În data de 12 aprilie, Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău a scos din nou la concurs, posturi pentru medici din cabinetele Centrului de Sănătate Multifuncţional Pârscov.

Este vorba despre un post de medic  specialist pediatru şi un post de medic specialist medicină internă.

Deschiderea oficială a Centrului de Sănătate Multifuncţional Pârscov, care funcţionează ca secţie exterioară a SJU Buzău, a fost amânată de mai multe ori, tocmai din cauza lipsei de medici interesaţi să lucreze aici. Aşa că centrul a fost inaugurat imediat ce conducerea SJU Buzău a reuşit încadrarea, chiar şi pe o perioadă determinată, a trei medici specialişti pentru cabinetele de Mică Chirurgie, Obstetrică-ginecologie şi ORL.

Reamintim că ultimul concurs organizat de către cea mai mare unitate spitalicească din judeţ  a avut loc în data de 23 februarie 2018. Atunci au fost declaraţi admişi şi angajaţi dr. Nicolae Micu, medic primar chirurgie generală, şi Ion Tudos, medic primar obstetrică-ginecologie. Rezultatele au fost făcute cunoscute pe site-ul Spitalului Judeţean, care anunţă că, în conformitate cu prevederile legale, angajarea candidaţilor admişi s-a făcut în termen de maximum 15 zile de la validarea concursului. Astfel că noua unitate medicală a putut fi redeschisă, cu sprijinul Consiliului Judeţean Buzău, în data de 1 martie a acestui an.  Centrul funcţionează în prezent la 60% din capacitate, pentru că cele două posturi de medic pediatru şi medic medicină internă nu au fost încă ocupate. Acestea sunt, de altfel, locurile puse acum din nou la bătaie de Spitalul Judeţean Buzău.

Posturile sunt pentru durată determinată cu posibilitate de prelungire

Înscrierea pentru concurs se poate face, potrivit anunţului de angajare, până la data de 22 aprilie. Dosarele pot fi depuse la Serviciul de Resurse Umane al SJU Buzău, iar taxa de participare la concurs este de 150 de lei. Tematica de concurs este cea de medic specialitatea medicină internă I pediatrie publicată pe site-ul Ministerului Sănătăţii / Informare <Cursuri, concursuri, examene>. Relaţii suplimentare se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane, tel: 0238-720.689 int. 166.

DISTRIBUIȚI
loading...