Implicat în mai multe scandaluri de când se află în conducerea Federaţiei Române de Fotbal, buzoianul Gabriel Bodescu a primit răspuns, luna aceasta, din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în legătură cu conflictul avut cu Florin Prunea. Potrivit GSP.ro, Parchetul a decis neînceperea urmăririi penale împotriva lui Florin Prunea, după ce fostul internaţional a fost acuzat că i-a dat un cap în gură lui Gabriel Bodescu în 2015.

Potrivit aceleiaşi surse, această decizie reprezintă închiderea cazului. Contactaţi de GSP.ro, niciunul dintre cei doi oameni implicaţi n-a vrut să comenteze decizia instanţei.

Reamintim că, în urmă cu trei ani, la finalul meciului dintre România şi Feroe, scor 1-0, Florin Prunea a fost acuzat că l-a lovit cu capul în gură pe Gabriel Bodescu, consilierul FRF, în timpul petrecerii organizate după joc. Conform martorilor, în acea seară la faţa locului au ajuns atât poliţia, cât şi o ambulanţă.

Conflictul ar fi pornit de la o încălcare a unei înţelegeri de către Federaţie, prin care Prunea urma să revină la FRF şi să-şi primească salariile restante. Prunea câştigase procesul cu Federaţia şi se pusese de acord cu Burleanu să semneze un document prin care să revină în vara lui 2015 la FRF.

În cele din urmă, doar Prunea a semnat documentul, iar Burleanu ar fi fost influenţat de Bodescu să nu semneze, lucru ce l-a iritat pe fostul oficial al ieşenilor. Mai mult, Bodescu l-ar fi jignit pe Prunea: „Cine sunteţi voi, mă, marea generaţie de aur?“.

„Nu l-am lovit pe domnul Bodescu. A fost un diferend de opinii! Într-adevăr, a fost un schimb mai dur de replici, dar nici vorbă să-l fi lovit. Nu pot să vă spun despre ce am vorbit pentru că a fost o discuţie privată. Am vorbit şi despre echipa naţională, printre altele“, declara Florin Prunea în 2015.

DISTRIBUIȚI
loading...