• Pepe, DJ Project şi Smiley le aduc buzoiencelor mărţişoare muzicale

Artişti de top vin la Buzău în Luna Femeii să le încânte pe buzoience şi să le vorbească ­des­pre dragoste pe ritmuri de vals şi latino-americane. 7 martie este data la care soseşte la Buzău latin-loverul Pepe, ce va cânta hiturile „Numai iubirea“, „Inima nebuna“, „Cine, cine“, în clubul No Limit, începând cu ora 21,00. Aşa că nu mai staţi pe gânduri, rezervaţi-vă din timp un loc şi lăsaţi distracţia să vă cuprindă într-o seară plină de romantism şi bună dispoziţie. După concert, doamnele au promosiunea că managerii vor continua cu un program special, preţul unui bilet la categoria I fiind de 80 lei, la categoria II de 65 de lei şi VIP 100 lei.

Şi dacă sunteţi pasionate de romanticul Smiley, pe 18 martie, juratul de la Vocea României vine să facă o „Confesiune“ la Buzău. Acesta este ­tit­lul turneului naţional cu care Smiley ajunge şi la Buzău, duminică, 18 martie, de la ora 18,00 la Sala Sporturilor. Alături de acesta, pe scenă va urca o invitată specială, Ana Munteanu, câştigatoarea ultimului sezon „Vocea României“.

  1. Project şi Mira, în O’Brothers Social Pub

Şi pe 8 martie, chiar de Ziua Femeii, vedetele Dj Project & Mira sosesc, de la ora 19,00  în O’Brothers Social Pub pentru o petrecere de zile mari. Dacă doi DJ îşi unesc forţele şi cooptează şi o voce feminină de prim rang, rezultatul nu poate fi decât un proiect de top: DJ Project. Reamintim că DJ Gino Manzotti şi DJ Maxx fac parte din proiectul muzical DJ Project de peste 18 ani, timp în care au lansat zeci de hituri. În anul 2012, Mira a lansat piesa „So la la”. Melodia s-a bucurat de un mare succes şi a fost difuzată la toate radiourile din România. Tot în anul 2012, s-a făcut remarcată la emisiunea „Vocea României“, fiind selectată de compozitorului Marius Moga. Mira a ajuns până în etapele live ale show-ului. Mira a lansat single-uri precum „Loving you”, „In love”, „Zi-mi ceva”, ”Uit de Tine”, ”Anii mei” şi ”Omnia”. Atmosfera evenimentului de pe 8 martie din O’Brothers Social Pub va fi întreţinută şi de către MC LALLA şi DJ Speed.

DISTRIBUIȚI
loading...