Organizația județeană a Partidului PRO România „a început în forță noul an”, spun responsabilii buzoieni ai acestei formațiuni politice, care susțin că „încă de pe data de 3 ianuarie coordonatorii locali au avut întâlniri cu membri și efectuând vizite în județ, unde organizațiile locale încep să prindă contur și să atragă tot mai mulți oameni. Oameni care cred că în România Guvernului Dragnea-Dăncilă se mai poate schimba ceva în bine, iar acest partid, împreună cu președintele Victor Ponta, pot fi vocea pe care nu au avut-o niciodată”, după cum se arată într-un comunicat de presă al PRO România.

„Marți a avut loc o ședință importantă a organizației municipale, sub coordonarea vicepreședintelui Felix Rache, care a venit la Buzău pentru a prezenta o serie de probleme dezbătute la vârful partidului. La discuțiile de marți s-a stabilit că, zilele următoare, vor fi create în cadrul organizației de la Buzău principalele departamente pe criterii și zone de activitate, care să vină cu noi idei și propuneri în sprijinul diverselor categorii de cetățeni, idei ce pot fi rapid transpuse în practică atunci când, așa cum arată sondajele, partidul va fi la putere. În acest sens, atât coordonatorii, cât și ceilalți membri, vor putea veni cu proiecte viabile, din care vor fi alese zece cele mai importante pentru România și transmise la centru spre validare. Men­ționăm că organizația noastră locală a fost mult întărită după venirea în partid a fostului secretar de stat Viorel Ștefu, care a fost urmat de mulți oameni de valoare, fapt remarcat la centru de factorii res­ponsabili.

După ședința de la Buzău, condusă de Viorel Dobre, principalii coordonatori ai activității în plan local s-au deplasat în altă zonă importantă a ju­dețului, unde a avut loc o întâlnire zonală, organizată de responsabilul de aici, Titi Dumitriu, cu reprezentanți ai celor 19 organizații deja constituite în comunele limitrofe, dar și cea a municipiului Râmnicu Sărat. Și aici au avut loc discuții ample cu membri provenind din diverse categorii sociale, iar ideile adoptate la Buzău și enumerate mai sus au fost adoptate de cei prezenți, aceștia urmând să se implice la o cât mai bună des­chidere a partidului în zonă”, se arată într-un comunicat de presă al organizației județene PRO România.

DISTRIBUIȚI
loading...