27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:43 AM

Cultura

Concursurile pentru șefii instituțiilor de cultură, la loc comanda

de Cristian IONESCU
Cultura  |
06.04.2017, 00:00
1773

       Concursurile pentru funcțiile de manager ale instituțiilor de cultură subordonate Consiliului Județean vor fi reluate! Este vorba despre posturile de conducere ale Muzeului Județean, Teatrului „G. Ciprian” și Bibliotecii „Vasile Voiculescu”, posturi la care au fost deja anunțați concurenții acceptați/respinși pentru probele următoare: evaluarea proiectului de management, respectiv susținerea proiectului în cadrul unui interviu înregistrat video.

          Decizia aparține conducerii Consiliului Județean ca urmare a „solicitărilor de clarificări, formulate de unii candidați sau potențiali candidați, în procedura de organizare a concursurilor”.

         Odată cu anunțarea candidaților respinși, mai multe voci au contestat modul în care au fost alese condițiile de acceptare în concurs. „Am luat decizia de a reluarea procedurile și actualizarea documentațiilor pentru a elimina orice suspiciune privind interpretarea condițiilor de concurs”, a declarat președintele Consiliului Județean Petre Emanoil Neagu.

          Executivul Consiliului Județean urmează să promoveze un proiect de hotărâre ce va fi  supus votului consilierilor județeni.  

         La această ora candidații admiși la concurs sunt: Iulia Irimia la Biblioteca Județeană, Daniel Costache la Muzeul Județean și Gina Chivulescu și Cristian Șofron la Teatrul „G. Ciprian”. Cei respinși sunt: Sorin Burlacu (Biblioteca Județeană - „nu îndeplineşte condiţiile de studii solicitate”), Mădălina Oprea (Muzeul Județean – „proiectul nu respectă cerințele din anunțul public și regulamentul aprobat de Consiliul Județean”), Laurențiu Grigoraș (Muzeul Județean – „nu îndeplinește condiția privind experiența managerială de minim 5 ani sau pregătirea managerială atestată prin certificate de absolvire”).

Comentarii

Profetie (06 Apr, 01:18)
Costel

De fapt nu profetie , certitudine, la Biblioteca preferatul lui Mirela Oprea( te cam face Petrus mamaia),Sorin Burlacu(si prima oara cand a fost director s-a aplicat fix metoda asta cu schimbatul criteriilor, la muzeu Laurentiu(cu pile grele la psd Bucuresti) si pe deasupra arbitru(cei drept de baschet) , dar la Buzau a fi arbitru e sinonim cu succesul, vezi cei doi vicepresedinti de la CJ....la teatru insa , tananananana....duduia Gina! Ca vorba lu dom Prezident , ce daca arata bine e musai sa fie incompetent! Si da bine la echilibru, dimineata la DGASPC , probleme , incrancenare....punem o bruneta focoasa, seara la teatru....putin obositi , dar satisfacuti de munca de peste zi o blonda cu experienta si sanii la vedere! Its so good to be Prezident!

Raspunde

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: 135 de ani de la moartea pictorului Ion Andreescu
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:01 AM

Pictorul Ion Andreescu s-a născut la București, la 15/27 februarie 1850.

Baschet: Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă îl va invita președintele Trump
Duminica, Octombrie 22, 2017 04:01 AM

Fostul baschetbalist american Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă președintele SUA, Donald Trump, îl invită, a afirmat el sâmbătă, în timpul unei călătorii în Franța în legătură cu o operațiune de comunicare cu unul dintre sponsorii personali.

CITATUL ZILEI
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:30 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:19 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:03 AM

Este a 295-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker