27 de ani
de presa libera
Marti, Iunie 27, 2017 06:32 AM

Monden

Concert și sesiune de întrebări / Trupa băimăreană Ska-nk, ultimul popas din turneul național la Buzău

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
11.05.2017, 00:00
387

   Își vor scoate chitarele din prizele din studio pentru a face o demonstrație de forță într-un ultim popas din cadrul turneului național Akoustic Tour, început în urmă cu o lună, la Brașov, și susținut în zece orașe până acum.

   Băieții de la Ska-nk vor urca pe scena din Cafeneaua Artiștilor, pe 20 mai, ora 22,00, pentru a 11-a reprezentație ca să promoveze atât piesele de pe cele două albume deja lansate ale formației, cât și piese noi, toate într-un aranjament acustic care va păstra jovialitatea și energia specifice muzicii lor.

   Mai mult, în timpul concertului, se vor organiza două sau trei sesiuni, în care publicul va putea adresa întrebări direct formației, urmând ca membrii trupei să ofere răspunsuri, în funcție de curiozitățile lor.

   Trupa băimăreană, care s-a format în vara anului 2010, cântă pop-punk cu influențe ska, reggae și rap. Fiind amatori de muzică veselă, au hotărât ca numele formației să fie o abreviere a stilurilor principale care îi definesc: ska-ul și punk-ul = Ska-nk. Mai mult, în piesele lor se observă și influențe reggae sau rap. Piesele ating o gamă vastă de su­biecte, de la cele mai serioase, până la versuri pline de umor sau jocuri de cuvinte îndrăz­nețe.

   Cele două albume se inti­tulează „Suntem la televizor“ (2011) și „Pe acorduri de vară“ (2015), iar, în plus, cei 5 - Răzvan Ghiț (Johnny) - chitară & voce, Răzvan Horge (Aurel) – chitară, Tudor Nemeș – bass, Alexandru Szendrei (Alec) – tobe și Mădălin Ghiț – voce - au lucrat și la o serie de videoclipuri oficiale, ce au sute de mii de vizualizări pe canalele de profil.

  Pentru doritori, la concertul de sâmbătă vor exista la fața locului și articole de merchandise: tricouri, șepci sau patch-uri Ska-nk. În des­chidere va cânta și  trupa buzoiană Outsiders.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

ZILE NAȚIONALE: Djibouti
Marti, Iunie 27, 2017 03:45 AM

Djibouti, cu denumirea oficială Republica Djibouti (Republique de Djibouti/Jumhuriyat Jibuti), sărbătorește, la 27 iunie, Ziua națională (aniversarea independenței, obținută în 1977), conform site-ului Ministerului Afacerilor Externe.

CITATUL ZILEI
Marti, Iunie 27, 2017 03:30 AM

"Iertăm atâta timp cât iubim. " - La Rochefoucauld, "Reflexii sau sentințe și maxime morale" (Cugetări franceze, Colecția Cogito, Ed. Albatros, 1982)

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 27 iunie
Marti, Iunie 27, 2017 03:15 AM

Premierul Republicii Moldova s-a întâlnit cu delegația României la APCE și a insistat asupra prelungirii gazoductului Iași-Ungheni
Marti, Iunie 27, 2017 03:07 AM

Premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, s-a întâlnit luni la Strasbourg cu delegația României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE), condusă de senatorul Titus Corlățean, informează guvernul de la Chișinău într-un comunicat trimis AGERPRES.

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 27 iunie
Marti, Iunie 27, 2017 03:00 AM

Este a 178-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
27 Jun, 00:21 Jos comunismu din scoli
Democrat a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Dacă judecam reusitele din plan profesional după calitatea vieții de familie atunci dinu trebuie sa nu mai iasă în societate. ..A uitat Cum domnul goidescu, despre care tot vorbește așa murdar pe unde apuca și cât de tare poate, a ales sa ascundă adevărul despre starea lui psihica după marele necaz de care a avut parte! Întrebat, în calitatea de director , la una din inspecțiile la clasa ale lui dinu despre starea lui psihica, a ales sa fie domn si sa ascundă prostiile pe care le făcea. ..josnic dinule ce faci acum legandu-te de tatăl sau
26 Jun, 23:50 razbunare
marcu camataru a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Ati facut campanie pentru Dobrita, l-ati votat, m-ati vrut la scoala! Lasa ca va arat eu! Cel mai prost director, asta o sa aveti!
26 Jun, 23:43 Rusine
tot profesor titular a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Ghici ghicitoarea mea: cine se ascunde in spatele acestui comentariu plin de mizerii? Toata lumea stie ca frustratul fost director Dinu, care sufera de sindromul strutului si are impresia ca daca se ascunde, lumea nu stie cine a scris. Nu te-ai saturat sa improsti cu venin in toate partile? Nu-ti mai schimbi strategia asta de a denigra numele celor care ar putea sa conduca scoala asta si care ar face o treaba mult mai buna decat tine? Mai bine fa-ti orele, ca s-au saturat copiii de povesti cu porumbei si cu pescuit si de luat note din burta. Ne-am saturat de tine ca de mere padurete. Lasa-neeeee, lasa-neeee!!!!
Google PageRank Checker