27 de ani
de presa libera
Luni, Octombrie 23, 2017 11:14 AM

Monden

Conferinţele BookLand Evolution ajung pentru al patrulea an consecutiv la Buzău

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
09.10.2017, 00:00
498
  • Personalităţi din diferite domenii de activitate le vor vorbi, luna aceasta, liceenilor buzoieni despre profesia lor 

   O nouă ediţie Bookland se va organiza la Buzău, ocazie cu care tinerii liceeni şi studenţi au ocazia să fie inspiraţi de speakerii ce vor vorbi despre pasiunea lor în meseria pe care şi-au ales-o.

   Zeci de personalităţi marcante pentru comunitatea locală vor dori să-i încurajeze şi să-i motiveze prin exemplu personal pentru a face alegerile potrivite în viaţă. Practic, organizatorii promit să schimbe vieţi şi mentalităţi şi vor ca tinerii să fie interesaţi să afle care a fost cheia succesului acestor personalităţi, paşii pe care i-au urmat şi ce sfaturi şi recomandări concrete trebuie să primească ca să fie mulţumiţi cu jobul pe care o să şi-l aleagă. Speech-urile, cu tot cu rubrica de Questions & Answers ,vor dura maximum 20-30 min, se vor desfăşura în intervalul orar 14,30-16,00 şi, zilnic, vor fi în Conferinţe tre speakeri şi aproxi­mativ 200 tineri.

   „Vă îndemnăm ca, împreună,  să le dăm informaţii practice, care să le fie într-adevăr de folos! Să le trezim interesul pentru ei înşişi, implicarea în societate şi voluntariat, să-i facem să zâmbească, să citească şi să pună întrebări! Intrarea la Conferinţe este liberă! Vă aşteptăm cu mare interes, buzoienilor!”, a declarat Emilia Micu, PR Executive BookLand.     

Cine sunt vedetele care au participat la BookLand    

   BookLand a luat naştere în 2011, ca prim târg urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid într-o caravana naţională, vizitând timp de trei ani peste 40 oraşe, iar acum vine şi la Buzău între 16-20 octombrie, la Teatrul G. Ciprian.

   Printre personalităţile care au răspuns de-a lungul timpului invitaţiei Bookland Evolution se numără: Andreea Raicu, Berti Barbera, Călin Goia, Cătălin Ştefănescu, Cristian China-Birta („Chinezu”), Cristina Cioran, Dan Chişu, Horaţiu Mălăele, Marius Ghenea, Melania Medeleanu, Mihai Trăistariu, Mihaela Tatu, Rucsandra Hurezeanu, iar lista continuă. În ceea ce priveşte invitaţii de anul acesta de la Buzău, organizatorii spun că nu au definitivat încă lista.

   Astfel, liceenii şi studenţii vor putea să îşi descopere vocaţia, să găsească soluţii pentru viitorul profesional şi să îşi lărgească orizontul mulţumită experienţelor şi ideilor împărtăşite de profesionişti consacraţi, din domenii precum business, mass-media, cultură, entertainment, ştiinţe, sport sau non-profit.

   Bookland este platforma online prin care tinerii au acces la programe de practică, internship, traineeship şi part-time jobs în companii sau organizaţii din România. Noua platforma vine în sprijinul tinerilor care doresc să dobândească experienţă profesională, să îşi dezvolte abi­lităţile, să acumuleze cunoş­tinţe şi să cu­noască mai bine mediul profesional de care sunt interesaţi în carieră. Ei sunt tinerii care îşi vor găsi mult mai uşor şi mai repede jobul potrivit, căpătând încă din liceu experienţă lucrului în companii.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Muzicianul australian George Young, 'mentorul' trupei AC/DC, a murit la 70 de ani
Luni, Octombrie 23, 2017 11:02 AM

Muzicianul australian George Young, cunoscut ca 'mentor' trupei AC/DC, a murit la 70 de ani, potrivit unui anunț difuzat luni de legendara trupă de hard rock, citat luni de AFP.

