind interzicerea circulației autovehiculelor în parcurile din municipiul Buzău, respectiv ,,Crâng“, ,,Tineretului” și ,,Marghiloman“.

   Conform inițiatorului, încălcarea hotărârii ar putea fi sancționată cu amendă cuprinsă între 1.000 și 10.000 de lei. În expunerea de motive, Ionescu invocă necesitatea și obligația de a proteja zonele verzi, aspectul urbanistic civilizat, ­eli­minarea oricăror agresiuni vizuale și auditive în spațiul public, legislația privind protecția mediului, protejarea florei și a faunei împotriva creșterii alarmante a noxelor peste limita admisă, asigurarea de zone protejate numai pentru recreere și petrecere a timpului liber, precum și eliminarea totală a posibilității de apariție a unor accidente de circulație. Conform proiectului, vor face excepție autovehiculele aparținând Poliției locale, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Ambulanței, ­Mi­nisterul Administrației și Internelor. De asemenea, accesul mijloacelor de transport ale firmelor de întreținere se va face în baza unui program stabilit de catre Primăria Municipiului Buzău, fără a afecta în vreun fel petrecerea timpului liber de către vizitatori; de asemenea, accesul pentru aprovizionarea unităților de alimentație publică aflate în ,,Parcul Crâng” va avea loc numai între orele 6,00 și 8,00, utilizând accesul destinat către sediul societății Urbis SRL și cu autovehicule ce nu depășesc 3,5 tone, în baza unui permis de acces emis de municipalitate.   

Comentarii

Susținere (17 May, 08:07)
Unu'

N-aș zice că mi-e tare drag dl Constantin Ionescu, dar inițiativa asta o susțin fără nicio rezervă. Așa cum zice un cântec celebru, "mai avem nevoie și de iarbă", nu doar de ulei, fum și cai putere...

Raspunde

Stiri Agerpres

ZILE NAȚIONALE: Djibouti
Marti, Iunie 27, 2017 03:45 AM

Djibouti, cu denumirea oficială Republica Djibouti (Republique de Djibouti/Jumhuriyat Jibuti), sărbătorește, la 27 iunie, Ziua națională (aniversarea independenței, obținută în 1977), conform site-ului Ministerului Afacerilor Externe.

CITATUL ZILEI
Marti, Iunie 27, 2017 03:30 AM

"Iertăm atâta timp cât iubim. " - La Rochefoucauld, "Reflexii sau sentințe și maxime morale" (Cugetări franceze, Colecția Cogito, Ed. Albatros, 1982)

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 27 iunie
Marti, Iunie 27, 2017 03:15 AM

Premierul Republicii Moldova s-a întâlnit cu delegația României la APCE și a insistat asupra prelungirii gazoductului Iași-Ungheni
Marti, Iunie 27, 2017 03:07 AM

Premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, s-a întâlnit luni la Strasbourg cu delegația României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE), condusă de senatorul Titus Corlățean, informează guvernul de la Chișinău într-un comunicat trimis AGERPRES.

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 27 iunie
Marti, Iunie 27, 2017 03:00 AM

Este a 178-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
27 Jun, 00:21 Jos comunismu din scoli
Democrat a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Dacă judecam reusitele din plan profesional după calitatea vieții de familie atunci dinu trebuie sa nu mai iasă în societate. ..A uitat Cum domnul goidescu, despre care tot vorbește așa murdar pe unde apuca și cât de tare poate, a ales sa ascundă adevărul despre starea lui psihica după marele necaz de care a avut parte! Întrebat, în calitatea de director , la una din inspecțiile la clasa ale lui dinu despre starea lui psihica, a ales sa fie domn si sa ascundă prostiile pe care le făcea. ..josnic dinule ce faci acum legandu-te de tatăl sau
26 Jun, 23:50 razbunare
marcu camataru a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Ati facut campanie pentru Dobrita, l-ati votat, m-ati vrut la scoala! Lasa ca va arat eu! Cel mai prost director, asta o sa aveti!
26 Jun, 23:43 Rusine
tot profesor titular a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Ghici ghicitoarea mea: cine se ascunde in spatele acestui comentariu plin de mizerii? Toata lumea stie ca frustratul fost director Dinu, care sufera de sindromul strutului si are impresia ca daca se ascunde, lumea nu stie cine a scris. Nu te-ai saturat sa improsti cu venin in toate partile? Nu-ti mai schimbi strategia asta de a denigra numele celor care ar putea sa conduca scoala asta si care ar face o treaba mult mai buna decat tine? Mai bine fa-ti orele, ca s-au saturat copiii de povesti cu porumbei si cu pescuit si de luat note din burta. Ne-am saturat de tine ca de mere padurete. Lasa-neeeee, lasa-neeee!!!!
Google PageRank Checker