MDRAPFE: AM POIM - proiecte de 69 milioane euro referitoare la ocrotirea ariilor naturale protejate
Luni, Octombrie 23, 2017 11:00 AM

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructura Mare (AM POIM) a primit, până la 16 octombrie, 62 de proiecte, în valoare totală eligibilă de 69 milioane de euro, care vizează elaborarea planurilor de management, seturilor de măsuri de conservare, planurilor de acțiune pentru ariile naturale protejate, informează un comunicat al MDRAPFE transmis luni AGERPRES.

Tenis: Clasamentul ATP - Marius Copil a coborât pe locul 78
Luni, Octombrie 23, 2017 10:56 AM

Tenismanul român Marius Copil a coborât patru locuri și se află pe poziția a 78-a în clasamentul mondial al jucătorilor profesioniști de tenis (ATP), dat publicității luni.

PORTATIV ROMÂNESC: Bianca Ionescu
Luni, Octombrie 23, 2017 10:53 AM

Soprana Bianca Ionescu s-a născut la 20 mai 1961. A absolvit Liceul de muzică nr.1 din București în 1978, apoi a urmat cursurile Conservatorului de muzică "Ciprian Porumbescu", la clasa de canto a Artei Florescu, absolvind facultatea în 1983, potrivit site-ului www.opereta.ro.

Auto: Verstappen a calificat drept "stupide deciziile care ucid Formula 1" după penalizarea sa
Luni, Octombrie 23, 2017 10:53 AM

Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a denunțat, duminică, decizia juriului Marelui Premiu al Statelor Unite care l-a penalizat cu cinci secunde și a fost privat de locul al treilea pe podium, apreciind că "aceste decizii stupide ucid Formula 1", a spus el cu regret.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Oct, 08:50 Scutirea populaţiei de la plata apei meteorice este „apă de ploaie”!
Pixelu cu prosteli a comentat pentru articolul Buzoienii, deschizători de drumuri? Scutirea populaţiei de la plata apei meteorice ar putea deveni lege:
UAT Municipiul Buzău (Primăria Municipiului Buzău), acționarul majoritar al Companiei de Apă Buzău S.A., dă dovadă de maximă ipocrizie. Dacă Toma ar dori ca buzoienii să beneficieze de tarife mai mici atunci ar renunța la redevența de 1% pe cifra de afaceri pe care trebuie să o plătească operatorul acționarilor și care este parte integrantă în algoritmul de calcul al tarifului perceput de operator. Peste tot, în țările suverane, se adoptă principiul non-profitului în administrarea utilităților publice. Doar în țări asociate neocolonialismului se mai întâlnesc contracte de parteneriat public privat sau contracte de concesiune. În cazul nostru, ca să nu bată la ochi, le-au botezat contracte de delegare.
În Contractul de Delegare la Art. 39-2. (pag.34) găsim un text legat de redevență. Ce caută redevența de 1% pe cifra de afaceri? Chipurile primăria se luptă pentru tarife mai mici pentru populație dar vrea o parte din profitul operatorului unde este acționară, profit care se obține tocmai de la populație. Ce dovadă mai clară de prosteală vreți!
23 Oct, 02:09 Actuala stagiune - revitalizare teatrală sau menţinerea aceluiasi fundal cenuşiu?
Nik Şimandan a comentat pentru articolul „Tele-Encounters”, proiectul Teatrului „G. Ciprian”, o premieră mondială lansată în prezenţa partenerilor din Spania şi Portugalia:
Dar mai mult teatru, la nivel de institutie profesionistă de spectacole, când o sa avem? Stie cineva, la aceasta oră , ce proiecte ne oferă Teatrul "George Ciprian"în actuala stagiune? Vom asista la vreo premieră...proprie? Când? Că doar stagiunea s-a deschis demult - cel puţin la celelalte teatre similare din ţară. Nu există niciun panou sau afişier care să menţioneze măcar un spectacol teatral pe săptămână, ca ofertă pentru marele public -aşa cum s-ar cuveni din partea acestei importante instituţii cu profil educaţional expres!
22 Oct, 16:24 Sigur
Eu a comentat pentru articolul Catedrala Arhiepiscopală, prădată de hoți. Ce sumă au sustras:
Sigur e unul școlit la pușcăriile țării, trăit în mizerie, eliberat înainte de termen și care are ceva habar de furtul bine acoperit...
Google PageRank Checker